Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
csak kicsapkod a gém óránként 2x... error üzi is van.. leáll..
szaggat, FPS droppol menüben..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Chris0321
addikt
Hello.
Megint frissítés közeleg? Valamit elkezdtett tölteni most a kliens.Egyébként sokszor látok én is olyat, hogy a torpedók hatótávjánál jóval messzebb lévő célokra indítanak halacskákat a játékosok, ha mázlim van nem a hátam mögül. Persze, jelzi a torpedókat a játék de egy lassabb hajóval nem biztos, hogy ki tudsz előlük térni, főleg ha komolyabb mennyiséget indítanak útnak.
-
CactuS
Arcképgyáros
Na, most egy Battleshippel is sikerült egy teljes sorozatot beleverni egy rombolóba, mert befordult pont a celpont elé. 2 körös eltiltás a jutalom.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz sh4d0w #47757 üzenetére
A rózsaszín név az gondolom a free frag lenne csapaton belül is, ugye? Voltam párszor már úgy random, csak eddig még nem bántottak. Klánozást még nem tudom, jelenleg betegszabin vagyok, azért van ennyi időm vele foglalkozni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ddt500hu
veterán
A Hayate miért kerül 2 millió fxp-be? Mi a "pláne" benne?
-
- = Zk = -
félisten
Rigával szemben állok, ékelve a Stalinra... 15-6km táv.... kiszed belőlem 12ezret... hámivanveledtejátééék?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47764 üzenetére
Ebből nem sokat értettem, de ha jól sejtem a sebzés számítás legalább olyan jó, mint a WoTnál.
-
- = Zk = -
félisten
válasz CactuS #47765 üzenetére
így-így... jól értetted
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Chris0321
addikt
válasz sh4d0w #47754 üzenetére
Ezt én is észrevettem, azt hittem a szerverrel van gond. A wg-nél soha nem lehet tudni, hogy egy pach ront vagy javít a játékon.
Kolbi_30: Nekem az Iowa szokta adni a komoly 1350-es sebzéseket sorozatba, Nem rég is volt vagy huszon pár találatom és ehhez képest szinte semmi sebzésem.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Mennyire kell ahhoz vmit elcseszni, hogy több, mint 2 gigás patch-csel javítsd...
https://www.coreinfinity.tech
-
- = Zk = -
félisten
válasz sh4d0w #47770 üzenetére
bármikor valakit blacklistre rakok, lefagy a gém 1-1,5percre... az mi mááár?!
-
T_Stark
őstag
válasz ddt500hu #47763 üzenetére
Elborult ára lett ezeknek a T10 prémiumoknak.
Ki akartam szedni a Smalandot, de utána gondolkodtam, hogy 2 misi... Hát annyiból ki free xp-zem a nulláról a Hallandot, meg még egy másik T10 hajót, és még marad is fxp.
Szóval nem kell az sem 2 misiért, max másfelet adnék ezekért. -
KJ82
senior tag
Lesz ismét halloween. Viszont elvileg most nem valami PVE operation lesz mint tavaly, hanem olyan fél PVE fél PVP event mint a Benhamos volt. Múltkor mutogatták a stream csatornájukon.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
cheatergs
senior tag
válasz CactuS #47756 üzenetére
A coop vsz azért ad kevesebbet, mert kevesebb főből állnak a csapatok, így kevesebb dmg-t és fraget lehet szerezni, amivel egyenesen arányosan kisebb a jutalom.
Ld. operations, ahol átlagban többet lehet bezsákolni, mint randomban, mert annyi az ellenség.Am a pve arra való, h ne agyvérzést kapj, mint randomban, hanem csak bosszankodj ezen a hulladékon, amit wows-nak neveznek.
Mindig minden mindegy
-
- = Zk = -
félisten
ST_Rock használ vmi százalékszámítós valamit, meccs előtt kiírja neki, hogy hány százalék esélye van nyerni a csapatoknak... erről vki tud vmit?! elfelejtettem megkérdezni Tőle
komolyan kezd érdekelni már, miért hullik el a csapatom... csak a vesztes kör.... ha nyere kis, akkor én vagyok a First Blood, vagy annyi dmg-gel zárom, hogy egy vajaskenyérre sem elég[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #47777 üzenetére
megvan.. nem téma
-
eventus
veterán
Vettem egy Atago makettett, jar hozza ajandek... japan II tier rombolo es 1000 dublon, prem account. Utobbi ketto ha meghivok 3 uj embert a jatekba. De meglepodtem megint, hogy...
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
CactuS
Arcképgyáros
Látom itt is megvan az a játékos tábor, akik a gyors járműveket - itt a Destroyereket - arra használják, hogy nyílegyenesen befussanak az ellenfél közé, majd 3 mp múlva megdöglenek. És utána elégedetten csettintenek, hogy "Well done!"... Wotban sem értettem, itt sem.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz CactuS #47780 üzenetére
a hajóka, a tankos vizes változata.. ...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz - = Zk = - #47781 üzenetére
De tényleg nem értem ebben mi a jó, nem gondolnám, hogy olyan sok XPt kap ezért, hogy megérje szétlövetni magát. Én egy IV-es destroyerrel csináltam meg az első 2000 XP feletti körömet - kellett az egyik kampánynál -, szerencsém is volt, de iszonyatosan lehet ezekkel pusztítani, kár fél perc alatt elengedni ezt a mókát.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Ha valaki szeretne CB-zni, de nem tud (mert a klánja nem indul, vagy nem fér be az ottani csapatokba, vagy akármi, esetleg egyáltalán nincs klánban), keresse meg a játékban a HUN-T parancsnokát.
-
sh4d0w
félisten
Egyébként toborzunk is, ha valakinek van kedve csatlakozni...
-
- = Zk = -
félisten
válasz sh4d0w #47789 üzenetére
volna, nagyon sok... egy Stalint összefarmolnék.... mennyi azt összefarmolni?!
bár jólenne tudni, mik az elvárások a klánban..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sh4d0w
félisten
válasz - = Zk = - #47790 üzenetére
28K acél a Stalin.
Felnőtt klán vagyunk, inkább az együttes játék van előtérben, semmint az eredményesség. Ettől függetlenül kedveljük az egyetlen kompetitív csapatjátékot és amit - szigorúan - baráti hangulatban ki tudunk szedni, annak örülünk.
Korábban voltak eredményességi célok, vitatkozás és veszekedés lett a vége - ebből nem kérünk még egyszer.
Discord használata CB alatt kötelező, de szakaszozás közben is jól jön. Előzetes beszélgetés nélkül semmiképpen nem veszünk fel senkit. A klán bázisból csak az hiányzik, amit utoljára hozzátettek. A csapattársak iránti tisztelet kötelező, akkor is, ha gyengébb játékos. 14 nap bejelentetlen aktivitás hiány eredményezheti, hogy kirakunk a klánból.https://www.coreinfinity.tech
-
- = Zk = -
félisten
válasz sh4d0w #47791 üzenetére
akkor ez nekem kimarad sajnos, köszönöm....
voltam klánban, azt azért hagytam abba, mert változó munkarendben dolgoztam illetve megutáltam a játékot... éreztem, hogy rossz az irány a fejlesztőknél... most látom csak, mennyire igazam lett... thx WG
félreértés ne essék, nem az összeférhetetlenség, vagy mert én hajtok a stalinra, mások meg már ink csak funolnának... én is ezért járok fel...részemről a 14nap a kiváltó ok... van, hogy megunom és uninstall hetekre, hónapokra, évekre....
a mostani klánomban a kezdete óta bent vagyok.. az egy olyan klán, ahol nem kell semmit csinálni... ilyet is kerestem anno, bevallom... 1 CB meccsen se vettünk még részt van aki már évek óta be se jelentkezett" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sh4d0w
félisten
válasz - = Zk = - #47792 üzenetére
Ha meggondolod magad, tudod hol találsz :)
-
sh4d0w
félisten
válasz - = Zk = - #47792 üzenetére
Egyébként zsoldosként még mindig jöhetsz CB-re és akkor nem kell átlépned a mi klánunkba.
-
- = Zk = -
félisten
válasz sh4d0w #47794 üzenetére
, és EZ miféle előnyökkel illetve kötelezettségekkel jár?!
-
sh4d0w
félisten
válasz - = Zk = - #47795 üzenetére
Játszhatsz CB-t és megkapod a csata után, ami jár, de a klánnak biztosított előnyöket nem (pl. +xp, +lóvé). Kötelezettség ohne. Illetve de, Discordra akkor is kéne jönnöd.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Hello.
Az Iowa-val nem megy túl jól a játék, tudnátok tanácsot adni milyen módon kellene használni? Igyekszem kicsit távolságot tartani, orral az ellenfél felé előre-hátra hajózni de nwn igazán jón a sebzés. -
- = Zk = -
félisten
válasz Chris0321 #47797 üzenetére
juuj, de imádom azt a dögöt... ha az betalál, nagy rumlit hagy maga után
volt NCarolinád? nah, ugyan az szvsz....én a játékkal copok... belép.... port... és X másodpercenként szagagtás.. FPS drop...23-45-75FPS... kétszer reinstall, modstation uninstall.. nem segített
-
Chris0321
addikt
válasz - = Zk = - #47798 üzenetére
Szerintem az NC-vel jobban ment. Ez dobálja az 1350-eket vagy a nem sebző lövéseket. Ha sikerül vele oldalba találni az ellent akkor tud durva dolgokat csinálni, de a közelharchoz túl sérülékeny.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Chris0321 #47799 üzenetére
de a közelharchoz túl sérülékeny
kapitány skill... kompenzálja" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest