Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Ezzel a mostani eventtel ti sok kreditet tudtatok összefarmolni?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz marked one94 #15354 üzenetére
Az szép. Én mardert meg m4-et nyűzüm, de a marderrel kb semmit nem kapni... :S M4-el viszont volt 77 ezres köröm is
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Zeratul
addikt
-
scope2007
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz scope2007 #15358 üzenetére
Aki nálad nagyobb, arra lőj HE-vel. Valamint hagy el hamar a T3-at, már csak azért is, mert ott alig keresel lóvét. T5 -ön már vannak jó tankok és normális leosztások.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Gyuri27
félisten
válasz scope2007 #15358 üzenetére
Pz3/4 sindróma.
Ha most kezdeném a játékot teljesen máshogy csinálnám.
Sajna német vonalon a halál van meg a vergődés.
Egy viszonylag használható út van. Lt-pz35t-pz38-pz4. Csak ugye a pz4 bugos. Innen meg kinek kinek kedve szerint. A 3001h remek tank.
Én azt mondanám elsőre a kv nevű ipari csodát kell kifejleszteni.
Azzal lehet játszani is, pénzt is keresni és free xp-t. Azzal meg kisegithetjük magunkat mikor német vonalon szopunk.Amd - Radeon - Ryzen
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz scope2007 #15361 üzenetére
KV egy lassú dög, amit könnyen szétkapnak, főleg ha a budi torony is rajta van. Nem mondom h. rossz, de szeretni kell a stílust. Ha sebességet is szeretnél, akkor inkább a T1-HT -t javaslom, vagy a medek közül az M4 Shermant, mindkét tank élvezetes és jól keres.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Paul119
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Paul119 #15364 üzenetére
Inkább a 152-es trollcanont a KV-re. Ma kiosztottam vele 3 lövést IS, KV3 tankokra, mindegyik talált, minden lövés 400 körül sebzett. A 107-es nem sebez ennyit és azért pattogni is tud, többet kell vele lőni, ami azt jelenti, hogy többet kell vele kibújni a fedezékből és a KV nem egy KV3 a páncélzat terén.
-
-
jahrn
senior tag
válasz person #15363 üzenetére
Tavolrol igen. Viszont ha a PzIII/IV kozel kerul akkor altalaban gg a PzIVnek. Van mind2, es ugyan tamogato szerepkorben a PzIV jobb, de egy jokor elszabadulo PzIII/IV nagy meszarlasokat tud rendezni (plussz altalaban jobban pattog). Persze az uj scoutok miatt ertelmetlenne valt.
Ami pedig a KV-1S-t illeti, szerintem jobban felkeszit az IS/IS-3 hasznalatara mint a KV-3.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Iron Funeral #15369 üzenetére
En igy csinalnam: elobb kinyomni a KV-3at, aztan meg a KV-1S-t. KV-3 jo alapozas a rolling bunker stilusra (a KV is az lenne de a legtobb ami szembe jon veled az siman at is lo) szal kihagyni tenyleg vetek, de mivel a jelenlegi IS sor inkabb hvy-med hibrid kell a KV-1S is.
[ Szerkesztve ]
-
Zohan
senior tag
hi all..
azt mitől van hogy időközönként.. sőőt inkább elég sűrűn fogja a játék magát és bezárja. semmilyen hiba özenet csak bezárja magát.. valaki valami ötlet?
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
Zohan
senior tag
-
Paul119
addikt
nekem is ilyen volt az mw2 őm.. hdd sentinel hiába írt 100%ot ( 2 hónapos vinyó) szektor hibás lett a vinyó amit a hdd setninel nem jelzett és bizonyos pályáknál (bár állt majdnem minden páylán)ki lépegetett a játék vagy megfagyott szóval hasonló gondok voltak mint a te gépednél úgyhogy szerintem a vinyóval van valami gubanc
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
person
senior tag
Tudom milyen van egy majdnem elit 3/4-em. Nem ritkán heavyket szoktam vele körbefutkározni sokszor meglepő sikerrel. Persze minden tanknak van gyenge pontja de nem erről van szó nem kell felsorolni. Mennyi PZ4-et látsz futkosni? És ezzel szemben 3/4-et? És miért?
[ Szerkesztve ]
-
kriso
tag
válasz person #15382 üzenetére
Hát mostanság rengeteg PzIV-et és egykettő 3/4-et.
M4-el tolom az átlag csatába mindig van kb 6 PzIV és 1-2 3/4.Hamár 3/4, közvetlen közelről szétlőttem egyet a 105 milis HE gunnal M4-en, és sikerült lerobbantanom, a fél életemet valamint kinyírni a gunnert.
Na tehetséges vagyok ? -
GrooveHero
addikt
A 2 évvel ezelőtt történtekre való tekintettel úgy gondolom,hogy a T-34-es dupla kreditet kaphatna
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
CptMisi
őstag
válasz GrooveHero #15384 üzenetére
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz GrooveHero #15384 üzenetére
2006-os történésekre gondolsz? Pont ma olvastam az interview-t a tank vezetőjével, ami meglepett, hogy nem is tartozott a "forradalmárok"-hoz. [link]
-
Zeratul
addikt
válasz CPT.Pirk #15387 üzenetére
Az 5 éve volt. [A Szabadság Betűi]
-
Zeratul
addikt
[Elmlékezünk meg 1956-ról is] Ott is voltak ruszki tankok bőven.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Na ma vettem egy stock M3 Lee-t mert gondoltam elindulok az US hvy vonalon. 5 csatat mentem, mindet nyertuk, mindent tuleltem es 16 killem volt. Szal nem olyan gazos az csak mas hozzaallast igenyel. Persze erdekes lessz megnezni a statokat 30-40 csata utan, mert gyanusan tul jo az 5/5 win
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam 42% a nyerési arány vele, és 21% a túlélési arány. Átl. 0.41 frag lett körönként vele. 116 meccs volt a Sherman és a T1HT, mert akciós időszakban toltam, egyébként több lett volna.
-
jahrn
senior tag
Persze lessz ez szarabb, de annyi elonyom van h elsosorban a TDket preferalom. Es ugye ha Hetzer stilusban eldugod a Lee elejenek jobb oldalat akkor azert a tulelesi eselyek javulnak. 116 meccs h kimaxoljam? Eh, azert annyira nem jo h kibirjam addig^^
Igazat megvallva jobban tartok a T1-M6 parostol, a beta alatt rossz tapasztalataim voltak veluk.Az uj MM-et tovabbra is szarnak tartom, keptelen elosztani egyenletesen a jarmuveket, mostmar nem csak tipus hanem osztaly szerint sem megy neki.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azért ez kicsit kemény pontosság. A PZ IV végig ott ált, ahol a roncsból kilátszik egy darab, kétszer tudtam odalőni ekkora célkörrel, és mindkettő eltalálta azt a pici részt. A legjobb 76-os ágyú volt az M10-en, 85%-os lövésszel.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz CPT.Pirk #15397 üzenetére
Az M10 agyuja eleg pontos, anno nekem is nagyon bejott.
Mondjuk ami rohej h jelenleg nalam az IS-3 vezeti a pontossagi listat, 38 folyamatos talalattal (sharpshooter)
De semmi gond, ha majd ujra elindulok a nemet TD vonalon lessz mit megdonteniPz38nA: ha fullra van fejlesztve egesz jo scout, +erdekes lepattanok vannak rola. De ha mind2 nemet hvy vonalat ki akarod probalni akkor nem tudod elkerulni.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
érdemes erre a tankra fejlesztenem?
Light Tank Pz38NA .. igazából csak erre van pénzem a 4-es között...CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest