Hirdetés
Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz CPT.Pirk #15648 üzenetére
85B vel én szívtam az elején de miután kifejlesztettem már egész játszható volt,
viszont az tényleg 1shot os tankA 85 ös is szívás a 107mm es ágyúig, azzal viszont már tudsz adni szép találatokat,
gyakorlatilag mindent átvisz bár tegnap próbáltam lőni vele egy is3 tornyát, na azt
nem viszi átRobbanóval már öltem egyedül Panther 2 őt is, tigris 2 már két emberes de az is
megérzi ha oldalból vagy hátulról kapja, KV-KV3 at is egész jól lehet osztani,
IS-t is csapja rendesen ha jó helyen lövöd, IS3-4 ellen már nincs túl sok esélyed.Legalábbis én így vettem észre, azért nagyon sok múlik a csapaton és a
terepviszonyokon is, no meg hogy mennyire jól tudsz rejtőzni és mennyire
van türelmed kivárni![ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
scope2007
addikt
közületek van rrally néven valaki ?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Álcaháló a tanktól és játékstílustól függ, bár én minden tankra ráteszem tier 5-től kezdve (le is vehető és átrakható másikra). Töltésgyorsítót is mindegyikre ráteszek ugyancsak tier 5-tól (ez már ráadásul elég drága, és csak gold fizetésével lehet levenni).
(#15655) scope2007: a jövőben lesznek ezek, talán már a következő patchel. Ráadásul lesz - csak goldért megvehető, adaptív camo is, ami mindig alkalmazkodik a pályához.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
diegho
nagyúr
Milyen jó lesz majd Himmelsdorfon, mikor mész előre az egyik utcán és ott lesz egy új épület, ablakokkal, ajtóval, mindennel, aztán mikor kapod tőle az áldást rájössz, hogy az egy álcázott Maus.
-
válasz joker1220 #15658 üzenetére
+5% skill mindig jó, mert 100%-nél is ad 5% bonuszt. Én álcahálót, töltésgyorsítót és +5% skillt rakok minden tankra. TD-re már nem ezeket tenném (álcaháló kivételével).
(#15659) diegho:
Amúgy az adaptív álca nem azt jelenti, hogy folyamatosan változik. A pálya elején meg lesz határozva, hogy milyen lesz végig (pl: sivatagos pályán, sivatagi álca, erdős pályán, erdei álca).[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz joker1220 #15651 üzenetére
Az új MM miatt az elején totál elég volt az alap ágyú, és pillanatok alatt meglett a nagy ágyú meg lánctalp. Félelmetes, hogy ezzel a T4-es TD-vel nagyobb sebzéseket osztok, mint pl. a T1-HT -vel.
Jah SU-85 -nél felkészültem rá, hogy kell kicsit szopni, mire meglesz a 107.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
smisa
őstag
Hát nekem nagyon elment a kedvem a játéktól , az elmúlt napokban mentem az IS3 mal és a legjobb csatában is 900-1000xp-t kaptam de az átlag 500xp (ilyenkor is minimum 2-3 kill) jön ez normális? hogy a pic..ba lesz így meg a 170k+44k xp? ugyan ez a helyzett az Panther ill. T-44 is elérhetetlen a következő szint vagy normális hogy kell vele tolni 500-600 csatát a Tigris 2 már meg se vettem
[ Szerkesztve ]
-
-
Fel
addikt
válasz scope2007 #15663 üzenetére
"When it's done!"
Pontos időpontot nem tudni, csak annyit, hogy kb. jövő év eleje.Ajánlott olvasmány:
WoT hivatalos honlap: In development szekció, az éppen soron következő patchről.
Overlord's blog: Év végi/2012 eleji fejlesztések -
Rém
tag
Elérted azt a szintet, ahol a készítők szerint prémiummal tudsz csak gyorsan továbbhaladni. Vagy marad a sok csata kevesebb XP-ért! Itt már nincs gyors haladás, meg kell küzdeni az elit szintért. Ha ez is olyan gyorsan menne, mint alsóbb tierben, akkor mindenki hiphop elérné a top tankokat és nem lenne kihívás, ami ennek a játéknak a legnagyobb vonzereje.
-
joker1220
őstag
Most olvasgattam a SU85-100 után egy kicsit, a 100 as valóságban elég komolynak tűnik a leírás alapján
,,The SU-100 quickly proved itself to be among the best self-propelled anti-tank guns of World War II, able to penetrate 125 mm (4.9 in) of vertical armor from a range of 2,000 m (1.2 mi) and the sloped 85 mm (3.3 in) front armor of the German Panther from 1,500 m (0.93 mi).[citation needed] This was quite capable of defeating the frontal arc of any German tank in service with the exception of the King Tiger, for which Soviet soldiers gave it the obscene nickname "Pizdets vsemu" ("Fuck up everything").[1]''
Tehát a Király tigrisen kívül mindent átlőtt szemből is!
Kíváncsi leszek hogy lesz e ilyen tank is majd;
Na ez elég brutális lenne a játékban, lehet hogy ezért nem is rakták be;
,,In extremis the ISU-122 engaged enemy heavy armour with OF-471 (ОФ-471) high explosive projectiles. These shells had a mass of 25 kg, a muzzle velocity of 800 m/s, and were equipped with a 3 kg TNT charge. Mechanical shock and explosion was often enough to knock out enemy AFVs without any armour penetration.
For urban combat ISU-122's were utilized as assault guns, but with a lower efficiency in comparison to the SU/ISU-152. In general Red Army commanders viewed the ISU-122 as a good assault gun. The OF-471 projectile was powerful enough against unprotected and entrenched infantry, pillboxes, and fortified buildings. In urban combat the long barrel of the 121.92-mm cannon sometimes made maneuvering difficult.
Use of the ISU-122 as a self-propelled howitzer was rare, although its maximum range of fire exceeded 14 km. Usually the ISU-122 delivered indirect fire to the enemy during rapid advances when support from towed artillery was not available.''
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Értem én, hogy ne legyen könyű megszerezni a maust de ezért nem 10k xp kell hanem 190k de még hogy az 1k xp helyet csak 500 szerzek ez már vicc
-
sptkyle
senior tag
Van valami amit nem annyira értek.
Tier3-ban egy Medium tanknak az egy dolog, hogy kisebb a sebessége, mint egy ugyanolyan szintű Light-nak, de hogy minden páncélértéke is? Ez azért nekem fura. Oké, hogy a light-ra kisebb löveget lehet tenni, de ez valahogy.... (a konkrét példa M2 Medium vs M3 Stuart)"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
CactuS
Arcképgyáros
Meglett a Su-152. Hát vannak vele jó és rossz pillanataim is.
Az nem tetszik, hogy még ez is papír, szinte bármi átlövi szemből, viszonylag keveset pattan. Az sem tetszett, hogy rálőttem egy sima tigrisre szemből, és 2x lepattantam. Az viszont tetszett, amikor majd 800at kapott az IS-4 oldalról. Jó lesz ez, főleg, ha összehasonlítom az alap SU-100ast meg ezt. Ég és föld...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
-
joker1220
őstag
Az Object 704 azonos az ISU152 -vel eredetileg, ez egy prototípus;
,,One prototype, developed in 1945. It used elements of the IS-2 and IS-3 tanks. The overall height of the vehicle was reduced to 2240 mm, which was compensated with an increased width of the superstructure. The factory designation was Object 704 (Объект 704). It was armed with the 152.4 mm ML-20SM model 1944 (МЛ-20СМ обр. 1944 г.) gun-howitzer, with a barrel length of over 4.5 meters (29.6 calibers) and no muzzle brake, which further increased the firepower of the gun. It had a maximum range of 13,000 meters. The self-propelled gun carried 20 rounds of two piece (shell and charge) armor-piercing and high explosive ammunition. The armor-piercing round, weighing 48.78 kg, had a muzzle velocity of 655 m/s. The rate of fire was 1-2 round/min. ISU-152 model 1945 had four hatches at the superstructure roof and one emergency hatch at the bottom of the hull behind the driver's seat, which had an armored cover.''
Az ISU152 ből Arty változat is készült, na ezt sem gondoltam volna
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz hemaka #15677 üzenetére
"De amcsiknál a heavy-k érnek csak valamit." Ezzel vitatkoznék... Jók ott a közepes tankok is, az önjáró tűzérek, és a TD-k is. Valamint jelen állapotban pontosan a heavy ág defektes... T34, T30 esetében a fegyverzet jó, de páncélzat rossz vicc... Nem véletlenül lesznek lecserélve.
[ Szerkesztve ]
-
Zohan
senior tag
ablakban sem megy a játék.. 30mp-et tudok a pályákon tölteni max és bezárul a kliens.. fa csináljanak már ezzel valamit :S:S:S:S
[ Szerkesztve ]
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
hemaka
nagyúr
A páncélzat nem is erősségük az us heavyknek nyílván, mivel cipelni kellett őket, nem csinálhatak sok tonnál szörnyeket, mint az oroszok.
De ez csak az én véleményem, nem tolom egyáltalán semmilyen us cuccal, de kipróbáltam már párat. Van aki szereti, van aki nem.Zohan: Akkor mostmár biztos, hogy nálad van valami hiba, telepítsd újra, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
Hamarosan lesz dobozos WoT Európában is!
De remélem a feltüntetett árnál azért kevesebbe fog kerülni...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz hemaka #15677 üzenetére
Az volt a furcsa, hogy SU-100al nagyon nagyot szórt még 100as legénységgel is - amiket aztán balga módon eladtam véletlenül a leselejtezéskor -, viszont az utolsó pár körnél ~600 méterről osztottam a pofonokat vele.
Elindultam én is a német ágon, igaz majd a hetzernél csatlakozom be a TDkhez. kíváncsi vagyok, hogy a SU-85höz képest milyen a kis Hetzer)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Már most is van dobozos amcsiban, a következő bónuszokat adja (tulajdonképpen egy promo kód, meg egy tank modell van a dobozban):
1800 gold
10.050.000 credit
1 hét prémium
T2 light tankPersze valszeg más tank lesz az európai kiadásban, meg lehet, hogy a promó kód sem pont ugyanezt fogja adni.
-
hemaka
nagyúr
válasz CactuS #15686 üzenetére
Szerintem nagyon jó, legalábbis nekem bejött. Most a jpz4-nél tartok(20k XP), de még kell 40k XP a jpantherig.
De mostanában nem játszok vele, csak duplázós körig, mert a KV-t, meg a pz4-et akarom egyel nagyobbra fejleszteni.ollie: Annyit nem ér szerintem, legalábbis én biztosan nem veszem meg, ha csak enyi lesz benne. A prémium acc. jól jön, de a többi vagy kevés(gold, tank), vagy "felsleges"(10misi, XP nélkül).
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Ennek csak én nem látom sok értelmét?
(játszottam már néhány free mmo-val... ami bizonyított, azt biza én kiírtam egy lemezre, kapott lightscribe gravírt, csinos megtervezett borítót, és egy dvd tokot, és ment a polcra... bár ez inkább fetisizmus. De azért 33 fontot kiadni ezért... )szerk.: így már érthető, köszi
[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Blom
aktív tag
ha egy tank elit lesz annak mi az előnye?
-
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz diegho #15695 üzenetére
Nem kimodottan drága, hanem néhol kicsit nem átgondolt, sok más játékban az ilyen vásárolható plusztartalmak, 1000-5000 ft között mozognak, a Prémium beosztásokat itt elég jól belőtték, de például gold lőszer, illetve Xp átváltása aranyért az eléggé aránytalan. Biztos veszik így is sokan, de szinte tuti hogy többen váltogatnának, sőt gold lőszert is használnának, ha nem 15 goldba kerülne egy lövés hanem mondjuk csak 5 be.
=^-^=
-
jahrn
senior tag
válasz joker1220 #15669 üzenetére
Propaganda
A valosagban nem volt pozitiv kill/death ratioju orosz harcjarmu, innentol kezdve meg nem beszelhetunk arrol h hudejo... (szemben a nemet oldallal ahol ha jol emlekszem mar a PzIII is a merleg pozitiv oldalan van, igaz csak kb.1943-ig volt erdemben hasznalhato)
Ami meg a robbano lovedeket illeti - a robbano lovedek nemigen okoz strukturalis seruleseket egy harckocsin (ahhoz ugye at kene utnie a pancelon) hanem elsosorban a szemelyzetre veszelyes (tkp mint a harckocsi akna). Ezt a nemetek ki is hasznaltak, mivel a szovjetek altal robbanoval kilott harcjarmuveket a csata utan begyujtottek es egy kis kalapalas utan masnap megint bevetettek. Kesobb a ruszkik erre rajottek es onnantol kezdve parancsuk volt arra h cafatokra lojjek a mar kilott tankokat is[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
Találtam egy érdekes oldalt, baromi sok tank van ami eddig nem került a játékba, tudnak hova nyúlni ha bővíteni akarják a palettát
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest