Hirdetés
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Próbáltam.
Talpas-talpatlan.
14-es, 16-os.
Verdana, Times New, Ariel, de egyik oldalon nagy a betű, másikon kicsi, és ha beállítom, hogy NE használja az oldalak beépített betűjét, akkor nagyon furcsa, megszoktam már minden oldal sajátját. Valami más utat kell keresnem.-----
GABÁS
Mi az a sedégprogi?
[ Szerkesztve ]
-
Muky_
tag
Sziasztok!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes.
Olvasgatva a topikot láttam, hogy márc.02. a használhatósági dátum.
Ugyanakkor az MS oldalán meg olvasható volt az a bizonyos juni. 01, namármost ha a telepítést elinditjátok és a icense-nél kicsit beletekertek érdekes íromány vár rátok
[link]
Vélemények ezzel kapcsolatban?
Valóban ez az "igazi" RC?
Május 5.-én meglátjuk.Üdv mndenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Mindig hallom, hogy lehet igényelni avira premium kulcsot, vki mondja már meg, hogy hogyan, mert vásárlás nélkül mintha nem is lehetne
-
promisz
aktív tag
válasz C.Brigante #15799 üzenetére
Tegyed fel a k-lite kodek pack-ot. Nekem csak az segített.
A windows 7 RC-t ma este már lehet lesz tölteni a technetről?
Bárki töltheti vagy kell hozzá valami előfizetés vagy mi? -
-
wolfman
veterán
Milyen érdekes, hogy ezen az oldalon azt írják, hogy elég jó kompatibilitással rendelkezik a windows 7-el, kivéve az installálásnál felbukkanó regisztrálással kapcsolatos hibaüzenet, ami igazából semmit nem befolyásol.
Ezzel szemben nem tudom hogy milyen verziójú TUU-t és W7-et használt, de nekem a töredezettségmentesítés és regisztry töredezettségmentesítés határozottan nem működik! Persze lehet mondani hogy rakjak föl másik töredezettség-mentesítőt, nemrég ki is próbáltam 2 másikat, de mindegyik nagyon idiótán tette a dolgát, a TuneUp meg gyönyörűségesen, gyorsan, csak sajna W7 alatt nem!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
pzstm
titán
válasz Szellem. #15812 üzenetére
ezt arról a 7100-asról csináltam, amit westlake kollegától tudtunk etölteni..... szóval szerintem ami ma kikerül Technetre, az is pont ugyanez lesz... majd Techentes megmondják nekünk, hogy kpatak-e vajon hozzá új kulcsot, vagy sem.....
meg persze kérünk szépen tőlük majd egy MD5-öt isiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
promisz
aktív tag
válasz Speeedfire #15811 üzenetére
Nekem jobban tetszik wmplayer.
Plag: Már magam se tudom. Amit az MS ma kiad, az lesz valszeg az 'igazi' RC. De nem biztos. (De azért még reménykedem. Jó végül is ez a 7100-as build is, de azért egy újabb még jobb lenne )
-
nfsu17
veterán
Majdnem hazavágtam a rendszert egy régi ati driver xp módban települése miatt. Települt, újraindul, kékhalál.
Az utolsó jó configgal (f8) visszajött a cucc, de mikor restore pointot kerestem, egyet sem mutatott. Azok csak úgy eltűnnek ha baj van és pont kellenének? -
Szellem.
nagyúr
Okés, azt észrevettem, hogy honnan van a képed!
Viszont ahogy fentebb jelezték, valóban van ellentmondás az end date-ben!
Ha kulcs nélkül telepíted fel, tehát nem aktiválod, akkor is 2010 3. hó a vége. Ha aktiválod kulcsal ugyan az a végeredény. Viszont a licencben teljes más a stájsz!
Szóval, ez most nem érthető a számomra. A kulsal biztosan nem lehet moddolni a lejárati időt, mivel az aktiválás és a lejárat két külön dolog. -
-
promisz
aktív tag
Am az RC-ben majd benne lesz a feedback opció?
-
front3r
őstag
Valaki léptetett már be Server 2003-as tartományba Win7-et? Nálam hibával lépteti be és eléggé lekorlátoz, nem tud az UAC-vel mit kezdeni, még ha ki is kapcsolom akkor sem, és ámblokk nem enged semmit sem csinálni, amit egy admin-nak lehetne.
Kell hozzá minimum egy Server 2008, vagy van erre más megoldás is?
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
wolfman
veterán
Azt meg tudná mondani valaki, hogy Blu-Ray lemezt mivel tudok megnézni Windows 7 alatt??? Értem úgy hogy menüvel, minden hangal etc.
Azért nem a másik topicban kérdeztem, mert ott meg nem foglalkoznak a windows 7-el.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Én is most készülök feltenni egy 7-est, és érdekelne hogy az XP-s programokkal mennyire kompatibilis az új rendszer? Legfőképpen, mivel mobilinternetet használok, a Vodafone Mobile Connect szoftvere érdekelne, illetve pontosabban hogy tudom-e használni Win 7 alatt?
Let the Zone take me if I am.
-
kozyadam
tag
Miért paráztok, hogy már csak 13-14 hónapig működik a Win7? Ki tudja még mit fog kiadni a Microsoft, ha meg idén vagy jövő év elején megjelenik végleges úgyis rászánjuk magunkat és mindenki tolja neki a reinstallt. akkor majd nem fog számítani, hogy még maradt 5 hónap az előző oprendszerből
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Nekem a T-Mobile-os Option globetrotter tökéletesen megy 64bit alatt is... Vodafone-ost nem volt lehetőségem tesztelni Win7 alatt.....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Peace
nagyúr
-
ux1
addikt
Ami az OpenAL audio leképezést használja, az lesz a nyerő, ez volt már a szívás Vistán is. Pl. a Creative nem írt OpenAl kompatibilis drivert. Ne kövezzél meg ha tévedek, de mintha a winampnak már lenne pluginja, az mpclassic vagy homecinema újabb verzióiban is mintha láttam volna vmit. Igaz én egyiket se használom....
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
taxy88
aktív tag
Szia!
Mielött feltelepítenéd a 7-et frissítsd a modem driverét a voda honlapjáról(vista driver tökéletesen működik ezen verzió alatt is),mert az XP drivere nem fog működni.(viszont a Vista driver meg megy XP alatt=érdekes)
Nekem is vodás netem van egy Huawei E220-as modemmel és kifogástalanul műköik.Azt vettem észre hogy nem szakad meg a kapcsolat annyira sűrűn,bár ez inkább a frisseb drivernek köszönhető -
C.Brigante
veterán
esetleg valalmi ötlet a feliratok megjelenítéséhez a filmek alatt? azért érdekes mert vista alatt nem volt probléma ezzel, lehet it se lenne csak máshogyan kellene belőni...
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Csabee.
nagyúr
válasz C.Brigante #15836 üzenetére
tegyél fel egy codec csomagot!
én a win vista codec packot raktam rá és tökéletes azóta a felirat!
Üdv: Csabee.
-
taxy88
aktív tag
válasz C.Brigante #15836 üzenetére
ez érdekes hogy sok mindenkinek gondja van a feliratokkal.én fel raktam a legujabb vlc playert(nincs semmi codec feltéve) és tökéletesen megy minden.
-
-
wolfman
veterán
válasz Morden24 #15831 üzenetére
Ja, mondjuk valóban nem fogalmaztam meg pontosan. Továbbra is merevlemezről való lejátszás érdekel.
Esetleg ha ez lehetetlen, akkor van már olyan lehetőség, hogy CD képből való lejátszás? Korábban próbálkoztam, de nem igazán vált be az se, pedig úgy vinni kéne, nem?
-
Csabee.
nagyúr
-
Draken
őstag
a tűzfal annyira nem érint engem, csak a premiumhoz szerettem volna igényelni kulcsot de már megvan
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget a Vodás nettel kapcsolatban, most inkább az érdekelne, hogy a Win 7 telepítője mennyire hasonlít az XP-éhez.
Elsősorban az érdekelne, hogy a partícionálás hogy van megoldva, mert a jelenlegi XP partíciómat egy másikkal összevonva szeretném kinevezni rendszerpartíciónak (összesen asszem 15 GB - kérdés hogy elég-e).
Let the Zone take me if I am.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy lemérem, mennyi különbség van a 7068, 7077 és a 7100 között teljesítmény szempontjából. Természetesen teljesen szűz rendszereket fogok tesztelni.
Játékot nem akarok feltelepíteni, mivel egyébként sohasem szoktam játszani. Inkább az általános teljesítményre vagyok kíváncsi.
Melyik tesztprogikat ajánljátok? Én az Everestre, és a SiSoftware Sandrára gondoltam. Esetleg még a WinRAR is szóba jöhetne, de annak a benchmark részét nem igazán értem, hogy kell használni, mivel a végtelenségig fut, és kézzel kell megállítani, ezért azt se tudom, meddig futtassam. -
promisz
aktív tag
15 gb kevés. A WIN7-nek minimum 16 gb kell. De igazából még a 16gb is kevés. Rendszerparticiónak 30 giga kell szerintem, hogy kényelmesen elférjen rajta az op.rendszer és még egy pár program. Persze ha a játékokat és a 'nagyobb' programokat is a rendszerparticióra akarod tenni akkor kevés lesz a 30 gb.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- eBay
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Origin
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest