Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz MCGaiwer #24554 üzenetére
Pedig tipikus dolog, hogy ha gyakran akarsz eztis-aztis csinálni, és mindenben maxot akarsz nyújtani, az lehetetlen. Áttalentelhetsz mindig, és annyi pénzed rámegy, hogy a PVP és a RAID-ek közt folyamatosan farmolhatsz, és tényleg ott tartasz, hogy életed már nem marad, mert különben nem tudnál legjobb lenni mindenhol (mármint a legjobb az az egyéni lehetőségtől függően értendő)
Itt jön szóba a kompromisszumos megoldás. Kicsit közé talentelsz, és máris jó lesz mindenre, ha nem is a legjobb, de mondjuk a suffer 50%-0% helyett lesz suffer 10%-10%, ami máris elviselhetőbb, ha két dolgot is akarsz csinálni.És a következő fokozat, amit én csináltam, hogy kiraktam egy unholy dps-tank talentet, csakhogy előre nem számoltam, és a lichborn-ra pont nem lett elég a talent, valamint azóta PVP-znék is de arra meg aztán főleg nem jó, mert vannak benn olyanok amik DPS és tankként is jók, kellenek PVE-be, PVPre viszont teljesen felesleges. Egy szó mint száz, van 9 felesleges talentpontom froston, aminek gyakorlati haszna nem sok van... Miért nem retalentelek? Mert nem tudom eldönteni, merre rakjam el, merre mozduljon az a százalék, mert ugye igyekeznék a legjobbat kirakni valamerre, de attól már kb 2 másik oldal sérülne, így várom a 3.1-et az ingyen retalenttel meg a dual talenttel (persze ez az én hülyeségem, ezzel tisztában vagyok) - tankolni viszont érdekesmód nagyon jól tudok a jelenlegi talenten.
Ergo 3.1-en is úgy hiszem, lesz egy tank talentem és egy PVP, de mindkettő unholy.
(amúgy a gombok talenthez igazodását, vagy gearhez igazodását nem lehet valami programmal szabályozni? Csak mert a másik nagy problémám, hogy arénában icy touch spam kell, meg egy csomó mindent nem használnék amit tankolásban gyakran, ezzel szemben mást meg gyakrabban)
Na most jól megaszondtam, bocsi kicsit néhol értelmetlennek tűnik, sokat melóztam(zom) ma...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest