Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz MPowerPH #46600 üzenetére
Most az egesz csapat rament 1 pontra..a z ellenfel elvitt 2 pontot..engem kilottek a picsaba..13900 hp rulez..foleg ha van DD ami kb 3 secenkent lo 5k-t...ez is eredmenyes csata lesz..az elozo 3 minuszos..ez is az lesz..
[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #46602 üzenetére
Ne tegyél fel kérdéseket.
-
tbw
aktív tag
-
Kolbi_30
őstag
Tisztaban vagyok vele, 1 hetes acc, csak japan DD van kiszedve, ez az egy hajo, meg kell par milla es kesz lesz, meg az utolso 2 modul sincs meg, nincs penz ra hogy felszereljem.9 milla hibadzik meg..amugy ennek a meccsnek naggyabol mindegy volt hova megyek, mar az elejen eldolt, hogy nem mi nyerunk
-
Kolbi_30
őstag
válasz FoxiestFox #46602 üzenetére
Igen az .MEg nem jar ott a kapitany meg a penz hogy legyen
-
félisten
-
redzsi
senior tag
-
tbw
aktív tag
válasz FoxiestFox #46608 üzenetére
Annyira nem kaka. Azzal van a legnagyobb dmg átlagom dd-vel. 80k.
Bár kicsit el van átkozva. Az Ölanddal meg az Östergotlanddal jókat mentem.
De ahogy megvettem a Hallandot bármit csináltam defeat volt.
Bár az egy olyan széria volt. 1400-1500 XP-s lossok.
De amúgy tetszik.TBW
-
félisten
Hmm. Nekem tegnap lett meg.
Elképesztően rossznak találom, szó szerint rászorul arra, hogy az ellenfél szar legyen, és hagyja magát széttorpedózni.
Másra nem jó. Se füst, se elegendő tűzerő hogy más DD-ket kiszoríts, se hydro.Mókás, hogy a wg ezeket a füst nélküli DD-ket erőlteti a CV rework óta... a francia ág se jó a világon semmire a yolozáson kívül, de ezek az újak a torpok erőtlensége miatt még arra se jók.
-
-
félisten
-
Kolbi_30
őstag
válasz FoxiestFox #46614 üzenetére
Múltkor Dániel Russevvel voltam egy teamben. Szegényt kifokuszoltak a picsaba yamatoval próbálkozott. Persze ezt nem rakta ki mint a többit.
-
Dewri
aktív tag
válasz Kolbi_30 #46615 üzenetére
Rusev a legtöbb videójában már az elején rommá van lőve... Úgy látom az a taktikája, hogy bemegy és kioszt annyi sebzést amennyit csak tud, aztán közben vagy kilövik, vagy nem... Nyilván ezekből van látványos csata és sebzés, nem a sziget mögött üldögélésből... De azért tud is a srác, van olyan ranked, amit egyedül hoz le 3 ellenfél ellen. Hozzá van szokva az "1 vs mindenki" leosztáshoz.
Bár aki random módban játszik ebben a játékban, az is...
-
olivera88
veterán
Henry mint nose in. LOL. Néha látni ilyeneket randomban.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
- = Zk = -
félisten
felnéztem.. mondom... nah
5 kör, -500ezer kredit... 1 kör tart 10percig max, de a fél csapat kihal 3p után, vagy mindenki bemegy valami mögé..
mai rekord, alaska, össz 14k dmg = -22k kredit
5 kör, de mint a sárlavina úgy ledózeroltak minket... semmi ellenállás... tenném a dolgomat, legalább rálövök 1 hajóra, mondom legyen dmg a kasszában... erre előbukkan másik 4 enemy, csapatom sehol... pedig én eskü velük mentem... max 1,5 percre nem a mapra figyeltem....tyúúúú.. de jó, hogy ez a gém látványosan xarabb lett/lesz....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #46619 üzenetére
Ugye mekkora élmény?
-
félisten
Másfél percig nem nézel a minimapra?
Ideális esetben 5 másodpercenként csekkolja az ember.
Én van, hogy többet nézem, mint magát a játékot. -
veterán
170kt lőttem a párjanincsiummal tegnap, burgonya, monti, harugumi, meg a cv lőtt, 3.8kk-t tankoltam, 15-2-re vesztettünk
A három dd-nkből kettő kvázi a rajt után elment tengeralattjárósat játszani, a harmadik, a khaba az alapvonalon rallizott a hordozónkkal.
Aztán ennyi.
Király volt.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #46620 üzenetére
hatalmas... komolyan
könnyesre nevettem magam... minden úgy történt, ahogy azelőtt... eskü, tolok egy lottót(#46621) FoxiestFox
igeeeen? akkor jóóóó.
ideális esetben nincsenek ilyen pharok játékosok....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tbw
aktív tag
-
félisten
-
veterán
-
Kolbi_30
őstag
Én este játszottam a ddvel.. Ellenfélnek minden meccsen volt 2 soyuz 1 alaska 2-3 hydros és egy demoines... Nálunk max 1 hydro 1 radar.. Kurva nagy élmény volt végig menekülni.. De a legjobb mikor 2 másodperccel a kezdés után valaki tőlünk már radarozik.. Meg nyomja a hydrot, hogy véletlen se legyen ha kell..
-
veterán
-
Dewri
aktív tag
Kompenzációt adnak a szerver korábbi hibái miatt, április 30-ig lehet kivenni, de nem automatikus, mindenkinek magának kell rákattintani:
- 1 Wargaming konténer
- 5 Európa festés
- 5x5 különféle zászló -
redzsi
senior tag
Abszolút.A szenzációs Krasny Krymmel például ő tartja az EU szerver rekordot 190k dmg-el.
-
Kolbi_30
őstag
Mai CV...
[link]You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
veterán
-
-
veterán
-
tbw
aktív tag
Ajjaj.
TBW
-
Dewri
aktív tag
A hydro egyébként hogy működik? Mert bekapcsolom ha rombi lehet a közelben (már jó ideje spoton vagyok és láttam érkezni torpokat is), de nem látok semmit és jönnek a torpedók. Akkor mégis minek van? A füstön se látok át értelmes távolságból, csak közelről, Nürnberg-el rátoltam füstös rombira, már bent voltam 3 km-en, az egész térkép engem lőtt, nem nagy előny hogy láttam a rombit a füstben... T9-t10 rombik esetében meg látom a közeledő 20 torpedót, de a rombit nem, így nincs mire lőni, spoton vagyok, mindenki lő+kerüljem el a 20 torpot... Sokra megyek a Bismarck 11,3 másodlagosával, ha nem lát semmit, mindenki más meg elbont 15+-ról...
De most komolyan, hogyan kell hatékonyan használni? Nyilván nem induláskor kell ellőni, ez világos...
-
veterán
Német BB hyrdo 6km-re lát el, torpedókat 4ről spotolja.
DD hydro 5km-re lát el, torpedókat 3-ról spotolja, kivéve a z52, azon BB hydro van.
z52-nek pont az az értelme, hogy 6.1 a spotja, 6ról meg hydrózik.
Igaz minden másra használhatatlan kb.
Szerk:
Champagne az mi a rák? Francia bb az oké, de... valami új prémium?[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Dewri
aktív tag
Na de egy rombi látszik mondjuk alapból 7,11-ről, ami tovább javul kapitányi skillel és a hajón levő modullal. Akkor miért jó a 6 km hydro? Eszerint azzal se fogom látni, mert nyilván nem fog bejönni ennyire közel... Ha meg harcolok egy csatahajóval, amihez lehetőleg szemből kell állnom hozzá képest és a láthatatlan rombi közben oldalról rámtolja a rengeteg torpot, amit 4 km-ről észlelek, akkor cseszhetem a manőverezést, vagy ha véletlenül sikerülne is elfordulni (és csak kb hármat bekapni...), akkor az ellenfél csatahajó ver oldalba...
Kb minden BB csatám erről szól, ezért kérdeztem, hogy mire jó a hydro... Mondjuk végülis mindegy, úgysem a torpok szoktak kinyírni, hanem az égés, csak bosszantó, hogy torpokat IS kapok mindig...
Majd a tengeralattjárók lesznek vidámak, mert ha sikeresen bepingel, akkor úgy torpedóz meg, hogy ignorálja a torpedóvédelmet, azaz citázik. Újabb zseniális wg megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest