Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz CptMisi #14550 üzenetére
Már megszokhattad volna, mindig kell valami bűnbak, a magyarok csak így tudnak összefogni, a HAD után most a R-O-T következik. Kíváncsi leszek, ki lesz a következő "szövetséges" akit "sárba tipor" a magyar köztudat...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
smisa
őstag
Eddigi legjobb meccsem IS-el :
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. október 16. 19:29:13
Jármű: IS
Szerzett tapasztalat: 2 307 (Új rekordom)
Szerzett kredit: 111 379
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Kaptam egy lövést szemből ellentől aztán meg egy nagyobbat oldalból a csapattársamtól miközben kiléptem pontosabban már rég lőttem akkor ..... még jó, hogy minden ökör vehet pénzért Type59-et. Ha nem lő belém még pont ki tudtuk volna húzni ketten... utána meg elindult hamar körbe de persze pont akkor mikor már ott volt a sarkon egy KT meg egy ferdi.. ha vár egy pillanatot és egy lövésre visszanéz sarkon akkor KT-nek vége onnantól jók vagyunk így meg buktuk
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Gyerekek tisztázzunk vmit.
A játékbna kettő lehetőség van, ha nem üti át a lövedék a páncélt.
Az egyik a lepattanás, amikor olyan vastag a páncél hogy a lövedék nem tud áthatolni, ilyenkor egy fehér pötty látható a páncélon.
Valamint van a lecsúszás, amikor olyan szögben lősz a páncélra, hogy az fizikailag képtelen áthatolni, mert a szög már eltér attól a szögtől, ahol még képes átütni a páncélt.Ilyenkor látszik fehér csík a páncélzaton. Jellemzően olyankor fordul elő, ha éles szögből lősz tank oldalára, vagy még előfordul az orosz tankok gömbölyített tornyánál is. Példa. Szemből rálősz a KT oldalra döntött tornyára.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Paul119
addikt
3v1 én e75ttel ellenem t34 ,is4, type 59.. a t34 et kivégeztem 3 lövésből az is4 en hagytam 45%ot a type fentről piszkálgatot rá nem tudtam tüzelni igaz el hullottam de akkor is jó érzés volt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Murder3
addikt
válasz GrooveHero #14659 üzenetére
van még amikor találsz és se criticalt se sebzést nem visz be
nem lepattan mert találtként hallod, csak épp semmit nem csinált.néha még mondják is h keményen beléjük sóztunk meg ez tuti elvitte a fél lábukat...
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz virkir #14656 üzenetére
Na ez tuti nem, amúgy tényleg derp gunnal még nem tudtam pattanni.
csak az a random 0 dmg bug ami néha előjött.
viszont ez a kv pofátlanul sokat pattog.
amióta megvan nem túl sok de h 10X többet pattog mint a többi amivel eddig mentem nem cska t5-ön hanem úgy összeségbe.
van amikor egy csatába szabályos hangversenyt rendeznek a lepattanó lövedékek, tigris 2 az ami az eddigiekhez képest picit jobban pattog, de az már t8. -
Murder3
addikt
Inkább mégis beruházok a 3001P-re.
kv-3-ról leteszek úgyis messze még a váltás.
p-t meg kiszerencsétlenkedem addig, de freexp-nélkül durva lesz 75-ös legényekkel -
Dictator^
veterán
Srácok, megéri most elbaszni 3k free xp-t a PZ4-re, hogy ne 220e -ért vegyem meg, csak 110-ért? De leglalább le 5x-özném még.. szerintetek?
Olyan 5 millám van.Új rekord. Nálam is.
Victory!
Battle: Murovanka 2011. október 16. 20:08:06
Vehicle: IS
Experience received: 2 040
Credits received: 101 986
Battle Achievements: Top Gun, SniperÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Gyuri27
félisten
4 kill, 3 sebzés, 2 felderités. Foglalással nyertünk.
Szerintetek ez mennyi xp?Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz Gyuri27 #14672 üzenetére
Az XP nagy részben attól függ, hogy mennyi sebzést viszel be. Ha úgy ölsz meg 10 ellenfelet, hogy mindenkinek már csak 1 HP-ja volt, alig kapsz valamit. Ez csak példa volt, nem tudom te mennyit HP-t sebeztél.
Apropó, a KV3-hoz mit kell kifejleszteni, hogy megkapjuk az ingyen tankot?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Murder3
addikt
ja de inkább addig nem pazarlom a helyeim és elkezdem tolni a Porsche vonalat.
meg a td vonalat és ugye közbe meg megveszem a vk3002 db-t.
am vk3001P-in is van bónusz most?amúgy most mentem első csatám vk3001P-vel totális stock viszonylag jó meccsbe rakott bele és komolyan élvezetes volt vele menni
na de majd később úgyis szidni fogom sztemXD -
Murder3
addikt
sztem prem néklkül az 500 felettiek teljességgel jók főleg ha nem nagy sebzésű tankal vagy.
szerintem ne legyen irreális elvárásaid xp-téren.am rövid 105-öst próbáld ki azon a tankon komolyan annyira nem pontatlan az és a legjobb grid fegyver rá, mivel mindent lősz vele.
de a többi t6-on is érdeems azzal griindelni.
bár vk3002-n sztem jobb vk3001h-val az a baj lassan forog a torony és ez hátrány közeéharcra a 105-össelOllie:Semmit csak a garázsba kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Na most aztán legislegutoljára
• KV will be separated into KV-1 and KV-2.
Players who have a KV in their garage at the time of the revision will have it replaced with a KV-1. The KV’s crew will be trained for the KV-1.
Additionally players who have researched KV-2’s turret for KV will get a KV-2 with an extra garage slot and the KV-2 will be assigned a 100% crew.
Undistributed experience from KV can be transferred to either KV-2 or to KV-1 on demand.
No additional refunds are planned.• KV-3 moved to tier 7 and the introduction of T-150.
Players who have a KV-3 in their garage at the time of the revision will get a KV-3 in its new status with its existing module and research setup and its old crew. Additionally they will also get a T-150 with a stock setup, extra garage slot, and 100% crew.
No additional refunds are planned.• IS-4 will be substituted for Object 252.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.
No additional refunds are planned.Draft Procedure of module substitution for IS-4:
If a player had IS-4’s engine researched, the same engine will be researched for both the new IS-4 and Object 252 (or the analogue of this engine if changed).
Radios, turrets, and suspensions will be treated in the same way. IS-4 and Object 252 will have the same modules installed as those previously mounted on old IS-4 or their analogues if changed. Guns, if changed, are likely to be treated in the same way.[ Módosította: 7 ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Murder3
addikt
A pofátlanság teteje:
600 posts on forums about PZIV Bug, 1 single answer from Mods or Devs.
View PostOverlord, on 12 October 2011 - 10:12 PM, said:
(I)Server-side parameters are ok, didn't find anything unusual with Pz IV.(/I) -
GrooveHero
addikt
válasz virkir #14680 üzenetére
Kis kiegészítés.
Azt ugye tudod/tudjátok, hogy nem Obj. 252 lesz. Mert az tier 8-as prémium tank lesz, akárcsak a Löwe és társai.
Helyette lesz IS-6-8-10
A lényeg, hogy még senki nem tudja, hogy IS-6 vagy 8, vagy 10 lesz. Ha is10, másnéven T10 lesz a neve.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Cooper911
senior tag
Bakker... vesztes csatában ha te vagy isten akkor is alig kapsz xp-t...
Leoval 3 detect után kilőttek. 150 xp.
T-50el 2 kill, 4 damage, 10 detect, túléltem és 230 xp. A fogalalás pár másodpercen múlott és napi első csata volt. Ha ezt megnyertük volna....Na de akkoris, +2 kill +4 damage +7 detect és túlélésért 80xp vel többet kapok? pedig a csapat is jól nyomta alig maradtak az ellentől is.
Csoda, hogy sokan inkább állnak a kezdőkörben?Ja az egyik kill az volt, hogy nekimentem egy T34-nek véletlenül
Kaptam is a kamikázét érte[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Murder3 #14642 üzenetére
Ha az amerikai 105ös átviszi akkor átviszi a 88as is, márpedig az előzővel van tapasztalatom, és átviszi igen könnyen. Csináljunk egy kis számolást. A T59 frontpáncélja 100mm 60°döntéssel ami 200mm effektív páncélzatot ad-na ki ha nem lenne ez a varázslatos normalizációs mechanika a játékban, ami átlagosan 10° döntést szed le(maga a konkrét érték valahol 8-12° fok közt változik). tehát 100mm páncélzat 50° döntéssel inmáron csak 155,57mm effektív páncélzatot ad ki. tehát amennyiben nem "lecsúszik" akkor bizony átüti mind az L/71 mind a 105mm T5E1. Gyakorlatban nálam így is működik.
(#14682) GrooveHero: Az IS-6 valójában az object 252, a T-10 pedig az IS-8.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Murder3
addikt
válasz Iron Funeral #14686 üzenetére
de azért amikor nem csúszhat le és nem üti át az érdekes, vagy ha nekem az alja kb felfele kukcsskál és úgy lőhetem meg érdekes h 5-ből egy se, viszi át amúgy elég random ahogy pattan mert vmikor meg szemből simán meglőve átviszi...
de még így is irreális az a pattogás. -
OgreImre
senior tag
Ez az IS egy kurva nagy vicc. Helyet kéne cserélnie a KV-3 -al.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Murder3
addikt
Amúgy nem azért, de ha a Vk3001P kapna olyan pattogási értéket mint a kv egész jó kis tank lehetne..
-
ktg3
őstag
ausf b.-n mit kell lőni mert szemből kva nehéz átlőni még a 128assal is
lower hullon 3ból 1 ha bemegygéppuska is folyamatosan pattog ha 100m-ről lövök (legalább közelről 3ból 2)
egyszerűen nem tudom h wtf
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Péntek este meglett a SU85 és rá a 85mm -es ágyú végre,
meg is ünnepeltem egy Löwe kill -el, igaz, hátulról mint
a fodrász, de akkor is,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Iron Funeral
őstag
-
OgreImre
senior tag
Tolom vele, de eddig még nem nőtt a szívemhez. Tigris vs IS esetén általában 50-50%, ugye az a +220 hp az pont egy lövés, csiki-csuki házsaroknál általában Tigrincs nyer, nyíltabb terepen én.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
smisa
őstag
válasz OgreImre #14699 üzenetére
Több napja téma a Tigrs vs. IS még csiki csukiban is megeszem a Tigrist, az a 220 +hp meg 2-3 lővés alatt el is megy anyival többet sebez az IS. Nekem már csak 10k az IS3 a Tigris2 meg 20k a Tigris néha megy egy jó kört de 3-4 mecsenként vlaki nagyon leamortizál akkor átüllök az IS-be és ott 10-12 kör után történik meg csak. Tegnap linkeltem egy mecset az most az a rekordom, rendesen szívem csücske lett az IS 2300xp
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest