Hirdetés
Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz Edween #15393 üzenetére
hummm,
es vajon a hozza nem ertok veletlenul nem fogjak lezuzni a rendszerlemezuket egy ovatlan enterrel?
hozza nem ertok szerintem ne csinaljanak ilyet.de amugy igen, lehet, es nem is olyan nehez: [3-ik google talalat: cmd diskpart]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
félisten
válasz Milan24 #15395 üzenetére
Nekem hála ég komoly bajom nem volt 57 óta, tehát fagyás, ilyen dolgok! Már a 68 is full jó volt, a 77-et kihagytam, a 7100-al egyenesen semmi bajom, tudom sokan nem így vannak vele! Azaz RC nem RC nekem már arra amire használom jó! Mint tegnap kiderült a játékokat is viszi.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ux1
addikt
válasz CsiguszMaxim #15394 üzenetére
Hi!
És miaza zonealarm? vmi riasztó? Google: vista+uac ( user account controll )
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
g.gergo
senior tag
-
-
veterán
válasz pengegyerek #15385 üzenetére
Épp most raktam fel, simán felment a patch. (64bit)
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
xabolcs
őstag
válasz Edween #15411 üzenetére
szerintem nagy biztonsag lenne a particiotorlest kihagyni, s csak az aktivva tevest, bootsect.exe-t es a masolast beletenni.
bar a bootsect.exe is meg tudja kelloen kavarni a dolgokat.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Moonline.
aktív tag
Rátelepítettem a Win 7 beta-ra az Rc-t, így a régi fájlokat egy Windows.old nevű mappába rakta a telepítő. Ezt a mappát törölhetem?
-
GodHeart
senior tag
hmm... RC nagyon ottvan.. nekem eddig ami bajom volt az előző verziókkal az mind megszűnt, és kaptam egy teljesen használható oprendszert..
-
Csabee.
nagyúr
win7-nél ha fifázom, és kilépek, sötét a háttér, újraindítás után jön be újra a háttér.....
a dinamikus háttér leállási hibáját elhárították már úgynézem, mert a 7077-es verziót használom, és ebbe még nem állt le
Üdv: Csabee.
-
törölt tag
Üdv!
Mekkora hely kell minimum a 7-nek? (Azért hogy kényelemsen elférjen) Csak mert nem akarom, hogy a fő rendszerből sok helyet elfoglaljon. Meg nem akarom most a többi vinyót berakni.
Egyébként ha nem tetszik és le akarom szedni, azt hogy lehet megoldani? (Ilyet még sosem csináltam.) -
pzstm
titán
válasz #41635072 #15421 üzenetére
30giga nem árt, ha programokat is ugyanarra a partícióra akarsz telepíteni
Windows7 eltávolítása másik operációs rendszer mellől[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Edween
őstag
-
CsiguszMaxim
senior tag
Na nem vagyok én ám megszállott csak eddig ezt ismertem és teccet. Simán váltok valami jobbra ha hallok felőle én így tanulok Amúgy megpróbáltam felrakni a ZA-t és csúnya vége lett de megúsztam. Eleve a telepítés gatya volt mer folyamatosan kidobott egy ablakot hogy kompatibilitási problémák miatt blokkolta a progit de nem lehetett ám másra menni csak a cancelra. Aztán végül fel se ment úgy hogy elinduljon. Le is uninstaláltam de a netem kinyírta. Azt írta van kapcsolat de valamit szét barmolt az állomásleíróban vagy miben. Aztán restart. Utána ki se írta hogy lenne net kapcsolat. Végül rendszer visszaállítás lett a vége
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
xabolcs
őstag
válasz Edween #15420 üzenetére
hmmm, alig kulonbozik
amugy nekem attol lett igazan bootolhato a pendrajv, hogy a bootsect-nek az nt60 kapcsolo melle meg betettem az mbr kapcsolot is.
es milyen jo volt 32bites bootsect.exe-t keresni ... kell az embernek 32bit alol 64bites oprendszert elokesziteni.
csak ezert megsem toltom le a 32bites rc-t.
szoval melegen ajanlom, hogy a leendo szkripted melle tedd be a megfelelo bootsect.exe-ket is.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
ux1
addikt
válasz CsiguszMaxim #15424 üzenetére
Azér az otthoni gépet nem kell agyonvédeni... Pláne ha routered is van... Ha vmi nem megy 7 alatt alternatívát kell keresni ez nem XP és nem VISTA ( kernelszinten ).
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
nfsu17
veterán
válasz C.Brigante #15428 üzenetére
Nekem is avast van most w7-en és nem észlelném, hogy baja lenne. Szépen frissít, szó nélkül települt...
-
M.T.
senior tag
Sziasztok tudna valaki egy linket ahonnan letölthetem a rc (7100) verziót, és ami nem torrent.
Egyszer Edween kollega már segített a 7000-es verziónál de most is elkelne a segitség.
Előre is köszönöm. -
legenda007
aktív tag
sziasztok!
felraktam a vista mellé a 7100rc-t, a problémám az lenne, hogy a winyó amin a vista van ketté van osztva, a win7-t pedig a másik winyóra van rakva, ami szintén meg van osztva 2-felé. A gond az hogy win7-alatt nem látható a vistás winyónak a másik fele. Ilyen volt valakinek az legyen szíves segítsen. -
Csabee.
nagyúr
válasz legenda007 #15432 üzenetére
Compuiter->jobbklikk->manage->DiskManagement-> És nézd meg hogy látja-e , ha igen, akkor simán kiosztasz neki eyg másik betűt
Üdv: Csabee.
-
hackeeeee
Jómunkásember
AVG Free 8.5-re mit mondtok Win7 alá?
Véleményem szubjektív...
-
nfsu17
veterán
válasz Kolondrum #15440 üzenetére
Mondjuk néha túlbuzgó, mert nekem is törölt valamit, mikor bekaptam egy nagyon makacs vírust, és azóta se megy az IE mert hiányol egy fájlt. Ő a fájlt hiányolja, de én IE-t nem, így megvagyunk egymással. Meg most a "feliratos" oldalakat nézi előszeretettel gyanúsnak és leállíttatja velem a kapcsolatot.
A következő durva hibánál már mérges leszek rá, addig még megkímélem, mert azért jó érzés, hogy fent van. -
RBJ
addikt
hál istenek nagyon jo kis op rendszer /7100/ gyors ,stabil mindenre talál megoldást pl nem kell codec el tomni meg video lejátszoval a gépet mindent lejátszik magátol .
egyetlen gondom van hogy a peerguardian nem muszik rajta és nem találok más ipblock olot helyette.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
xabolcs
őstag
válasz FRENK1988 #15439 üzenetére
de az, csak ez meg nem a publikus fajtabol valo.
amugy persze csak akkor bizonyosodhatsz meg rola igazan, hogy ha megvarod mig majusban megjelenik, letoltod, s bitrol bitre megvizsgalod oket, hogy tenyleg egyeznek-e.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
muveszur
addikt
Szép estét mindenkinek!
Tudtok egy fasza vírusirtót windows alá? Ami tökéletesen üzemel...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest