Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #49452 üzenetére
iszonyatos pontkülönbségek vannak.. katasztrófa.... ez mindent elárul
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #49453 üzenetére
Gokuval 3 salvot lottem elozo meccsen. 4 perc 37 masodpercig eltem,14 perces volt a meccs es igy lettem valami 850 base xpvel ötödik....igazan szar csapatokba tesz.De legalabb kiprobaltam 24 km rangel a gokut meg az uj skillel valamii 40k ment egy stalinba elso salvora.23.7 km tavra. Viszont a masodlagos ritka lassu igy mintha nem is lenne
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #49454 üzenetére
eddig legalább volt olyan is-is.. mostmár... vagy ilyen, vagy olyan... bosszantó... köszi capt skill rew
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49455 üzenetére
Természetesen igen,de az ágyúk kárpótolnak a mélyvízi torpokért cserébe. Fushunnál 4 salvo volt tegnap egy ellenséges T6 DD. CV-t is szépen aprította. T7-től mindenki dícsérte az ágat. Tegnap volt egy 15k xp-s köröm vele.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #49456 üzenetére
Német BBken a masodlagost ki lehet huzni a palettabol, valamikor hetvegen mentem pommernt 3xx masodlagosbol valami 30 talata el az ellent..10% korul volt a hit rate..
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #49458 üzenetére
akk célszerűbb long range játszani vele?! már nem anynira secondary monster?!... Bismarckot is kinyírták gondolom ezzel?!....
-
veterán
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #49459 üzenetére
Ha felmegy youtubra Elkuldom.
-
malystryx
senior tag
válasz - = Zk = - #49459 üzenetére
A másodlagos témát én is alá tudom támasztani a Massával, elkezdett ugyan lőni, de nem tudom minek. Átgondolom újra azt a hajót hogy milyen kapitány skilleket válasszak, mert nem érzem úgy hogy jó lenne. Kellene valami videóst vagy posztot találni, aki rendesen letesztelte az összes új dolgot hogy egyáltalán mi működik, meg olyan is van amit nem is értek hogy mit jelent.
A lényeg hogy a Buffalo-m működik és gyújtogat, meg végre sokkal több a sebzés mint a Baltimore-al, de sajna olyanokkal rak össze hogy nem nyertem még vele. Tetszik amúgy a hajó, nem tudom ki hogy vélekedik róla, de elsőre jobb mint az előd. Igaz talán lassabban tölt, és a fordulás viszont katasztrófa, de a többiben jó, jobban bírja a pofonokat ha menekülni kell, bizakodok. -
LK
addikt
Helyzet: DD-vel megyek, indulok a cap. felé. 1 CA 1BB lemarad, kb. 2 km-t mentek. Másik CA jön velem, majd a cap előtt elkanyarodik. A kb. 16 km-re lemaradt BB villog nekünk, hogy foglaljunk neki. Aztán nem foglaltam egyedül. Másik cap.
Kilövettem az nmy DD-t a köv. cap-en (hosszú időbe telt), odaért a jómadár. Beállt broadside egy hegynek, takarásban. Jött 5 hajó, ott kanyarogtam előttük, és befoglaltam segítség nélkül. Amikor már radaroztak engem és rám jött 4-5 hajó, a meghalásom pillanatában kitört a hegy mögül, és azonnal meghalt a 4 hajó kereszttüzétől amit broadside kapott. Értékelhető találat és momentum nélkül. Egy Bismarck volt. Mondjátok el nekem, hogy juthatott el idáig? Lehet hogy 6 éves kisgyerek volt? Vagy 75 éves nagy gyerek? Vagy lehet hogy a vakok intézetéből játszottak? Amit látok az emberek játékában az a tanácstalanság. Semmi tervük, ötletük nincsen, csak kavarognak egy kupacban, nem védik a capet, egymást, fogalmuk sincsen mit kell csinálni."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Kolbi_30
őstag
Ezt itt nem szabad leirni mert valakinek serti a kis lelkivilagat, meg jelent azt kapsz 1 ora tiltast Lehet a vakvezeto kutya jatszott ....Amugy is te vagy a balfasz.Ha nem tudsz spot nelkul sebezni, meg egyedul megoldani mindent
-
CactuS
Arcképgyáros
A vesztes csatáért is jár xp. Ha kitartó, akkor felér a ranglétrán, plusz ugye a mindenki által imádott MM beteszi nála jobb képességű játékosok közé, így lehet simán nyertő szériája, ha úgy osztja az algoritmus.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ddt500hu
veterán
Ja hogy megint elölről kezdődött a ranked! Na elmennek a faszomba!
-
veterán
Tegnapi nap értékelhetetlen volt... három, talán négy menetet leszámítva.
A végére úgy döntöttem, hogyha ez a meta, akkor ez a meta... alkalmazkodni kell, oké, legyen.
Előtte Ohioval mentem, sleeping giant, déli spawn, mentem balra, mert oda rakott. Oké, szemből jön a yoshi, az olasz dd, egy kremlin, egy tündi, meg egy monti.
Nálunk Cleveland, meg két másik bb.
Tündi rám lő szemből, -7k hp, két tűz. (Már itt gondolkodtam azon, hogy visszamegyek kikötőbe, az így kezdődő meccsek szinte mindig ultraszopás kategóriásak).
Oké sebaj, dd kapott 4k-t, fordulok, yoshi rám rakta a harmadik tüzet (első találatra, amerikai acélnak magas a széntartalma, könnyen gyullad), repair, de tart 20 másodpercig, szóval a következő tündi sorozat csak 11k-t sebzett hátulról, de nem gyújtott.
Na most nem engedem hosszúra, gyerek beállt a szélső kis sziget mögé, spotolni persze nem tudod, és végig onnan szórta a HE-t, a végére maradt 1800hp-m, 0 eü csomag, de középen visszajöttem, mázli, hogy a spammer gyökér maradt utolsónak, kapott a végére 4k-t tőlem, és win.
Nem számoltam, de ha nem rakott rám 15 tüzet, egyet sem, és közben lőtt a másik irányba is, én befejeztem a kört 120k összeizzadott dmg-el.
Kiléptem kikötőbe, skill redistribute.
Deadeye minden bb-re, spotter plane ahol lehet, zászlók, lőtávnövelés, reload boost kimaxolva, irány vissza, beálltam hátra, és adj nekik.
Az egy dolog, hogy a tündivel kb mindent körbelövök, de így is sikerült 58 találatot összehozni 18 perc alatt, abból lett 7 tűz. Másodikban 39 találatból 6. Harmadik 47 / 9.
Itt el lehet gondolkodni akkor. 14km-re haladó montit kétszer lőttem körbe hit nélkül, bezzeg belém szemből ugye... és folyamatosan ez megy.
Volt ám villogtatás, meg noobozás, én csak az f4-et nyomkodtam válaszként.
Első meccsen 4, második 3 reportot kaptam, utána nem számoltam
Ez a meta, akkor ez a meta.
Ellenben a 20as shima torpok jól működnek az esetek nagyobb részében, de cap-elni nem kell vele, viszont nyitottabb, nagy pályán ha el tudsz osonni szélen, akkor nagyon buli.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #49468 üzenetére
Már említettem neked. Néha ránézel a wows.eu oldalon a hírekre, és tudsz mindent. Vegyél sok-sok billentyűzetet (Tudom tartsam meg a tanácsaimat, mert én is a billzet sorsára jutok hamar )
Tüzi: pedig elég jó sebzéseid vannak..... Sajnos én azt látom, hogy úgy kell játszani, hogy ha nem akarsz a társakra szorulni, kénytelen az ember a második sorban támadni, hogy amíg elhullanak az előtted lévők sebezz is valamennyit. DD-vel viszont ezt nem tehetem meg.
ui.: Stalingraddal hogy tudtál meghalni meccs elején? Emlékszel rá mi volt?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
veterán
Pontosan nem, de úgy voltam vele, ha én nem találok el semmit, akkor engem sem fognak. LoF volt a map ha jól rémlik, észak, bal spawn, egy dd az meg jobb oldalon. Mondom kemény leszek, bemegyek foglalni nagy sziget mögé. Cv jött, raj leesett, aztán ahogy a többiek inkább visszamentek sznájpolni hátra, és amikor nem voltam spotolva, gondoltam kirohanok mint Zrínyi. Kidugtam az orrom, 80%ról pöff-paff-bluggybluggy.
[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
LK
addikt
Hát én nose in beálló Stalinokkal szoktam csak találkozni. Zrínyit még nem láttam Be szoktak állni hegy mellé a picsába hátul, és onnan puffogtatnak kilőhetetlenül. Szenes? Mert lehet hogy egyszer kivenném.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
veterán
Gyerek beállt szinte 90 fokkal oldallal ohio-nak montival.
10-13 km-erről végiglőttem négyszer.
Egy cita nem sok, annyi sem. Nem sebeztem bele 20k-nál többet a 32db 457es ap-vel.
LK:
Acél a sztálin... hogy van merszed azt gondolni, hogy szén?
Szálin! Acél!
Méghogy szén... te... vigyázz mert elvisz a csajka xD[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
veterán
Kivettem fxpből a midwayt, lexington játszhatatlan azzal, hogy folyamat t10-et ad vele.
Oké, zászló, modul, kapitány reskill, fxpből kivettem a torpedósokat azon felbuzdulva, hogy ohio-ba ma a midway két rárepülésből 4 léket (2*2) adott. Mondom ez jónak látszik, próba.
Utolsó két kör 17 torpedótalálatából 0, azaz nulla lék. Még dd-re sem
Georgia-t kivettem acélból, kiléptem, shift+delete.
Élmény volt ez az utolsó két nap.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ddt500hu
veterán
A Richthoffen meg a FDR rohadt OP-nak tűnik a videók alapján. Én a legszarabbat húztam ki fxp-ből.
-
IreN!CuS
őstag
Ellenfél CV-je volt az első aki megdöglött erre ez a vége.....pedig hétvége sincs. Új elméletem, hogy a WG fizet ezeknek az agyhalott idiótáknak
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
sutyerák007
senior tag
[link] Pár új kapitány skill ötlet. Én még nem futottam át de ismerek pár embert azok közül aki csinálta. Annyira fos nem lehet. Elvileg.
ddt500hu: sikerült rávetődnöd az angolra vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
A GZ nem rossz, de elvettek egy raketas repcsit igy csak 2 tamad...igy az annyyira nem jo de meg nem is rossz,a torpedoii szerintem egesz jok.Az AP bombaja kapott+pent igy valamivel jobb, de levettek a sebzesebol meg celozni vele igen csak hatareset.Valamint a pancelzata is valahogy puhult. Allitolag premium hajokat nem nerfelnek...ezt konkretan nem lenerfeltek hanem elvagtak a nyakat..Bar en szeretem
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Azt.
-
LK
addikt
Nem tudom. A topic király része biztos azt mondaná hogy mi vagyunk a bénák, de itt többen megerősíthetjük, hogy érzésre sokkal nehezebb egységnyi sebzést okozni. Nézd. 16 torp. találatért T8-ban kaptam 36k dmg-t. Plusz, most jött a cap rework, aminek hatásai kiszámíthatatlanok. Most fel tudtam tenni az összes repülő sérülés csökkentő perket, de még nem próbáltam ki. Új helyzet van megint emiatt. Mióta nem voltál, sokan tapasztaltuk pl. hogy bombázásnál a hajón belül van az ellipszis és akkor is rendszeresen mellédobja. Alacsony sebzéseket kapok. Nehezebbnek érzem. Lehet, hogy én öregedtem meg Szerintem fű alatt volt valami változtatás. Volt, hogy a meccs felénél 15k-nál voltam. Próbáld ki, kíváncsi leszek a véleményedre.
Ja, jöttek a Német cv-k, elég jók.[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Ha már így a captain skilleken problémázik mindenki, akkor a PQ-nak alias Potato Qualitynek volt videója a BB-kről. Aki szerintem jelenleg legértelmesebb streamer/youtuber elmagyaráz sok mindent, adott CV strike-nál (rakéta, torp, bomba) pl. mit csinálj. Mert mostanában Flololokánk (Flamu) csak vinnyog, mint a fürdős k. ha valami nem elég OP. Notser nem aktív, Flambass meg már csak trollkodik lásd a minapi CV stream lalalalalala-black-clouds szösszenetét.
Ő egy BB main, arra jutott, hogy a nerf t7 német BB-nél gyakorlatilag egy buff. Nem játszom német hajókkal de valami régi akcióból kaptam egy P. E. Friedrichet és egy 10-es kapitányt, igaz csak t6 de felhúztam másodlagosra. Hát 8,5km másodlagosak hatósugara, de volt olyan csata, hogy közel 150-200 találatom volt velük. Igaz pár csatát mentem csak vele, top xp és vesztes csata....
Cila
-
LK
addikt
válasz KaLeun #49493 üzenetére
Most mentem 34k-t T8 cv-vel T8-9 meccsen: 25 rakéta találat, 7 torpedó, 1 flooding, 1 bombatalálat cittel. A repülők full survivor-ra vannak húzva(mindhárom skill). Kérlek itt semmi segítség nem kell a BB-k részére, mert kb. leszarhatják a cv-ket. Oda sem érek a hajókhoz. És csodák csodájára 10-ből 10x akkor hal meg az utolsó repülő amikor megnyomnám a gombot. A HP boost be volt kapcsolva, akkor sem értem oda a hajókhoz. Ja, és nem támadtam konvojt. A wg nem ismeri a középutat, valamit rommá nerfel, vagy op.
És érdemes rajta elgondolkodni, ha nem full HP-ra húzom a repülőket, mi történt volna?
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Hétvégén DD-t toltam, kb. minden csatában hasonlóba futottam bele 2 DD + radar/Thunderer/CV divek. Röviden: élvezet, ráadásul nem is kell szuper unikumnak lenniük..
Garantált bukó ha nincs néhány értelmes játékos a csapatodba. Beteg, hogy csak egy Thundi/Radar cirkáló beáll a capbe, amíg a DD-k vagy a CV fedezi és nyerő játék, mert gyakorlatilag nincs BB push csak néhány öngyilkos idióta. Ha valamely cirkánk próbál agresszív lenni, az insta halál, esetleg a karöltve BB-kkel Deadeye skillben reménykedve (félreértelmezésre: tudom, hogy csak a BB-nek van...) puttyogtattnak 20+km-ről. Te meg gyakorlatilag egyedül torpikálhatsz a radaron kívül, hátha bejön alapon.
Thundit nem is említem 25km full broadside 20percig előre-hátra tolatgat, végén vagy 10-en lövik gyakorlatilag bevett sebzés nélkül túléli.
Még kérdés a 20km Shima torp, nem volt meg de elkezdtem húzni. Majd meglátom, ha ki radarozza vagy nem...
Cila
-
veterán
Van egy olyan megerzesem, hogy reg-nèl kapsz egy random besorolást. Ennek függvényében fog kedvezni, vagy szivatni.
Ezt erositene a dupla regeden található két ugyanolyan hajóval tapasztalható tōk különböző eredmény,
Kizárt dolog, hogy manipuláció, vagy valami előbb leírt kasztolas nélkül rám madzagon jöjjenek a skulok, szembol már meglepodok ha 5k alatt kapok, én meg oldallal álló bb-nek 32 skulobol nem lövök 20k-t.
Ettől buzlik nekem ez az unikumos dolog is, mert néha nézek yt-on videókat, és ugyanazon hajó ugyanazon kapitannyal látványosan szarabb nálam mint a streamernel. De ő az influencer, miatta fog jönni az új verpistike játszani, és bankkartyaval fizetni...
Lehet engem paranoiasnak mondani, de tuti, hogy van valami ilyesmi a háttérben.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Kolbi_30
őstag
Nekem a CV nagyon ment regebben, most hakuryuval eletkeptelen vagyok..sebzek vele 100-110k-t elvetve. AP bombai a beka segge ala lettek nerfelve..A repcsik hullanak mint a legyek, hiba kerulom a flakkokat meg mindent. A torpedoi meg mukodnek de a repcsik krva gyengek lettek. Most a nemet CVK meg a Roosevelt van szarra tuningolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest