Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gahor72
aktív tag
válasz King Unique #145198 üzenetére
köszönöm, közben ráakadtam a macriumra, már csinálja is.
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Egy 50gb-os rendszer meghajtót szeretnék átmásolni/költöztetni egy 256gb-osra. Mindkettő ssd.
Mi az ajánlott program erre? Lehetőleg freeware, trial ver.
Köszönöm a segítséget. -
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 problémám amivel nem tudok mit kezdeni:
win 10 friss telepítés, 1 rendszergazda-microsoft fiókkal,pin kódos bejelentkezéssel.
A bejelentkező képernyőn ugyan azzal a névvel két bejelentkezés is elérhető.
De automatikusan a másik fiókkal akar bejelentkezni és azt írja helytelen jelszó.
Ha átváltom a rendszer gazdára az tökéletes.
Hogyan tudnám a másik bejelentkezést eltüntetni a kezdő képernyőről?
köszönöm -
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap a win felrakta az őszi nagy frissítést kb 1óra volt .Utána nem tudott betöltődni sem az asztal sem a tálca.
Csak fekete képernyő és villogó tálca az órával és a "ablakkal" a másik végén.Mintha vmi loop-ba akadt volna.
Feladat kezelőből majdnem mindent elértem,próbálkoztam,de nem segítettek a win sajájt eszközei(sfc,Dism),sem a rendszer javítás telepítő lemezről.Végül a visszaállítás segített,és persze az update letiltása....
Szégyen..
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz zsoltzsolt #23981 üzenetére
Újat mondtam? Nálam ugyan úgy megvan ez a lehetőség mint a win7-ben. Lehet azért mert arról frissítettem?
8gadgetpack nevű widget gyűjtemény letöltöttem.és hagyta telepíteni,csak nem indul a redszerrel.
Egyébként windows10 widgets keresésére dobta ki a packot.
De ha van vmi hasonló lehetőség rendszer infokat kitenni az asztal szélére,(GPU observer,All CPU meter)kíváncsian fogadom,még ismerkedem a rendszerrel.
üdv -
gahor72
aktív tag
Hello mindenkinek!
Milyen beállítás szükséges ,hogy a telepített minialkalmazások a rendszerrel együtt induljanak?
Ha rákattintok asztal-jobbklikk-minialkalmazások-elindulnak.
De ez nem túl kényelmes.Köszi a segítséget.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest