Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok9b
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni, egy barátom aki viszonylag kezdő 1k csatája van, viszont nagyon tetszik neki a játék és eljutott arra a szintre ahol bizony már fizetős a játék, ezért most vesz 30 nap prémiumot, illetve szüksége lenne egy Tier VIII-as prémiumra, ami tetszik neki az a cruiser illetve a destroyer.
Melyik hozza most a legjobban a pénzt és meg is lehet venni az armory-ban?
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Kelvin
őstag
A szénből kivehető t9-10-es hajók mind ugyanúgy hoznak a konyhára, mármint a kredit szorzójuk azonos adott szinten? Valamint többet keresnek mint a tech-tree társaik?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
-
Kelvin
őstag
válasz Kelvin #48653 üzenetére
Találtam egy érdekes táblát, ezek szerint a Thunder-nek nincsen megnövelt beépített kreditszorzója, az az speciális hajó "csak". Alig keres jobban mint egy t8-as prémium csónak. A Pommern, Georgia pedig prémium hajó és elég jól keresnek a kép alapján.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
NomAd_82
aktív tag
válasz T_Stark #48643 üzenetére
Nekem is Viribus Unitis esett. Manipulációóó
30 k free xp 2000 coal, 1900 dubi es festés de a meccsek katasztrófa.
Folymatos bukó es benne vagyok a top 3-ban.
Amúgy a játékosbázis változott megint ??? mert azt vettem észre, hogy a bb-k folyamatosan 20 km távolságból pötyögnek.Dd-k instant halnak, agyatlanul mennek capre úgy, hogy szembe ott jön a radaros hajó.
A minimal hp-s hajók rendre elszöknek és egyre több az olyan csata, ahol 4 perc után megszólal a bukott meccs hangja: enemy team has taken the lead.
Az mellékes is , hogy a piros 1000 csatás foskalácsok nooboznak le.
Azért régebben volt ebben több öröm és bódottá.
A Georgiat érdemes még kikapni? Pont van szenem... -
Kelvin
őstag
válasz ddt500hu #48660 üzenetére
El bizonytalanodtam, nem tudom melyik hajót vegyem ki. Thunder vagy Georga?
Thunder mellett az szól, hogy még nincsen 10-es csónakom, párhuzamosan haladok 6-7 ággal, tier 9-nél vagyok. Massa meg Alaska elég jól hozzák a pénzt de egy tier 9-es bb (Georga) lehet jobban hozná, főleg mivel eredményesebb vagyok BB-kel játszva. Ranked miatt meg jó lenne már egy tier 10 is...Nem tudom mi tévő legyek.
Ti mit javasoltok, mit vennétek ki a helyemben?"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
IreN!CuS
őstag
válasz ddt500hu #48650 üzenetére
Ha jól értem márt nyitottál egy ticket-et. Ha abban összeírod az összes tranzakciót amit visszaszeretnél kérni akkor jó leszel. Ha nem úgy is jelzik azééé vannak.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
LK
addikt
válasz NomAd_82 #48662 üzenetére
Üdv, a cp topic mellett itt is összefutunk Csak itt normálisabb a hangulat
Georgiától eddig amikor találatot kaptam, a fele cit. volt. Mondjuk Conqueroromtól gyorsan elolvad. Jó hajónak tűnik számomra. Masszív is. Mindig vigyázok velük, ha lehet.ddt500hu : néhány csatából nehéz következtetést levonni, de szerintem a Conq. működk még ahogy a Kremlin, Richelieu, Sinop, Atlanta B is, ami ládából esett nekem. Akatzukival együtt 60%+ wr. Thunderer morózus. A másik accomon ma fogok hópelyhezni, meglátjuk a többi hajót. Monti GK Bism. egyebek.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
frame>24
addikt
válasz Kelvin #48664 üzenetére
Ha nagyon kell a credit, akkor t9 prem, tehát Georgia. (de hogyhogy az Alaska nem elég jó?, Flamu szerint az egyik legjobb t9 hajó). A Thunderer pedig tűzgyújtó mém, superheal-el, ha jól rémlik.
Én minden új, szenes cuccnál azért vettem a tier10-et, mert az adja pl. ilyenkor a santa ládákat, meg évfordulón a szuperkontikat. De pénzkeresésre a t10 cuccok sose voltak jók. (illetve jók, csak nem egy t9 prémium hajóhoz képest)
MÁS: 10 db lehópihézett santa ládából 300 dubi, 20k fxp, meg talán 2500 szén jött... Hát, asszem nem veszek a maradék dubiból mégse ilyeneket. 2017-ben volt, hogy brutál dropok voltak az ajándék ládákból, erre a WG is rájött és úgy látom, évről-évre tekerik lejjebb a szorzót.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
törölt tag
-
-
veterán
-
NomAd_82
aktív tag
Hali, igen, itt nyugodtabb mindenki, talán mert tapasztalt rókák járnak ide.Georgia-tól a neve hallatán fordulok csak kicsit azért tartok tőle, mert
a Montana-t nem érzem, 30 % körüli winrate nem szimpi es ha hozzá hasonló a Georgia, akkor nem kérném.
A Flint-en agyalok mé g a Georgia mellett, mert tetszik az agyúk elrendezése és kicsit Atlanta-ra hajaz, az pedig olvasztókemence.
Farmolni Musashival megyek, nekem az adja a legjobban -
NomAd_82
aktív tag
válasz sh4d0w #48676 üzenetére
A kis lőtáv miatt off mert gondolom akkor papír a hajótest és eszi a citát.
Vicces mert a 2500 dubiból ( ami a T 10 hajókért esett) vettem 2 mega giga sata konténert és nekem dobott egy yudachit meg egy orosz kimondhatatlan nevű dd-t, aminek a seggén van vagy 5 ágyú valami "O" betűset. Valakinek ezek a konténerek dobtak T9 hajót?
Boldog Karácsonyt mindenkinek. -
-
-
scyllarus
veterán
Nekem egy free konténer dobott 30 nap prémet.
Gondolom, mivel hónapokkal ezelőtt abbahagytam, és törlésnél a nem akarok többet játszani-t jelöltem meg, vissza akarnak csábítani."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
redzsi
senior tag
Bonus code: SANTASNAUTILIST
Gyorsan amíg aktív. -
veterán
-
veterán
-
IreN!CuS
őstag
Még három kód ha jól látom ezek még nem voltak:
ATTHEBOTTOMOFTHEBAY
CATHERINETHEGREAT
1714BATTLEOFGANGUTIlletve ingame news-nál az egyik 5 ládát ad mint kompenzáció valami miatt (nem olvastam el)
bódóg karit
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ddt500hu
veterán
Amikor egy Kitakaze 1v1-ben kinyírja a Hallandunkat...az érzés megfizethetetlen.
És még neki áll feljebb.
Mindegy a bronz liga kész van most lehópihézem az összes hajómat.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Na kb. 5 órányi játékból lett 32 konténer. Lássuk mit ad.
-
ddt500hu
veterán
Gyakorlatilag semmit:
Szén: 5400
Zászló: 330
Festés: 45
Prémium nap: 2
Gold: 300A goldomból vettem 3 mega gift-et.
1. Duca D'Aosta.
2. 30 Leviathan.
3. 30 Ouroboros.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Na, ugyanígy működik az MM. Ugyanígy működik, hogy egy fos cirka belevág egy nose in Kremlinbe 9k-t, én meg broadside Colbertbe 2x3 k-t, és elmenekül! DM is papír,mégis olyan meneküléseket láttam már tőlük is. OMG
RNG forever, sok minden belefér szerintük.
Ez meg egyértelmű részrehajlás a részükről.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Chris0321
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs