Hirdetés
Aktív témák
-
Gerisan
tag
válasz Zsankee #15049 üzenetére
olyan hogy unblock nem találok de most sikerült valahogy a NODról eltűntetnem a lakatot és fel is települt de a többi fájlon még ott van.az engedélyeknél beállítottam mindenkit hogy full control de úgy sem tűntek el
GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
MODERÁTOR
Kicsit folytatva..
A Microsoft pénteken bejelentette, hogy a fejlesztői programjának a résztvevői már a következő héten hozzáférhetnek a készülő Windows 7 Release Candidate 1 (RC1) verziójához, ami már jobban hasonlít a végleges változatra, mint a korábban kiadott béták. A többiek május 5-től tölthetik le az operációs rendszert.
Csak egy kiadott beta volt hivatalosan..
Everybody lies.
-
-
promisz
aktív tag
Felkerült a piratebay-re megint egy RC. Akkor most ez ugyanaz mint ami egyszer már fennt volt vagy más?
[ Szerkesztve ]
-
Tocika
aktív tag
Hali!
azt holt tom megézni hogy meddig érvényes a licenszem? -
hackeeeee
Jómunkásember
Engem a gadget-ek közül a proci terhelés mérő kicsit zavar, hogy úgymond akadozva megy
Véleményem szubjektív...
-
Zsankee
aktív tag
válasz Barthezz2 #15059 üzenetére
Bar nem lenne elkepzelhetetlen. Hisz igy mondhatja, hogy az OS annyira jol all,hogy nem is szukseges sok betat/rc t kiadni, viszont a tomegesen "kiszivarogtatott" verziok jol jonnek az MS nek a tesztelesekhez. Ezt csak abbol gondolom, hogy a Connectnel siman foglalkoztak a tobbi builddel is, nekem legalabbis valaszoltak, mikor 7057 es a 7068 as verzio egy ket apro wifis hibajarol irtam, es nem azt irtak, hogy ezek nemhivatalos buildek.
legszebb öröm a söröm
-
nfsu17
veterán
Hello.
Tegnap is, és ma sem települt normálisan az ati kártyám drivere.
9.3-as ccc, és mindig azt írja, hogy figyelmeztetések a naplófájlban.
Illesztőprogram telepítés: a megadott illesztőprogram-csomag nem illeszkedő eszközökhöz települtDirekt a 9.3-as vista drivert tettem fel, mert a 9.4-es nem jó az x850-ekhez.
Igazából w7 simán felismerte ma is a videokártyát és mindent betudtam állítani, de gondoltam azért felrakom, mert biztos később még kellhet.
Most akkor hogy tudom ellenőrizni, hogy végülis jól tette-e fel, vagy tényleg hibás?
-
promisz
aktív tag
"a Microsoft április 24-én hivatalosan is bejelentette, hogy a Windows 7 RC1-et május 5-én lehet majd letölteni, az MSDN/Technet előfizetők pedig öt nappal koábban, április 30-tól férhetnek majd hozzá az új változathoz."
Ez igaz vagy hamis? -
-
promisz
aktív tag
Magyarul akkor amit mindenki RC-nek hisz és amit én is leszedtem, akkor nem ez lesz az RC?
-
pzstm
titán
válasz South Velen #15077 üzenetére
ezt egyszerűen új kulcsokkal orvosolni tudják ezt a problémát
Nem lehetetlen, hogy a végleges RC-t használják itt többen is, mivel OEM/Gold partnerek már megkapták
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ux1
addikt
Sebaj... Amíg vártok május 5-re addig mi (7100) használjuk az RC-t. Majd az új szám kitolja, ha kitolja az expire date-et. Ugyanez volt a beta (7000)-nél is. Aztán nem mindegy hogy március, vagy junius? Hol van az még! Addig az M$ csődbe is mehet
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
pzstm
titán
válasz Szellem. #15080 üzenetére
Várjál. A cikk azt írja, hogy az MS aszondta, ha lesznek nagyobb bugok, akkor adnak ki még egy RC-t.
A nagyobb bugokat már BETA-teszt alatt felfedezték/kijavították...
A cikk arról kár hogy nem ír hogy én mit mondtamiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zsankee
aktív tag
válasz South Velen #15077 üzenetére
Az is fura,ha valaki frissiti a most kiszivarogtatott 7100 et,valamelyik regebbi build alatt. Elvileg nem lehetne az eddigi betakrol frissiteni 7100 re, csak tiszta installt enged alapesetben,ha nincs modositva a cversion.inf fajl. Azonban 7077 es verziot gond nelkul felfrissitettem 7100-re.
Valaki probalt regebbi buildrol frissiteni 7100 re?
legszebb öröm a söröm
-
pzstm
titán
válasz Zsankee #15086 üzenetére
én arra tippelnék hogy BETA-król nem lehet frissíteni... viszont ha jól rémlik 7057-től (vagy 7048-tól) már Pre-RC Buildekről bezsélhetünk...szerintem emiatt sikerülhetett
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
strebacom
senior tag
Tudnátok adni egy linket,vagy ftp-t ahonnan le tudnám tölteni az RC-t(7100),köszi!!
-
Zsankee
aktív tag
Na de akkor mi akadalyozza meg az embert abban,hogy regebbi betas kulccsal aktivalja a 7100 et,ahogy azt szinte eddig mindenki ugy aktivalta, majd aki majus 5 utan tolti le,es az MS honlapjarol igenyel uj kulcsot,ott mar megvaltozik a lejarat ideje?
legszebb öröm a söröm
-
pzstm
titán
válasz Zsankee #15089 üzenetére
semmi nem akadályozza meg...csak így 2010március a lejárat.....
amúgy én is arra tippelek hogy lehet majd megint generálni új kulcsokat, és akkor az aktivációs résznél megadod azt, amivel már 2010. júniusig lesz érvényesiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
RC vagy nem RC, ez itt a kérdés! Megy és kész!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
-
-
veterán
Sziasztok!
Lehet hogy túl nagy előítélettel voltam a W7 ellen?
Egyvalalamire viszont rájöttem: Ahhoz hogy a W7 normálisan működjön HP gépekre van szükség -
pzstm
titán
válasz Neil Watts #15099 üzenetére
Egyvalalamire viszont rájöttem: Ahhoz hogy a W7 normálisan működjön HP gépekre van szükség
HP=Hewlett-Packard? vagy Home Premium?? vagy micsodaAmúgy erre kíváncsi vagyok miért is, mert Asus, Sony Vaio, Dell, illetve Toshiba gépeken is tökéletesen üzemel, amiket saját szemmel láttam
Ugye mesélsz nekünk kicsit, miből jöttél rá eme velős megállapításra[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest