Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz ddt500hu #46399 üzenetére
1. 80GB-os Maxtor winyo 2004-ben gyári hibás volt egy percet nem élt.
2. Spiro nevű (LOL) 400W-os táp ugyan abban a gépen talán 2 évet élt aztán elkezdett döglődni de semmit nem vitt magával. Utána jött a Chiefetec 450W.
3. Meghalt egy egerem 1 évesen pedig egy mindenki által ajnározott Logitech gamer egér volt.
4. Megpusztul a 3 éves LG monitorom pedig nem is bántalmaztam. Ez előtt és ez után is csak és kizárólag LG monitorokat vettem.Természetesen a fizikai erőszak miatt tönkrement hardvereket nem számolom.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #46401 üzenetére
Nekem is volt gyári hibás HDD, Seagate, 80% os kondicival vettem az üzletből.
Vissza cseréltek gyorsan egy ugyanolyan modellre, az a HDD aztán 6 évig ment, idén Januárig 100 % os volt, aztán februártól elkezdett lassan romlani a kondíciója, ( lehet az árammegszakadásos nap miatt, amikor 5 percenként ment el az áram és jött meg újra)
Nekem is LG monitorom van, ez az első, és már 5 éves.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
Aszittem "rossz" topikban vagyok!
-
félisten
-
KJ82
senior tag
Én tápban személy szerint az FSP-t kedvelem. Persze, kevésbé neves táp is bírhatja, nekem is volt egy 400 wattos Xilence, 5 évig volt nálam, és már 3 éve bírja az új gazdájánál.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
scyllarus
veterán
válasz FoxiestFox #46405 üzenetére
Én tavaly áprilisig egy 2 magos Celeronnal játszottam, az is bírta. Tényleg nem kell neki erős vas.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Kolbi_30
őstag
Eleg jo a felhozatal 11 meccs es csak 1 gyozelem..Geci autista csapatokat kapok.
A fő accountom is kb 100 meggy az elmult 20 napban abbol vcalami 30% win..[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
veterán
válasz FoxiestFox #46405 üzenetére
Nem tom', valahol olvastam. De lehet, hogy tényleg azt írták, hogy a grafkód fos, és ez miatt többet számoltat cpu-val mint ilyen grafika mellett kellene.
Mondjuk a gépemben alapból a proci a BN, de mivel ennél jobbat nem tudok rakni bele, ezért marad... ez van
Btw ezeket csak úgy itthagyom
Mai napig megy, kutya baja.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
-
veterán
válasz MPowerPH #46414 üzenetére
Ahogy előttem is írták, nem mindegy a modell.
Ebből is volt anno sirtech (vagy mi, már nem emlékszem, rég vót') beles, meg talán enermax (?) beles. Előbbit szidták, utóbbit képviseli ez is. Pedig ugyan azon név/modell/típus.
Anno még a pcguruban (talán mintha) Oldman fejtette volna meg, hogy miként kaphatsz enermax belűt.
Baszki, régi szép idők, amikor kéthetente mentünk pestre vonattal
Mondjuk nekem ezek már kihalásig Cheiftek-ek maradnak[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Kolbi_30
őstag
3 nap bann az új accra is
-
tbw
aktív tag
1080 Tivel is volt stabil 100fps meg a 2080Tivel is van
TBW
-
- = Zk = -
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz Kolbi_30 #46416 üzenetére
Mit tettel?
Engem ma az egyik csoka osztott chaten, na meg utana uziben, hogy mekkora bena vagyok, es hogy rajtam ment el a kor. (en maradtam meg egyedul, ellenbol 4 -en tuleltek, es 180k dmg -vel 1300 base XP -vel csapat elso voltam ugy, hogy a CV is engem akart mindenkeppen kiszedni, volt is 40db lelott repulom) Csak mert veletlen 12km -rol elsiettem, a broadside -olo, elso latasra mozdulatlan Colbertet nem talaltam el a GK -val. Elsore tolatott, es masodjara sem, akkor is tok mozdulatlannak tunt, kozben meg elindult elore.
Neha van olyan, mintha valami bug bekuszna, es a mozgo hajo mozdulatlannak tunik. Mar volt egy parszor hasonlo. Erre tud valaki magyarazatot?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
LK
addikt
válasz MPowerPH #46419 üzenetére
Az nem bug. Ha net,hálózat akad, előfordul ilyen. Engem játék közben ért ilyen, megismétlődött párszor, aztán kidobott a szerver azzal, hogy túl sok játékos van a szerveren. Fuck....
A másik, hogy nyílván nem láttam a meccset, de önmagában a base XP és a sebzés nem mond semmit. Egy kihagyott cap, egy nem időben kilőtt nmy, egy nem támogatott előrenyomulás, ha kéne a hydród az éppen támadó éknek, és nem mész velük, stb. mind-mind okozhat vereséget. Össze lehet gyűjteni sok skalpot csapatjáték nélkül is. Persze, ha velük mész, sem biztos a győzelem. Rakd fel a replay-t, ha tudod.A Mod Station-nel, beállíthatod a csetet úgy ahogy akarod, nem muszáj idegesítened vele magadat.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
MPowerPH
félisten
Lehet, hogy azzal van a baj, mert megint elojott, az allo hajo eleg jo tempot diktalt.
Harmadikra kilottem azt a Colbertet, de igazabol nem osztott vagy szorzott, mert egyebkent is az en hajomat apritotta. Az mas kerdes, hogy a 2db salvo akar lehetett volna damage masik hajon is.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #46418 üzenetére
Hat amikor van 2 solo caped, 2 CV ellen, akik basztatnak teged, a ti 2 CVtek meg csak van..ott kinyilik a bicska.14 meccs 14% win rate..Geci sok ertelmifogyatekos van, es ugyan ezek vannak T10 is..tegnap kezdtem az accot de mar 2 meccs es megvan a T8 hajo...Ezert szar a jatek 3 nap alatt bele tudsz ulni egy T10 hajoba, ugy hogy azt se tudod hogy mivel jatszol vagy hogy a szobaban hol ulsz....Ha meg segitenel chaten, akkor te vagy a fasz es reportol aki vegigtolja az egeszet es utolso..engem az elso 10 percben kilonek mert elfogy a fust meg 5-6 ellenfel vadaszik rad es nem tudsz annyit dodgolni...a cv meg arra keptelen hogy legalabb feledrakjon egy fightert..Mert megkerdi az mi...ezert kaptam bannt..a Fo accomra kb oldas utan 3 meccs es 1 honap kerul ismet..
-
LK
addikt
válasz Kolbi_30 #46423 üzenetére
Ne aggódj, amikor cv-vel játszottam, hiába támadtam és szedtem ki a hajót, amit ők jelöltek ki, raktam föléjük vadászokat, akkor is engem fikáztak. Csetet ki kell kapcsolni. Villogjon, ha kell valami. Odanézek, levonom a következtetést. Megy az egymás okolása a vereség miatt. És a legnagyobb gyökerek szoktak írogatni általában.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
-
félisten
-
Dewri
aktív tag
Ez így van, chat kikapcsolása alap. Meg a különféle beépített üzenetek hangjelzései is, mert ugye csata elején mindenki azokat zongorázza 3 percig, mert miért ne...
Coop csatában is vannak csodák, pedig ott aztán tényleg több az esély, mégis nevetséges, hogy szinte minden körben van 1 afk, illetve mindig vannak olyanok, akik direkt elkerülik a harcot. Sosem értettem, hogy aki f*sik, hogy eltalálják, az miért játszik ilyen játékkal? Menjen autóversenyezni, vagy ott a sim city, vagy akármi más...
Egyébként én eddig azt feltételeztem, hogy időnként azért van bent botok ellen is CV, mert valaki behozza (és olyankor a gép rak egyet szembe is ugye...). De a minap fölfedeztem, hogy néha van, hogy bot a mi CV-nk is! Azaz a rendszer rakja be, pedig igény nincs rá... -
félisten
-
Dewri
aktív tag
válasz FoxiestFox #46429 üzenetére
Igen, feltűnt, bár néha meglepő módon elkezdenek pontosan dobálni a repcsik, de szerencsére nagyon ritkán... Remélem a bot tengeralattjárók is ilyen szinten lesznek...
-
Kolbi_30
őstag
T8 Japo destro kiveve felszerelve..par meccset mentem vele..only T10...CV eltorolt a picsaba az elobb dev strike..mondjuk meg kell a hull modul de szerintem azzal is vitt volna..Meg a torpedoim se toltottek be Érzem jó lesz Viszoiont van valami hajo aminek 7 km körul van a hydro range...mert az volt legközelebb es hydroval szedtek ki 2 meccsel korabban a detect rangem meg 6km alatt van
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
T_Stark
őstag
válasz FoxiestFox #46434 üzenetére
Kijárási korlátozás
-
félisten
-
tbw
aktív tag
-
Kolbi_30
őstag
15 bukó meccsre jut 1 győztes, azért ez már valahol vicces... De division bán se tudok írni, eddig oda engedte. De még 2 napig sehova semmit nem enged a bann... Bár ezzel nem engem szoptat a wg hanem a csapatot... Bár azt maguknak is megoldjak... Halál után néztem végig a nagyarcu csapattarsat.. 5 km távolságról nem sikerült neki álló cvt eltalalni torpedó val.. . A másik 10 km belül nem talált el egy BBt cruiserrel 4 salvobol 3x broadside... Elég vicces a felhozatal...
-
T_Stark
őstag
Szétnéztem a tech tree-ben, most döbbentem rá, hogy nekem van egy T7-ig húzott angol DD ágam
Ki is volt fejlesztve a T8, csak meg kellett venni.
Mi fene, ezt a Lightning-ot még élvezem is. (Amikor épp nincs a túloldalon 4-5 radar meg CV)
A játék szokás szerint szopat vele, eddig 6 meccsből 2 win, de legalább élvezetes csaták voltak. -
Kolbi_30
őstag
válasz T_Stark #46441 üzenetére
En a japokat huzom a 2. accounton, tetszik. De baszott nehez mert hydro radar meg CV, es makom sincs mert ezek hianyaban is kibasznak a füstbol..minden betalal szinte pedig nem egyhelyben allok vele..de valamiert elvezem.Mar le se szarom hogy bukunk mindent
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kolbi_30 #46442 üzenetére
én is elkezdtem, még évekkel ezelőtt, abbahagytam T6ban... 3 hónapja elővetem, eljutottam Kagero-ig... aztán meguntam a gémet
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #46443 üzenetére
pedig as 9-es vicces, nekem az tetszik a legjobban.
reload boosterrelどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Kolbi_30
őstag
válasz - = Zk = - #46443 üzenetére
TEgfnap elott vagy moikor kezzdtem el, mar T8 kint van es a fele a T9nek..ugy hogy szopok vegig..ha tobbet nyernek mar a T10 kint lenne..Es ez kurva nagy baj...Mert itt jon ki miert szopas a T10 is.
-
félisten
-
tbw
aktív tag
Nemtom. Szopat ma a gém. Bármit csinálok. Meglett a Halland és már volt vele 1700 xps bukó is.
Ha csatahajóval megyek elpárolog a csapat. Ha ddvel akkor meg basznak segíteni és egyesével meghalnak.TBW
-
félisten
-
Dewri
aktív tag
Wargaming+hétvége. Évek óta ismert probléma, ilyenkor "véletlenül" egész máshogy működnek a dolgok, mint hétköznap...
-
Dewri
aktív tag
Ha valaki még fönt van: élő adásban tesztel új hajókat a srác, most épp t9 Agir nevű cirkát...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest