Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz - = Zk = - #49050 üzenetére
Ez éppenséggel 2014-es videó de akkor jobb netem volt mint most.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #49051 üzenetére
íjj... de a lényegen sztem akkor sem nagyon változtat...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
őstag
Meglepődve tapasztalom, hogy itt is többetek szerint enyhén szólva is "manipulálva" vana a valóság. Nekem Siege-ben telt be a pohár.
Ott is azt vettem észre teljes amatörséggel fogalmazva: mintha a játék algoritmus alapján eldöntené, hogy most vesztened/nyerned kell.
Ha belegondoltok fejlesztői részről tök logikus lenne. A béna játékosoknak is kell sikerélmény, mert különmben nem fog játtszani. A cél ügye a minnél nagyobb játékosszám ezáltal minnél több vásárló. Ha mindenkinek van tudástól függetlenül nyertes, vesztes köre akkor kiegyensúlyozottabb a játék. -
ddt500hu
veterán
válasz Kaci84 #49053 üzenetére
Vannak érdekességek de a fő gond még mindig a csapnivaló játékos állomány.
Éppen most történt.
Megbombázzuk ketten a Halland-ot maradt neki 600Hp-ja. Vele szemben áll a 6000Hp-s Shimakaze-énk és mit csinál? Elkezd torpedózni.
Mire rájött, hogy egy lövés neki a Halland, pont kinyírták egymást és emiatt elveszítettük a csatát. -
IreN!CuS
őstag
válasz ddt500hu #49055 üzenetére
Kaga elsőként halt meg a túúú brádőrsz pályán középen kezdett....38%wr és mellé 318 pr-t ért el a meccsen tök utolsóként
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49063 üzenetére
Azért is voltam jó ideig a régi accomon a legjobb rombolóval, mert ott az ész számít nem az RNG. Ha beküldöm a torpedót az arcába, az ott van. Ha meg rálősz valakire bármely csatahajóval, az még lehet 0 sebzés.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
IreN!CuS
őstag
válasz Kolbi_30 #49060 üzenetére
Van szarabb persze, de ugye ezekre épít a WG, mindig öröm látni az ilyeneket...
3 bukó sorban:
67k - 2 DD kill - marceau
77k - 1 mino 1 DD kill - marceau
168k - 1 kill - buffaló
Nagyon leakarják velem ezt töröltetni[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ddt500hu
veterán
Nézem mi a faszt csinál az ellenséges CV? FDR-el van és órákig köröz a TB-kel mire dobna és akkor is szarul dob.
Válasz: [link] Gold ranked.[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
válasz ddt500hu #49049 üzenetére
Na ezt próbáltam elmondani 2 napja asszem, (és minnyá egy videó, DE!) és a sok csőlátású nem képes befogadni hogy elég rendesen belenyúlkál a játékba a wg. Miért ne lehetne valaki (aki rohadt jól játszik) 80%-os winrate-el vagy hasonló? A jobbakat szívatja a wg, mert a kisp*csöket zavarja hogy ő nem tud a pont agyával még csak célozni sem. A kis hülye azzal hogy előre megy és megdöglik, simán behúzza a win-t, és csorgó nyállal nyom rá a gombra hogy "hö-hö ez jó játék, a semmiért is nyerek". Itt a hajósban is pár dolgot nem nagyon értek. Jó, azt nem tudom mennyire igaz hogy a DD-k útjára indítanak 3x5-6 torpedót, okés, legyen. De mivel nem tudsz ellene mit tenni, gyakorlatilag halott vagy. A nagyobb anomália számomra a HE spam... Oké, eltalálja egy gránát a hajót és kigyullad.. Eloltod, de újra kigyújt a következő salvo-val. A hajó ha jól sejtem a vízen úszik, ergo víz nem kell, a tengerből ki lehet szivattyúzni. Miért kell rengeteg időt várni annyit a cooldown-al? Eloltják a vízzel, az ugyanott már nem gyullad be. Megoldanám ezt az egész HE spam-ot úgy hogy ne pattanjon le, de minden gránát sebezzen. Ezzel az ostobasággal elrontani mások élményét.. Ez olyan mint a tankosban az artyllery. Ezt sem tankok ellen használták, csak megsúgom a tisztelt wg-nek, hanem gyalogság megfélemlítésre vagy árkok, erődítmények gyengítésére használták. Csak oda is kellett valami amit a hülegyerek, 1 kézzel is tud jáccani, közben túrja az orrát a másikkal. Na jó, úgysem fog semmi sem történni, jöjjön a videó
[link][ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz Kaci84 #49053 üzenetére
Nem "szerintünk" van manipulálva, hanem tény, mert amik itt történnek co-optól rankedig, arra nem magyarázat az, h rng. A "tény" szóval annyi a probléma, h mivel nem vunk a wg programozói, így nem tudunk rá kódsorokat mutatni.
De klasszis hülye is lenne a wg beismerni a manipulálás tényét. Még a stealth nerfet is tagadják, holott baromi látványos (kiemelten a régi prem shipeknél).A wg egy algoritmussal v szub-rutinnal, v élettudjamivel csatára leosztja h milyen napod lesz, rosszabb esetben napokra lecsapja az egész accodat, onnantól tökmind1 milyen hajóval milyen stílusban játszol, verésre v beosztva (ha esetleg győz a csapatod, akk is alig lősz vmit). Nem mi találjuk ki, nem mi felejtünk el játszani egyik meccsről a másikra, ez ott van a fotókon, a vidikben feketén-fehéren.
Ha tényleg hagynák érvényesülni a playert, statisztikában én pl. a felét se hoznám ddt500hunak v Foxnak, de uígy a sox linkelt hülyegyerekeken még én is átgázolnék 2 tier hátrányból is.
Az 1ik legnagyobb baromságnak tartom a playerbase összepréselését, mert a jókat csak feldühítik vele; a szerencsétleneket meg altatják, amitől az nem is akarja kiismerni a gameplayt, hisz jó az úgy neki.
A lúzert a lúzerrel, a frankót meg a frankóval kellene összeengedni. Csak ehhez kéne stabil játkosállomány, amit a saját idiotizmusukkal szezonálisra változtattak. Vtkp csak új playerekre építenek, akik megvesznek pár premet, aztán pár csata után el is felejtik ezt a vízihullát. A még fellelhető néhány veterán meg csak látható még, mert nincs más hadihajós alternatíva.Mindig minden mindegy
-
redzsi
senior tag
Első jobb kör a PetrOPavlovsk-al:
Azon azért meglepődtem hogy átlag dmg-ben középmezőnyben van csak a többi T10 cirkához képest, igaz csupa HE spammer előzi csak meg és persze a Stalingrad. Mondjuk wr-ban harmadik, ebből is talán látszik HE spam, dmg farm nem biztos hogy csatát dönt. Sőt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezzel a Salemmel mi lett? Mondom nem mentem vele egy éve, pont beszéltünk róla, mondom miért ne.
Ezzel a Salemmel mi lett??? Gokun gyorsabban forog a háromezer tonnás torony mint ezen
Ez a Salem mekkora fos lett...[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
- = Zk = -
félisten
nem a 406-os lövegekkel pörkölöd a seggtitánokat gondolom?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
de
csak kivi lennék ez melyik "cc". Mert 11 overpent lőttem rá so-so broadside-ba.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
- = Zk = -
félisten
megnyertük, elhaltam.. kaba leégetett a gyászba... 99k sebzést hoztam össze...
a csapatom átment a szigetek között.. én ott poroszkáltam végig, mondom csak feltartok vagy valami....nem értem, hogy nyertünk... nem fogom fel..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CactuS
Arcképgyáros
Napi massa: még mindig szar. 100k sebzést már izzadós vele összeszedni, kár érte.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kelvin
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kelvin #49085 üzenetére
hátőőőő....
egy Bismarck-kal jobbat megyek mint Massával... és nem érzem magam ennyire bénának Massához..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
eventus
veterán
Japán cirkálóra ágra tudni újdonságot? Jelenlegi hajók a többi bővített ághoz képest elég harmatosak már mindenki erősebb, nagyobb lőtáv stb. Csillió pénzért, szénért stb megvásárolható japcsik nem mindenkinek elérhető.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kelvin #49085 üzenetére
Nyilván, elfelejtettem célozni vele hirtelen, látványosan kevesebbet hoz egy kör átlagosan, csak azt nem értem, hogy a sebzések döntő többsége most miért dob 1310-et. Gondolom ez is az én hibám.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
-
veterán
A kliens tízmásodperces fagyásai ellenére, elkezdtem nézegetni, hogy azon hajók, amik prémiumok (nem freemium), és gyanúsan sok mellét lövök, meg overt és bounce-t, szóval, hogy azok mögött milyen stat rejlik.
Ennek a gyereknek ma folyamatosan mellét, és 0dmg pent lőttem NC-vel.
Neki még el sem ért hozzám a HE-je, már két helyen gyújtott (halál komolyan mondom)
Leninnel "játszott"どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
redzsi
senior tag
Ott nem. Csak a citadellát borítja plusz spaced armor.
Szóval 5 overpen mindenképp túlzás. Nagy jóindulattal is max 2.
De hogy a találat helyén hogy néz ki a hitbox fogalmam sincs. Ugye a felépítményt is keresztül lehet lőni, ergo overpen.U.i.: szegény Mogami
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nekem közel 1 éve már, hogy fagyogat a portban a gém.... elképesztő, hogy nem javították dehát mit is váárok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest