Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
egy stalin?.. már pusztán a kérdés is sértő
az a hajó mindent IS megrak... annak a hajónak olyan RNG-je van, saját irányítószáma van minden mapra ....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KaLeun
senior tag
Notser felrakta a 10.0-ás kapitány "buildes" viedóját: [link]. Ha jól értem általánosságban az a logikája, hogy nincs értelme agresszív szituáció függő és hosszú csatában igazán hasznos skilleket rakni amikor gyakorlatilag minden csata jelenleg rövid vagy közepes ideig tart.
Cila
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49793 üzenetére
Amíg volt havi prémiumom, minden héten volt egy nap amikor minden meccsemet nyertem, amíg fent tudtam maradni, mindegy milyen hajóval. Téged szeret a wg, játékban akar tartani. Én most pár hónapra biztosan félreteszem ezt a szart. Mindkét accon az utolsó 40-50 csata hirtelen 40% wr-re esett le, és már halálra unom magam, hogyha nyerni akarok, vagy prémmel, vagy orosszal kell mennem, vagy havi-éves prémiumot kell venni. Úgyhogy elmennek a p...-ba. Mentem stock hajóval, és már a wotban is ezt csinálta ez a mocsok banda, hogy irgalmatlan szar csatákba rakta be az embert, hogy költse az fxp-t, amit természetesen dubiból vagy goldból kell állni, éreztették az emberrel, hogyha nem veszed meg a drága modulokat, szart sem ér a tank. Itt meg minden második csata után felugrott az dubi-ból fxp ablak, amire rá sem nyomtam. Érdekes. Sosem ugrott fel az ablak. Emlékeztet, hogy van még dubid amit elb@szh@tsz. A WG jelszava: "kölcsé bammeg, mert ha nem költesz, takarodjál" Az utolsó időkben már rettenet fos csaták voltak. Ez már annyira szar, hogy a szervereket le kéne már kapcsolni, nem kéne szétbarmolni az emberek idegeit. Utolsó meccsemen, JB-vel egyedül értem valamit is. 2 DD AFK volt a csapatunkban. Az ellenfél is felajánlotta, hogy jelenti őket, mert így is megszenvedtek velünk rendesen, DD nélkül. Nálunk 3, náluk 1 hajó maradt, és nem tudtuk az uccsó cap-et behúzni, elbújdosott az nmy DD. Na ennyi elég volt. És azt merik mondani hogy minden játékos azonos esélyekkel indul csatába. Ez olyan, mintha nálunk valami prominens görény a Ferrárijából kiszállva azt nyilatkozná, hogy nálunk nincsen korrupció.
ui.: Ja, rájöttem, mi volt a probléma a Warspite-tal. Már többször panaszoltam itt. Rájöttem. Addig volt 68% wr-em vele, amíg tartott az új acc. nyitásakor kapott prémium. Utána nem tudtam vele nyerni hirtelen. Ó hogy rohadnának meg...
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap mentem vagy 10 meccset.mar kinomban a heti operationt is csinaltam, az is epp csak sikerult mert ott is csak hajokazas volt..Randomban meg Akizukit eroltettem, volt is vele par jo kör, de tobbnyire csak szopas volt...CV nalunk diszbol volt az ellenfele nem hagyott elni hydro radar nelkul ugy basztak ki a füstbol hogy hihetetlen.Yoshinoval is szenvedtem 100k sebzesert mert a meccs haromnegyedeben nem lattam ellendfelet,pedig volt cv med dd is..ha volt spot nem lehetett a sziget moge beloni vele..Volt hogy 3 dd ult egy sziget mogott fustben, es ezeket rakja mellem 10 meccsbol 8ban..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #49804 üzenetére
Én most nem megyek semmivel, mert Sinop és Kremlin kivételével nem tudok értékelhető meccset vívni. Ott is csak nyerek (ha nyerek), nem tudok kiemelkedőt sebezni. És ez rohadt unalmas. Úgyhogy letöröltem.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
redzsi
senior tag
válasz KaLeun #49802 üzenetére
Notserre nem szabad hallgatni. Nyilván kihagynám a 10%-al kisebb szórás lehetőségét a csatahajókon, amikor mindenki kempel.
Ő már sok balfaszságot mondott, radio locationt is lenézte mondván ő tudja merre van az ellen dd-je. Erre ahogy látom szinte minden dd-jén már ott figyel ez a skill. (már rework előtt is).
Óvatosan az ő ajánlásaival. -
ddt500hu
veterán
Én most kevesebbet fogok játszani. Hizen meg van. CV-t hanyagolom teljesen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaLeun #49802 üzenetére
én ink Flamu-ét koppintottam, Notsert én sem csípem...
fentebb jól megfogalmazták, részben miért" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
hun2005
tag
Sziasztok! M1 processzoros MacBookon hogy futtatható a játék?
-
KaLeun
senior tag
Szerintem meg Flololo még annyit sem ér, folyamatosan vinnyog és olyan videókat rak fel ahol valami erősen szituáció függő skill vagy helyzet éppen bejött neki. Egyszerűen unalmas.
Nem Notser buildjeit fogom használni, de szerintem vannak jó meglátásai a Flamu féle "SEBZÉS" és semmi mással szemben. Mostanában akitől legalábbis ténylegesen olyat hallottam, amit hasznosítani tudok az PQ és az nem az alap "ide lőőjjé meg oda lőjjé".
Nagyon szép amit mindenki előad de nem tudom ki mit lát de én az ilyen szuper unicum féléket, többségében divben és valami OP szarral látom hajókázni. Aztán sokra fogok azzal menni ellenük, hogy egyedül egy sziget mögül daka-dakázok sebzésre hajazva. Ilyenkor két lehetőséget látok vagy addig tartom fel őket míg a saját lemmingek nem nyernek, vagy próbálok elkapni őket. Eredmény kb. egy picit jobb de nem töltöttem el értelmetlenül 20 percet azzal, hogy jobb legyen a nem is tudom mit számolnak most itt mutatóm.
Cila
-
-
LK
addikt
válasz KaLeun #49814 üzenetére
Én azt látom, hogy tudják a kulcspozíciókat. Hol kell ledekkolni, honnan lehet crossfire-t nyomatni, hol vannak azok a pontok, aminek az elvesztése nagy eséllyel a meccs elvesztését is okozhatják. De csodát a játékosállomány miatt nem tudnak tenni. Ezért hatékony a kettes hármas div, már ha van az embernek elképzelése. Mert hívtak divbe néha, de rossz helyekre álltak be, olyan pozíciókba, amit nem lehet sokáig tartani. Nem vették figyelembe a szembe lévő csapat összetételét sem. Ezért jobb egy szuper div, mert van koncepció, ami be szokott válni, ráadásul össze vannak szokva.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Mondjuk ez most nem nehéz amikor mindenki a DE-ban bízva 15-20km-en hajókázik és kb. az nyer akinél legalább 1-2 cirkáló vagy esetleg BB segít a DD-nek és mivel ők divben mennek gyakorlatilag jelenleg ingyen megkapják a kulcs pozíciót. Persze néha előferdül a 20km DE csapat nyer, de szerintem elég ritkán.
Cila
-
LK
addikt
válasz KaLeun #49816 üzenetére
Igaz. Hiába villogok, könyörgök, a cirkálók nem mernek jönni segíteni,mert sziget-füst nélkül halálra vannak ítélve. BB-k meg a picsába hátul. Ha jön veled egy DD másodiknak segíteni, az dönti el a cap sorsát. Ahol a DD-k meghalnak a cap-nek annyi. Esetleg ha cv vagy radar van, az még beleszólhat a dologba, de ha nem mozog a csapat, annyi a meccsnek. Úgy sem könnyű, hogy mondjuk 3 BB-ből én indulok el a cap felé, a többi beáll egy sziget mögé, vagy ott marad hátul. Engem spammel az összes cirka. Most pihentetem kicsit, de benézek majd a topicba néha, változik-e valami. De erősen kétlem.
-
KaLeun
senior tag
Ennek a blacklistnek amúgy itt a WoWs-ban van értelme? Azon kívül, hogy még mindig lefagy a kliens.
Cila
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaLeun #49818 üzenetére
jó kérdés... nekem is fagy...
max annyi, hogy látom, kivel dob össze a gém, és már úgy készülök.... bár.. ez a teória minden napra, körre igaz..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DannyL81
tag
Láma kérdések következnek. Mit jelentenek ezek?
DE, BB, DD, CV, PQ, OP, CAP
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy
-
KJ82
senior tag
válasz DannyL81 #49820 üzenetére
DE = Demolition Expert, régi skill név
BB = csatahajó
DD = romboló
CV = repcsi hordozó
PQ = talán Potato Quality, ő egy youtuber, nagyon jó játékos
OP = overpowered, túl erős
CAP = a köröcskék amiket el kell foglalni a másik csapattólPhanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Kolbi_30
őstag
Az utolso meccsemen 5 csapattarsam volt 15 es 50 meccs között..termeszetesen premium hajoval..T8-T10ben..Ugyan nyertunk e?
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #49829 üzenetére
16446 csata. Édes jó istenem. Akkor aki 49-50% felett áll, mindenki Istenkirály. Nem véletlenül vannak rövid meccsek. Bekapsz ilyenből kettőt hármat magad mellé aztán annyi.
Ha jobb kimenetelű meccseket akarsz vívni, az egyetlen megoldás a div, normális játékosokkal. Mondjuk az a szerencsétlen még szarabb divben, nézd meg, eldobod az agyad. Két kérdés: Minek játszik? Ki játszik vele? Egy dolgot ne vegyünk el azért tőle: kitartó.[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
WOW! Szuper konti, kiesett belőle egy P. E. Friedrich. Köszi wg. Egy Alaskának jobban örültem volna, pláne egy Missourinak.
-
-
4580693
senior tag
Nagyon rendes vagy! Ezt nem kívánom és nem is kívántam sohasem.
De akkor az egy tudatos döntés volt a részemről és igazából eszembe sem jutott volna visszatérni a wows-ba, ha:
- Az Eltite Dangeroussal nem játszok,
- Nem adnak droppot twitch nézésért,
- Nem dobja fel a twitch Notsert (akit annak idején követtem),
- Nem kezdem el nézni
- Nem érzek késztetést a visszatérésre
Asszonypajti nem igazán volt boldog, amikor meglátta, mi töltődik le.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz 4580693 #49839 üzenetére
Megértem asszonypajtit
Félévente én is lejövök a szerről, egyre kevésbé szórakoztat. Egy eredendően jó koncepciót, módszeresen, évről évre kinyírnak. Növelni kell a bevételeiket na. Ami még nem lenne gond magában. A baj, hogy mi teszteljük ki élő játékban az összes agymenésüket. Ez a DE is további katasztrófát okozott a játékmenetnek."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
4580693
senior tag
Egyébként, mi a nagy lószerszámot csináltak a Kongo ágyúival? Németesítették?
-
csibor
addikt
Úgy néz ki megszűnik a net hozzáférésem a munkahelyemen. Kb mekkora mennyiségű adatforgalmat generál egy óra alatt? Mégse tolthetem munkával az időmet
-
DannyL81
tag
Hali! Azon gondolkodtam, hogy ha fullossá sikerült tennem a Montana-t, akkor belevágnék a Cruiser fejlesztésbe. Toltam egy kört egy Tier5-ös-el és nagyon tetszett. Szerintetek melyik nemzettel érdemes belevágni ebbe a kategóriába?
Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy
-
- = Zk = -
félisten
válasz DannyL81 #49845 üzenetére
amcsi, vagy a német....
én am,csival kezdeném.... ink egy DM mint Hindi... de tény OP mindkettő a maga nemében[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
4580693
senior tag
Massa vagy Alabama?
-
- = Zk = -
félisten
-
DannyL81
tag
Köszi! Amcsi a Tier5-ösöm, úgyhogy akkor azt folytatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs