Új hozzászólás Aktív témák

  • cheatergs

    senior tag

    válasz Kaci84 #49053 üzenetére

    Nem "szerintünk" van manipulálva, hanem tény, mert amik itt történnek co-optól rankedig, arra nem magyarázat az, h rng. A "tény" szóval annyi a probléma, h mivel nem vunk a wg programozói, így nem tudunk rá kódsorokat mutatni.
    De klasszis hülye is lenne a wg beismerni a manipulálás tényét. Még a stealth nerfet is tagadják, holott baromi látványos (kiemelten a régi prem shipeknél).

    A wg egy algoritmussal v szub-rutinnal, v élettudjamivel csatára leosztja h milyen napod lesz, rosszabb esetben napokra lecsapja az egész accodat, onnantól tökmind1 milyen hajóval milyen stílusban játszol, verésre v beosztva (ha esetleg győz a csapatod, akk is alig lősz vmit). Nem mi találjuk ki, nem mi felejtünk el játszani egyik meccsről a másikra, ez ott van a fotókon, a vidikben feketén-fehéren.

    Ha tényleg hagynák érvényesülni a playert, statisztikában én pl. a felét se hoznám ddt500hunak v Foxnak, de uígy a sox linkelt hülyegyerekeken még én is átgázolnék 2 tier hátrányból is.

    Az 1ik legnagyobb baromságnak tartom a playerbase összepréselését, mert a jókat csak feldühítik vele; a szerencsétleneket meg altatják, amitől az nem is akarja kiismerni a gameplayt, hisz jó az úgy neki.
    A lúzert a lúzerrel, a frankót meg a frankóval kellene összeengedni. Csak ehhez kéne stabil játkosállomány, amit a saját idiotizmusukkal szezonálisra változtattak. Vtkp csak új playerekre építenek, akik megvesznek pár premet, aztán pár csata után el is felejtik ezt a vízihullát. A még fellelhető néhány veterán meg csak látható még, mert nincs más hadihajós alternatíva.

    Mindig minden mindegy

Új hozzászólás Aktív témák