Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
van egy nagy gondom....
na szóval az van, hogy elindul a játék, pl a pop - warrior within.
aztán egyszerűen lekapcsol a monitorom és megáll az egész ahogy van. se altctrldel, se alttab, semmi, csak kinyomni tudom a gépem teljesen meg újra indítani. először azt hittem hogy valami bug. már a menüben a beállításokkor is ezt csinálta. egyszerűen lekapcsol, és kész.
de most tettem fel a myst 4-et és ugyanezt csinálja. pontosan ugyanúgy random szerűen lekapcsolja a monitorom és leáll a gép, sötét képernyő. vagyis nem egy bizonyos funkcióhoz köthető, van hogy a menüben, van hogy a játékban csinálja.
és most már azon kezdek el agyalni, hogy ez ati probléma lesz......
bazeg zsírúj abit x800guru vga, mindjárt szétvág az ideg.
van valakinek ilyen tapasztalata?
teljesen tanácstalan vagyok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Alvin_ti4200 #383 üzenetére
nekem is a legújabb van fent, és a konfigom ezt produkálja.
nagyon elvagyok kenődve, fogalmam sincsen miért csinálja ezt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
jaja, frankón hasít most is...
ezért nem hinném hogy kevés a tápom..
csak hát akkor most catalyst le és mit tegyek helyette?
régebbi verziót?
honnan?
ezt utálom az atiban, a geforce karijaimmal soha semmi gond nem volt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
felraktam a farcry-t, annál is lekapcsolja a monitort..
létezhet hogy akkor a hl2-t azért nem mert az rohadt jól van optimalizálva és kevesebb naftát igényel a vga hozzá?
mert pop-ww, myst4, farcry lekapcsolja sajna...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #411 üzenetére
5.7-est honnan lehet lekapni?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
painkillerrel is ugyanez a hiba
faszom, de rühellem a logikátlanságot ebben az egészben, hl2 miért fut csont nélkül?????...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
leszedem a legújabb omega drivert, hátha...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #416 üzenetére
5.7 nincsen
-
Integra
titán
válasz várnarancs #420 üzenetére
megtaláltam
[link]
és ebből a csupaszabbikat szedjem le amiben nicnsen benne a catalist control center, ugye?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #420 üzenetére
5.7-es catalysttel is ugyanezt csinálja
brühühü, lehet hogy táp lesz a végén......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
kerítettem egy zsírúj 420as aktiv pfc chieftec tápot tesztelni.
ugyanúgy levágja a játékokat.
akkor ezek szerint D3D gond lesz...
vagyis a 340es chieftec tápom teljesen jó.
kipróbáltam catalyst 5.3 és 5.7 és a legújabb omega driverrel is.
ezek alapján a vga kártyám lehet rossz?! mert akkor vihetem vissza
milyen open gl játék van még ismertebbek? mert akkor keresek valamit hogy azt levágja e vagy sem
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #440 üzenetére
az lesz...
bazeg nvidiara cserélem vissza, soha nem volt semmi gondom egy geforce-szal sem.
tököm tele van az atival ha kell picit ráfizetek, de működő kártyát akarok...
6800gt lesz a vége...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #442 üzenetére
szétkaptam a gépet és a kártyát átraktam egy p4-es gépbe.
azok a játékok amik az én konfigomon elakadnak, a p4-es gépen mennek.
vagyis a vga ezek szerint most jó kell legyen. ráadásul a driverek is jók kell legyenek.
ráadásul a p4-es gépben egy 300as mercury táp volt és azzal futott gond nélkül.
megnéztem az alaplapom biosát, azon a legújabb bios van rajta.
na most aztán tényleg pafff vagyok, mert a jelen álláspont szerint nem tudom mit lehet változtatni az alaplapomban..
vagyis van egy működő atim meg egy amúgy működő nforce2 ultra alaplapom csak épp a kettő nem komálja egymást? és akkor ennyi? kifizettem 50 rugót arra hogy nem működik ahogy kéne?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #447 üzenetére
a durva, hogy előtte csináltam c partíció törlést pár héttel...
az tuti hogy a 6.3 catalyst teljesen jó driver.
a memóriám szar lenne? geil dual csennöl kites cucc? tökön is szúrnám magam azonnal
mivel teszteljem a ramot?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #453 üzenetére
igen, a p4-esben megy azokkal a játékokkal amikkel a fenti konfigommal nem
-
Integra
titán
válasz várnarancs #455 üzenetére
csinálok egy xp reinstallt ma, ha az se segít akkor hétfőn tényleg visszaviszem, ennek nem szabadna ezt csinálni.
csak szeretnék tudni minden kérdésükre válaszolni azonnal a boltban.
dlink routeremmel is anno alig hitték el hogy szar lehet, aztán láss csodát, kicserélték egy zsírújra..
kezd dühíteni ez a nagy rohanás meg fejlődés, mert egyre kevésbé kiforrottak az eszközök.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mondjuk biztosra veszem hogy úgyse segít,,,
-
Integra
titán
válasz várnarancs #462 üzenetére
van procid?
állítgattam a memóriát és 133-on 2-2-2-5 majd 200-on 2.5-3-3-6 mellett is ezt csinálta, szóval a ramom nem lehet gond....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #468 üzenetére
na látod...
úgyhogy állok neki formatolni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #470 üzenetére
minek?
most másolom éppen a másik gépre az összes adatom, úgyhogy a 120 gigás samsungomon mindkét partíciót törlöm, egyesítem, csak egy maximális partíciót csinálok, azt fullra formatálom. ha ez nem jó neki, akkor semmi se.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #472 üzenetére
jól van vazze... mondjuk nemtom hogy lehetnek vírusok benne, mikor 2 éve egyetlen vírusom se vót, de üsse kő, na mongyad hogy kell azt az fdisk valamit csinálni
-
Integra
titán
válasz várnarancs #474 üzenetére
úgy hogy nem a pc-re verem ki, nekem csak szigorúan diplomatikus a kapcsolatom ezekkel a dolgokkal
nincsen win98, fdisk leszarva, úgysincsen vírusom, slussz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #476 üzenetére
én már javasoltam a PH!ázisárkány nevet, de nem nyerte el a tetszésüket
-
Integra
titán
kész a komplett új rendszer
most is lekapcsol a kártyám
viszem vissza...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
már bedugtam más gépbe ott is ezt csinálta
abit x800 guru, aliencomputersnél vettem, egy hónapos kb, 2 év garis.
átvették, ha minden jól megy csütörtökön vagy pénteken kapok egy újat.
amúgy mondták, hogy nem én vagyok az első aki ezt a kártyát visszavitte, 10%-os hiba arányt mondtak rá.. elég sokat adtak el belőle
egyébként elég random akasztotta ki a gépem játékok alatt, soha sem ugyanazon pontnál. valszeg egy bizonyos grafikai számításnál akadhat ki...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #482 üzenetére
nézd, ettől még jó kari, akinek működik nagyon elégedettek vele, én is az lennék, ha működne....
ha pedig kicserélik teljesen újra és működik akkor pláne.
mert 7800gs-t ebbe a gépbe már nem veszek, ez tuti. max ha valakitől szereznék egy x800xt-t, de az meg nem fog menni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz FireKeeper #486 üzenetére
ha 45-50e lenne az x800gto2 akkor azt vettem volna.
jóval drágább
legalább is agp-s
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
természetesen.
volt szó 7800gs cseréről ráfizetéssel, de az túl erős a konfigomba, meg nem éri meg, ráadásul ha újra lesz piacon belőle, még drágább lesz..
úgyhogy marad ez.
ha valamiért nem cserélik, akkor nagy szopás lesz
-
Integra
titán
válasz várnarancs #502 üzenetére
az agp gto2 okés
de az enyém gto csipszet, csak gurunak hívják
asszem
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #514 üzenetére
aha, jó vaskos vörösréz, jó nehéz is a kártya
ma sem hívtak hogy mi van a kártyámmal, mehetek e az újért...
-
Integra
titán
na...
hétfőn leadtam a kártyám az alienbe.
mondják 2-3 nap és hívnak hogy mi van, ha hibás azonnal adják az újat helyette raktárról.
péntek van. semmi.
felhívom őket hogy azért mi van már.
mondják, hogy a tesztelőjük hozzá se tudott nyúlni.
fasza......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #525 üzenetére
ha jól emlékszem simán átkapcsolva 405/500 volt azonnal. nem húztam tovább, de szerintem lehet még rendesen. legalábbis a guru szoftver engedte volna még a skálázás alapján
-
Integra
titán
most hívtak az aliencomputersből.
teljesen jól fut a rdmark2005 alatt a kártyám náluk
rádaásul egy nforce2ultra deszkán mint amilyen az enyém, csak abban egy barton van, ebben meg egy palomino, ennyi a különbség.
kész vagyok bazzeg, hát nem értem.
most akkor alaplapi hibám van?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
lehet hogy az lesz, ha 45ért eltudom adni akkor még lehet hogy örülni tudok.
tanácstalan vagyok jelenleg. nem értem az egészet.
mondták hogy a procim csinál e gondot, prime 95-öt nyomjam rajta, de akkor már másnál is kikellett volna akadnia.
szóval úgy néz ki hogy van egy jó gépem meg egy jó vga-m, csak a kettő együtt nem megy.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
melyik jobb?
asus nforce2 ultra, 2x512 rammal és 1900+ palomino xp procival
vagy
abit vi7 via chipset, 2x512 rammal és 2.6 p4 ht procival?
ugyanis valamiért ebben az abit cucvban zökkenés nélkül megy az x800..
vagyis lehet hogy alaplapot kéne cserélnem a két gébpen.
mondjuk az abit nagy lófaszt tud az asus lapomhoz képest..
nagyon gagyi az abit lap via chipsettel?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
3dmark05 is lefut a kártyámon.
csak a játékok halnak be élesben.
valaki könyörgöm mondja már meg a megoldást, sírva fakadok mindjárt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz várnarancs #589 üzenetére
kerítettem már egy zsírúj 420as csiftek tápot, ugyanezt produkálta
-
Integra
titán
semmi hőmérséklet ingadozás
ramcsere is volt, egyenként, minden slotot végigpróbáltam
párban, dual módban, ugyanaz
játszottam a cas latencyvel is, semmi.
továbbra is ugyanaz.
mondjuk az nekem furcsa és érthetetlen, hogy az alienben egy 3dmark05 alapján eldöntik, hogy tökéletesen fut a kártya, mert az az én gépemen is lefutott minden gond nélkül....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest