Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #46500 üzenetére
A Sinop a kedvencem. Amikor szarul ment a játék, azzal biztosan jól ment. T8-ban simán elevickél. Úgy kaptam ki a hajókat, mint annó a német BB-kkel az elején (amiket ugye elbasztak).
A Sinoppal valóban meg lehet nyerni egy csatát. Jól fordul, nehezen ég, AP üt mint állat. Minő véletlen, hogy ez is Ruszki.
Az orosz DD-ken csodálkozok, hogy azokat csak szerényen tervezték. Nem kaptak OP torpedókat, meg egyebeket. Akkor még nem gurult el a gyógyszerük.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
majd utólag, eszükbe jut... vagyis találnak egy elhagyatott tervrajzot, ahol-amin az orosz ddéknek sötétebb volt a szmókjuk, amit még a radar sem látott
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
olivera88
veterán
-
Kolbi_30
őstag
Ez a jatek atment egy elbaszott szar solo jatekka..1 percet nem erdemel...meg a meccsenkenti 3-4 critical error kifagyas, amit csak hard reset old meg..hihetetlen..
[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
veterán
válasz Kolbi_30 #46504 üzenetére
Nálam 9.1 óta van valami bug, ami azelőtt nem volt.
Bejön a port, eltelik fél perc, és 5-10 percre lefagy. Zene van, de kép áll, procit tekeri mint az állat, hallani ahogy pörög fel a venti.
Aztán 80%ban megoldódik, 20%ban kifagy
ruszkicsodaどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
LK
addikt
válasz olivera88 #46503 üzenetére
63 és 65 % wr-em volt a Gnei-vel és a Bismarck-kal, 80-90 csatával. Kiugró kill rate-tel. Lehet h. nekem más MM-em volt mint neked? Most viszont másik accom van, abban meg egy darab német sincsen.
Kifagyásra: Ha gáz van a játékkal, a Game Centerben a játék beállításokban nyomjatok egy ellenőrzés és javítást.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
tbw
aktív tag
Éjjel még mentem pár kört hátha jobb játékosok vannak.
Hát nem.
8 kmre ott hajózik egy Smolensk a Thundererunktől, és egy salvót nem lő rá, inkább elsunnyog.
Aztán ezt még 3x játszotta el a Smolensk, 1x sem lőtt rá a gyerek, aztán meg azt mondja hogy bot a csapat amikor a végén úgy gondolja bemegy és meghal.
Na ezzel meg is oldódott a chat problémám május 19-ig.TBW
-
tbw
aktív tag
Ha esetleg van valaki aki jó CV-s és nincs klánja, szívesen felvennénk a klánba.
Az lenne jó ha lenne tier X-es CV-je.
MTM-klán.TBW
-
Dewri
aktív tag
Jók nincsenek, okosak vannak... Nekem is szóltak, hogy miért nem megyek előre a csatahajóval. Mondom b*szki, ott a DD előttem vagy 2... De én ne féljek a DD-től, mert angol csatahajóm van (King George, no radar...)... Nyilván kib*sztak torpedóval meglepő módon... Lehet, hogy papíron jók az angolok (vagy nem tudom honnan vették...), de ez nem az a játék, ami valósághű (lásd Bismarck...).
Most ugyanez. Egyszerűen nem értem miért nekem kell csatahajóval a tetves DD-ket vadászni, de a DD-sek és cirkák véletlenül se szedik őket. Szemben persze tudják a dolgukat, a mi 3 DD-nk már kipusztult természetesen...
Remélem majd a tengeralattjárókkal is ez lesz, a BB-nek kell megkeresni őket, miután kiiktatta a rombikat... -
félisten
-
Dewri
aktív tag
válasz sh4d0w #46511 üzenetére
A rombolóvadászat sem, mégis ma már harmadszor csapnak ki rombolóval, mert SENKI nem szedi ki őket, én meg csordogálok és kapom a torpedókat, mindegy merre indulok el. Radar nincs az angol t7-en, így többnyire meglepi, hogy honnan jön 6-8 halacska...Természetesen minden körben 4 DD az alap, nagyritkán 3... Legközelebb egész egyszerűen nem fogok elindulni semerre, ha ennyi fos DD lesz bent. Minek strapáljam magam, jöjjenek ők helybe...
De holnaptól már lehet tesztelni a tengeralattjárókat a tesztszerveren. Gondolom lesz mellé új MM is, pl: 4 rombi, 1 CV és 2-3 tengeralattjáró, ez mondjuk 8 hajó, mehet be még 4 cirka, hogy legyen égetés is, aztán a maradéknak mehet be 3 BB, hogy tudjanak sebezni a többiek... -
félisten
Nagyon ritkán eszem BB-vel egynél több torpot DD-től..
Vajon miért lehet ez? -
veterán
válasz FoxiestFox #46514 üzenetére
Alapvonalon sunnyogsz, és onnan sznájpolsz.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #46514 üzenetére
Én tudom, hogy jól játszol, és van fogalmad arról is hogyan kell kiszedni egy DD-t. Nem nekem kell a tipp.
De önnön nagyszerűséged hirdetése mellett és helyett, adhatnál tippet is neki. Vagy azért már fizetni kellene? Hát csak azért mer mosmá hírös vagy, fönnvagy a tviccsen is.
Szóval neki ez kevés lesz, hogy TE ki tudod kerülni a torpokat.Tüzi : nem talált még én is tudom, hogy nem ez a módja, pedig csak egy közepes-jó BB fun vagyok. Div-ben meg ez jóval könnyebb. És ő Div-ben játszik leginkább.
Dewri: ha érdekel mit, hogy,miért, kérdezz bátran
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Megyek be a sűrűjébe rögtön az elején.
Ha tudom, hogy DD lehet a közelben, gyakran váltok irányt, és sebességet.
A torpok 90%-át rém egyszerű dodge-olni, de a többség ahhoz is suta, hogy a saját játékára figyeljen, nemhogy arra, hogy a DD helyében mit tenne, ha ő lenne saját maga ellen.
Minap Georgiával két flankelő DD-t szedtem szét full egyedül.
Olvasom őket, mint egy szar ponyvát.Nagyon egyszerűek amúgy. Ha nézed a matchmaking monitort, látod, hogy a legtöbb pocsék játékos DD-vel játszik.
DD-vel sok dologra kell figyelned egyszerre. Spotolnod kell, torpoznod kell, tudni, mikor füstölj be, mikor menj capért, kiszámítani, merre fog fordulni az ellen, stb. Többségnek egy se megy ezek közül, nemhgoy mind.
Ezeket úgy lehet szopatni, ahogy nem szégyelled.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Az átlag DD-snek az kell, hogy irányváltoztatás nélkül, és lehetőleg sebesség változtatása nélkül menjen az áldozatnak szánt BB. Na ezt nem szabad csinálni. Meg kell próbálni összezavarni őket, figyelni őket a minimapon, hol bukkannak fel. Hol és mikor várhatóak, mikor kerülnek a közelbe. Ha ellőtte a torpjait, akkor kell elkapni a frakkját, és kiszedni HE-vel. Szeretnek lesből tankolni, erre is figyelni kell. Ha tudja az ember, hogy rá vadászik egy DD a nyílt vizen, szándékosan egyenes vonalban kell haladni egy rövid ideig, hadd lője el magát majd pozíciót váltani hirtelen.
Én szoktam alkalmazni, hogy menekülés közben egyoldalra bekészítem a HE salvót abba a minimális szögbe ahol még mind tud tüzelni. Fordulok, és ők már dörzsölik a tenyerüket, és befordulnak broadside, hogy na most kinyírnak. Salvo indul, kanyarodás vissza egyenesbe. Torpok el, DD hullámsír. Ha van jó secondary az még jobb. Lehetőleg cirával, vagy radaros cirkával kell menni, nem bele az üres vakvilágba segítség nélkül. Azt csak a végszükségben szabad, ha kell a pont egy kiélezett csatában.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #46517 üzenetére
igen, nagyon egyszerű...
ahogy Te játszol, az már egy picit másabb kategória... grat érte...de nem várhatjuk el ugye, hogy mindenki aslaint és MM monitort fog használni/bújni csakhogy toljon pár kört..felmegy, játszik, csá... szórakozni akar... de a WoWs ezt keményen kinőtte.. már nem erről szól... a profiknak régóta nem, a frisseknek meg még nem... köztesben meg van a maradék akik úgy vannak.. élvezni szeretnék a gémet, mert emlékeznek rá, régebben egy pöppet minden más volt... de erről is lehetne táblázatot faragni ugye...
és ugyanúgy nem sokan feszülnek arra sem, hogy megőrizzék a helyüket az EU avg-en..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
válasz - = Zk = - #46521 üzenetére
Ok, de a baj azokkal van akik miatt nem tudsz egy meccset lehozni, ha már odatetted magad. Elcseszik a már megnyert meccset. És ez az arány nagyon magas sajnos. Egy jó játékos azonnal tudja, hogy egy meccset elrontott. Az átlag nem tudja, sőt azt sem, hogy mit kéne csinálni a hajójával.
-
félisten
válasz - = Zk = - #46521 üzenetére
Aki nem figyelt, régen háromszor ennyi torpot evett, mert minden meccsben 3-4 Shima ellen voltál, és akkoriban a 20km-es torpjaik fürgék és nehezebben észrevehetők voltak. Ja és gyakorta volt Ocean a Shimák ellen.
Figyelj a környezetedre, ne a legkisebb méreten legyen a minimap, kapcsold be a last seen positions opciót, hogy lásd, mi merre volt utoljára spotolva, és wasdolj.2015 év végi kép a "minden jobb vót" időkből. Ezt mennyire dodge-oltad volna? Akkoriban minden negyedik meccs ilyesmi volt.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #46523 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
hát, nevetni fogsz, de ink ezt a 2015-ös "torp-wall"-t mint a jelenlegi elcseszett mechanikát.... persze, jogosan hozod fel, hisz van pro-kontra mindkettőnél... de ha mélyen magamba nézek, nekem azok a 2015ös évek nekem nagyon adták... melóból hazafutottam, csakhogy menjek 1 kört az a frissen megszerzett North Carolinával...
(#46522) LK
igen, én is morgolódtam a playerbase miatt... részben ezért is hagytam abba (megint)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
Sov. Soyuz jobb mint a Vladivostok? Vélemény? Tudom, mindenkinek más fekszik, de mégis?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz - = Zk = - #46526 üzenetére
Milyen mechanikára gondolsz, ami új?
-
MPowerPH
félisten
Uff, az a grafika.
Ma volt 3 nyert korom a GK -val. Mindegyikben 200k kozeli sebzes... Legjobb az utolso volt, nem volt CV, es csak 2db DD. amibol mar az elejen elhullott 1-1. Annyira jo volt igy gamelni.... Ellenfel Montival mentuk egy jo ki-ki csatat 11km -rol, joforman full hp -rol ugy, hogy senki nem szolt bele. Vegen elsullyedt, nekem maratd 40k hp -m. Bevittem neki majd 110k sebzest. Ezekbol 22k secondary, es meg 24k tuz. Igazabol azzal nyertem meg... Es csak 2db citara futotta.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
tbw
aktív tag
Ruszkik. Ja hogy úgy is lehet CV ha csatahajót hozol.
Na ezzel teljesen elbaszták a klán csatákat.....TBW
-
félisten
-
Dewri
aktív tag
Ha jól értelmezem, akkor a mai naptól van valami Twitch akció. Szuperkonténereket lehet nyerni május 1-ig, amennyiben megcsinálod a feladatokat. Ezek:
- nyerj 20 csatát
- érj el 40ezer bázis xp-t
- 15x legyél top3 xp szerző a csapatodban
Ezeket külön-külön kell megcsinálni, nem egyszerre kell teljesülniük, azaz 3 db szuperkonténert lehet begyűjteni, feladatonként egyet.
Ma este 6-tól pedig mindenki aki nézi a twitch-en a közvetítést, garantált ajándékot kap (nem írták hogy mit...).
A twitch fiókot a wargaming acchoz kell kapcsolni ezekhez a dolgokhoz, aki még nem tette meg...
https://worldofwarships.eu/en/news/general-news/twitch-100k/ -
Dewri
aktív tag
Itt az EU szerveres link, 2x3 festést ad, meg egy twitch konténert, az adás végéig vehető ki a jutalom, azaz este 10ig.
-
Dewri
aktív tag
Nem is olyan egyszerű a tengeralattjárózás úgy látom. Először 2 helyen meg kell pingelni a hajót, aztán mehet rá a torpedó. A cirkák és a rombik dobálják rájuk a mélységi bombákat, ha fölötte van egy rombi pl, akkor nem is nagyon tud menekülni, pingelni nem tud a végtelenségig, mert kimerül az elem, föl kell mennie tölteni.
Jó csapatjáték kell majd az eredményes használathoz, folyton védeni kell, elhajtani a rombolókat, különben nem tud semmit csinálni. Nemigen fog ez működni randomban szerintem... Esetleg egymást vadászgathatják majd a víz alatt.
Vagy az érdekükben csökkentik a rombik számát, nem lesz 3-4 körönként. Az meg kizárt, ez a wg...
[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
80KFOLLOWERSTOTWEET
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
tbw
aktív tag
Nézi a tököm ahogy tier 2ben baszakodnak egy pár szar kontiért.
TBW
-
frame>24
addikt
Szerintem elég, ha egy megnyitott ablakban fut
és igen, mert 2 twitch konti, és a szuperkontis küldik is megjöttek
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #46546 üzenetére
100 AA flag, 50 frosti fire camo, 25 dragon flag incomin' !
-
félisten
válasz redzsi #46547 üzenetére
Ingyen lónak..
Nekem fxp zászló kellene, vagy valami jó camo, kláncsatán 30-35k fxp-t és ~66k elit kapitány xp-t lehet gyártani egy winnel, csak ki fogok fogyni a jó camokból pár napon belül.
Mostanában a fxp-t csak ágak skipelésére használom, most épp a Halland a cél +1 sosem játszandó T10-nek, a T9-nél tartok.
Értelmes prém nincs láthatáron, úgyhogy skip valuta. -
eventus
veterán
válasz FoxiestFox #46510 üzenetére
Nekem a kedvencem, de valtottam tirpitzre. Jol jon neha a torpedo
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest