Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz ddt500hu #46750 üzenetére
En a most rank 2 2 csillagrol vissza estem rank 3 1 csillagra..CV semmit nem csinal a csapat 3/4 a borderen campel es reklamal, a radaros hajok azok nem tudjak mi a radar...Valamiert megint kaptam 1 nap chat bant..pedig mar nem is irok mert semmit nem szamit..ugy se tud olvasni a csapat..rohadt kiabrandito..
A buffokat se szedik csak sipolnak hogy push one side..azt hullanak mint a szar..azt se tudjak merre van az arra..
[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #46752 üzenetére
melyik hajóval?!
gondolom prémium hajóval.... olvasva az előzőeket, megkockáztatom, hogy a Thunderer" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
-
- = Zk = -
félisten
pontosan... nagyon OP hajó a Thunderer...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ddt500hu
veterán
válasz - = Zk = - #46754 üzenetére
Igen az tűnt a legjobbnak ide.
Annyira OP mint a Conqueror. Csak ez közben sokkal több pénzt hoz azért mentem vele. Ja meg nincs Conqueror-om mert reseteltem az ágat.
Pontos ágyú, messzire lő, instant gyújt, marha jó camo. De vigyázni kell vele mert még szögelve is kap citadellát.
Szerencsére arms racen van idő kigyógyulni belőle.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz - = Zk = - #46756 üzenetére
Ez, hogy 17 találatból 9 gyújtás... lel
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
-
olivera88
veterán
Mai egyik klán csatánk.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
válasz olivera88 #46760 üzenetére
legalább nyertétek?!
pf..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
miért?! néztem a videót, de nem esett le
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tbw
aktív tag
Jó a Thunderer rankedre mentem pár csatát egyből rank 5.
Amikor tudtam hogy bukjuk akkor csillagmentésre is kiváló.TBW
-
veterán
válasz - = Zk = - #46763 üzenetére
wg bullshit marketing alatt felröhögött... aztán mivel stream-ben ment, gondolom a wg nem fog örülni
(#46764) tbw
tegnap vettem ki a Tündit.
pár körre elvittem, OP szarnak gondoltam, mondtam is.
na, ma megjött a másik oldal... semmit nem találok el, 360hp-s dd-be két penetration, de 0 sebzés, volt, hogy kijátszottam a 20 percet, 48 találatot bírtam összeszedni, meg 110k dmg-t
de biztos bennem van a hiba.
csak ez már a sokadik hajó, ami az első (egy-két) napon működik, aztán varázsütésre elfelejtek lőni (is) vele.
furcsa dolgok ezek.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Dewri
aktív tag
Nekem ma egyik körben a rombi ellen HE-vel fixen 316 sebzés jött, akárhányszor találtam el (és persze semmi modul...). Ja nem, egyszer lett 140 is (akkor vittem valami kisebb ágyút is rajta...)... Kicsit vicces, hogy az AP hatástalan ellenük, most meg már a HE is alig sebez...
Mai "hőstett": ellenfélnél egy Colorado ücsörög egy sziget mögött egy Friedrich-el és egy Nagatoval, nekünk meg a velük szemben levő szigetnél ücsörög a Tirpitz/Massachussets/Baltimore, így vagy nézzük egymást, vagy valaki csinál is valamit... Yorck-al elindultam a part mentén, kijöttem a Colorado előtt és 2 km-ről összes torpedó rá. Nyilván a 3 bátor csatahajó össztüzének sikerült kilőnie, mivel ment a radarjuk, de 4 torpedótól süllyedt a csatahajó, Devastation strike... Ilyen emberek játszanak. Az az élmény számukra, hogy ülnek egy sziget mögött, elnézik, ahogy elhullik a csapatuk a túloldalon? Véletlenül győztes csata lett (biztos valami bug volt...), így abszolút megérte az áldozat egy t9 körben... Ki is léptem gyorsan mára, a csúcson kell abbahagyni...
-
- = Zk = -
félisten
ahogy elnézem a WG-ét, ilyenekkel nem foglalkoznak már... elég csak megnézni, merre haladnak a fejlesztésekkel... lsd WoT... mégis játszanak vele.... hajóka ugyan ez lesz szííp lassan...
-
LK
addikt
Jajj mi már ez a konteózás már megint ? Megmondták itt hogy a WG patyolattiszta, és ezt csak beképzeljük magunknak. 24 meccsig szar voltál, utána 43-ig pró utána megint szar. Van ez így, értsd már meg végre, nem nyúl bele semmilyen formába a meccsekbe a WG !!!
Hát mindenkinél látszik hogy nincsen rendszer ebben ! Hát a vak is meglássa! 7 loss után 8 win dukál, így van ez, tessék megszokni. Tessék jobban játszani. Nézzenek oda, teringettét neki."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
tbw
aktív tag
Eljutottam rank 5ig.
Tombol az agyhalál.
Lehet hagyom is a faszomba az egészet.TBW
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #46777 üzenetére
Szerintem ez azért van,mert a frissen nyitott acc-okon kevés csatád van, és 1-1 ágat húzol. Nem vegyesen váltogatva játszol. Ez okozza a hirtelen esést. Az én hibáim (és másoké is) között szerepelt, hogy néha elkapott a harctéri ideg, és erőltettem 1-1 hajó leszorzózását. Egy acc-on, ha csak néhány hajód van, nem tudsz más jól bevált hajóhoz nyúlni, amivel jobban szokott menni. Ez a hátránya.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Kolbi_30
őstag
Az a hatranya , hogy a sok faszkalap elbukja, mert lovesuk sincs mit kell csinalni a jatekban..nem a leszorzozas..mert amikor 8 buko 8 kulonbozo hajoval..de biztos az en hibam..tenyleg.
De volt egy remek szeriam is, mikor 80 meccsbol 20 volt csak gyoztes[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Nordic
Közösségépítő
16 meccs kellett a rank-1hez. Jó hajót kell választani, és levan a gond
-
- = Zk = -
félisten
válasz Nordic #46780 üzenetére
nah, melyiket... súgd meg nekünk
-
Nordic
Közösségépítő
válasz - = Zk = - #46781 üzenetére
A Kremlin nagyságrendekkel jobb, mint a tündi, pedig azzal is jó volt játszani. Viszont az orosszal beálltam középre, és amíg engem próbáltak megölni, addig a csapatom nyert kb. Volt olyan meccsem vele, hogy a heal buffokkal, tankoltam több mint 3,5M dmg-et és majdnem full hp-n fejeztem be a csatát
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Nordic #46780 üzenetére
Rohadjon meg a wg hogy ide lesilányította ezt a játékot. Habár ha meggondolom, hogy van aki abból él, hogy megveszi mindig az aktuálisan op hajót, és villog a statjával, mindig is egy silány játék volt eddig is, ebből a szempontból.
Mondjuk van akin ez sem segít."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
persze, erről szól ez a gém...
sajnos kevés tech-tree T9-10 hajó van, amivel fun játszani... 1-2 prémium meg gyomlálódik... folyamat...
vagy van, ami annyira OP, hogy nem fér fel az jövőévi ütemterv-táblára a WG irodájában
low tieres kalandokról nem is beszélve.. botok stb..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tbw
aktív tag
Nem az a lényeg.
Tengap mentünk vagy 19 csatát.
És az ellenhez sorsolja mindig a zöld lila klánosokat, mi meg kapjuk a botokat.
És ezt 19 csatán át tudja hozni.
Egyszerűen szopat a játék.
Bemegyek Kremlinnel, Thunderer van ellenünk.
El sem találom, vagy ha betalálok neki akkor 5 lepattanó, WTF?
Ha én jövök Thundererrel kb. bármi ami rámlő 10k-t sebez.Másik csata. Bemegyünk Kurfürstökkel, Creedes divízió.
Letoljuk az egyik capet kivágunk egy salvóval egy Minót és egy zaót.
Megyünk a másik capre azt is megszerezzük.
Erre mit látunk hogy a creed csodadivízió elindul levadászni egy NOFUN-os Smalandot.
Worcesterrel és egy daringgel.
A daringot megölte ágyúval a Smaland a Worcestert meg kitorpizta.
Amikor meghaltak, mi már C capen voltunk a Kurfürsttel, mondanom sem kell alig volt HP mert folyamatos HE spam, Shimakaze, Harugumo 2 oldalt.
Erre mit ír a barom csodadovízió egyik tagja, reportolni kell a 3 Kurfürstöt.
Még jó hogy chat banom van, mert most megint lett volna.
Persze a végén ki volt a lista tetején, a 3 Kurfürst, érdekes.TBW
-
LK
addikt
Szeretek ezzel a szarral játszani, de képtelen vagyok visszatenni, mert szétvet az ideg, amikor rendszeresen lehozzuk a cap-ünket, és a többi helyen ugyanilyen rendszeresen mindenki meghal. Hogy próbáljon ilyenkor nyerni az ember?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #46792 üzenetére
Egyértelműen háttérbe akarják szorítani a BB-ket. Már régóta, a fos csodacirálók vannak porondon. Akkor röhögtem nagyon, amikor GK-val vagy Montival (már nem emlékszem) 2-3 ezreket lőttem egy Colbertbe, ment a marha tovább broadside, megint 2-3k. Visszalőtt 6k leesett rólam nose in. Fu wg.
-
gaboka75
tag
A két melléklelt tegnapelőtti meccs eredménye után Rank 5-nél feladtam a további próbálkozást, hogy elérjem a R1-et. Nem a vesztés, hanem a hangulat és a hozzáállás miatt. Az utóbbi menetekben úgy néz ki, hogy a Thunderer-el játszó csapattárs közellenségé vált (valószínű azért, mert a Thunderer-el könnyű megőrizni a csillagot), az első perctől kezdve a chat-en mindenki csak velem foglalkozott. Kezdődőtt a noobozásal, majd a végén "miattadat vesztettünk, te idióta" jellegű megjegyzésekkel. Persze nagyrészt 45% WR és 1000 átlag XP minőségű játékosoktól jött az áldás.
Szóval gratula a WG-nek, hogy az általában jópofa Rank Sprint-et, ezzel a szar MM-el tönkre tette. T6-T7-el tök jól működött, élvezetes volt, de ez a T9-T10 12vs12 felállássál csak egy fusztrálóbb Random lett, a toxic hozzáállás elviseléséhez képest kicsi reward-al.
-
- = Zk = -
félisten
kikapcsolható alapból?! vagy csak aslain?!
-
Nordic
Közösségépítő
Most akkor hogy van? Engem szeret a WG azért lett meg gyorsan a rank1, idegeskedés nélkül?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Nordic #46799 üzenetére
persze...
van itt a fórumban is 1-2 ilyen "ladiktárs"..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest