Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kisselandras
senior tag
válasz Találtgyerek #2501 üzenetére
Hála a jó istennek nálam stabil
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
bobooo
addikt
válasz Találtgyerek #2504 üzenetére
Overclock tud Scan&Repairt okozni, próbálgasd más beállítással, egyszer jó lesz
-
kiszpista900
aktív tag
válasz Találtgyerek #2506 üzenetére
Próbáld meg a ramot csak xmp járatni, a ramot OC nem szereti és vagy a proci tuningot..keress rá egyszer írtak asszem (nem a stabilitás miatt csinálja) milyen ramod van? Ha 3600 akkor próbáld 3200on
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
válasz kiszpista900 #2507 üzenetére
3200-as 4000-en. Próbáltam XMP-n úgy is hibát dobott. Lehet a rendszert kellene újraraknom, mert már 3-4 generációt megélt oprendszer.
06-3o/9759I39
-
kiszpista900
aktív tag
válasz Találtgyerek #2508 üzenetére
Akkor könnyen meglehet ő nalam is csinálta , rakd újra jó lesz vagy törölje le mindent Blizzard is , teljesen,való színű megoldja a bajt
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Aláírásomban lévő konfigomban egy gtx 1660 superre cserélnék, máshoz nem szeretnék nyúlni.
procihoz, táphoz elvileg ez a max amit ajánlanak fórumokon, de gondoltam rákérdezek itt is hogy mi róla a vélemény, mert a warzone 2.0 volt az ötlet elindítója.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz kiszpista900 #2511 üzenetére
Volt a gépemben már minden, váltogatták egymást az oldalak, szóval nem vagyok semmilyen hívő, de most maradnék Nvidia vonalon, már megszoktam és más játékoknál - amivel tutira játszom még évekig - erre vannak belőve a beállítások, szóval ez nem kuszálná össze a konfigot. (A wz csak most egy kis érdeklődés, ki tudja lesz-e belőle nekem hosszú távon is játék)
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
BerserkGuts
őstag
-
BerserkGuts
őstag
Hogy fut a game?
Mert szerintem szaggatni meg mikrolaggolni fog.
Vagyis gondolom 1440p-ben szeretnél játszani azzal a 34" monitorral.Nekem kevésnek bizonyult cpu-m ryzen 2600 6/12-es az a 6600-os csak 4magos nem?
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
tupacamaru
veterán
válasz Találtgyerek #2501 üzenetére
VGA tuning nincs is, csak CPU és RAM?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Lmh
őstag
válasz BerserkGuts #2514 üzenetére
Kiválóan fut. Menüben megvan a 120 fps. Játék közben 25-50 között simán tudja xD
1920x1080-ban tolom most. Másik alternatíva az igazi natív 2460x1080. Ezen a monitoron nem opció az x1440, ez gagyibb annál. Sima fullHD...
Igen, i5 6600 az 4 magos.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Találtgyerek
veterán
válasz tupacamaru #2515 üzenetére
Minden oc-zva volt, de mindent ki is teszteltem rendesen.
A Windows újratelepítés megoldotta úgy néz ki.06-3o/9759I39
-
tupacamaru
veterán
válasz Találtgyerek #2517 üzenetére
Nálam a VGA OC csinált ilyet, 100 MHz-et visszább vettem és azóta nem jött elő.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Találtgyerek
veterán
-
BerserkGuts
őstag
Nemtudjátok melyik az az app amivel meglehet nézni rendesen a loadout setupokat? Ahol mindent mutat meliyk mennyivel modosítja mert sajna amiket letöltöttem azok nem olyanok.
Régen megvolt az az app de most nem találom.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BITBOYS
addikt
Ez tényleg a Warzone himnusza/indulója lehetne [link]
-
sakto
őstag
Sziasztok
Egy 5600X , és egy 6900XT párosnak mennyi fps-t kéne hoznia?
2650x1080 felbontáson 16gb ram melett high beállításon -
nggabi
félisten
válasz kiszpista900 #2523 üzenetére
az inkább egy 3080 szintje, sztem nyélre húzva 100 fps a minimum.
"szenyor dzsíííí"
-
konci79
őstag
Új bug volt ma , nem töltötte újra a lőszert.. Egy élmény volt...
Lőszeres ládából sem, meg máshonnan sem...Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
kisselandras
senior tag
válasz Tsebacsi #2526 üzenetére
Élmény mikor egy csaló játszik verjem bele !
Dmz ben most valami kis csicska tendeless ha jó rémlik igy irta nem tudom hogy honnét tudta hol vagyok de olyan gyorsan futott a-ból B.be s mindenkinek fejeseket osztott mind a 6 embernek vicc kategóriaPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
BaLee
addikt
Ma 2 "élményem" is volt battle royale-ban, először egy közeli Strongholdról eltévedt katona lőtt le kb. 2 golyóból, mikor 3 plattel fullos hp-val ránéztem és elkezdtem lőni (~10m-re vpolt) kb. 2mp alatt haltam. Ennyi idő alatt még 1 m-ről player sem nagyon lő le SMG-vel.
A másik az még királyabb volt. Legvégén, már mozgó köröknél valaki kiszúrt és majdnem lelőtt, elfutottam, felplateltem, volt maszkom szóval egész jól tudtam gázban mozogni, de elfogyott a maszk és szépen csökkent az életem, de volt 2 stim-em, mondom pont optimális, simán beérek. Benyomom az egyik stim-et, felugrik a hp-m majd újra csökkenni kezd, mielőtt meghtam volna benyomom a másik stim-et, semmi hatása, a hp-m ugyanott maradt, meg is haltam. Még volt self revive-m fel tudtam szedni magam de közben annyira elment a kör, hogy már esélyem sem volt.
Nem most jött ki ez a játék de még mindig ilyen idegesítő bugokkal van tele...
-
kisselandras
senior tag
Érdekes eset lehetséges valamiről nem tudok vagy nem vagyok tisztában
Hogy létezik az ha valakit levadászunk dmz Ben s mi újra fel húzzuk hogy csapatban legyen fel is húzzuk de a csapattárs át nem húzzuk fel magunkhoz de ő fel húzza közbe a mi squadunkba van már az illető s a volt csapattárs simán ki nyir minket ez mi ?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
nagyúr
válasz kisselandras #2529 üzenetére
EZ volt velem is
Lelőttek minket, én átálltam, azt hittem haver is, felszedtem, erre elkezdte lelőni az új csapatot, erre muszáj voltam lelőni őt
Rohadtul nem értettem a dolgot, de hát kénytelen voltam.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz kisselandras #2531 üzenetére
Fogalmam nincs, én is csak 2-3 hete tudom hogy kell átállni
Ez valamikor múlt héten lehetett... Vagy előtte 1 héttel.
Cheat? Nem hiszem, inkább "feature", azaz bugMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Bubaaa
aktív tag
Én tegnap jártam úgy,hogy leszedték a csapattársam,a másik ment kelteni,de egy player ment rá. Engem észre sem vett,leszedtem. Majd kérte hogy szedjük fel. Felszedtem,csatlakozott a csapatunkhoz. Majd bepattant egy kocsiba,elviharzott. Pár perc múlva felugrott egy üzenet,hogy csatlakozott (gondolom) az eredeti csapatához. Ezek után meggondolandó hogy érdemes e felszedni egy idegent,aki lehet hogy 5perc múlva téged fog kinyírni.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Barátomnak az alábbi konfigja van, és alig van neki 60 fps-e low grafikán, holott nekem egy 1060 3GB-tal 100 is megvan.
-GTX 1660
-i7-6700
-16GB Ram
Elmondása szerint minden lowon van, ráadásul játék elején amíg “nem melegszik be” addig kb 30. Ez szerintem nem normális, simán 100+ fps kéne legyen neki ilyen konfiggal, illetve warzone 1-ben nem volt ilyen gondja. Ötletek? -
BerserkGuts
őstag
Melyik az az app amivel meglehet nézni a loadout setupokat amiket rárakok?
Régen levolt nekem töltve de már nem találom az nagyon faszán mutattot mindent.
Amiket találtam azok nagyon gagyik meg az egyik fizetős12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BaLee
addikt
Tegnapi esti bónusz. 3-an megyünk DMZ-ben LTV-vel az egyik szigetre, egy kivonási pontra pont érkezik a heli, egy enemy player fut át a kocsi előtt, telibetalálom, de nem hal meg, pedig full speeddel mentünk hanem továbbmegy és beszáll a helibe.
Ok.
-
kisselandras
senior tag
Krátos nevezetű csótány ha itt vagy végleges bant kapsz dmz Ben i családról s egyben a magyar csapatodal együtt. Olyan nem létezik hogy 10 másodperc alatt te a másokhoz oda érsz
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Találtgyerek
veterán
-
kisselandras
senior tag
válasz Találtgyerek #2544 üzenetére
Passz nem tudom mért rakta be de ha ismered ad át neki szívélyes üdvözlettem
-
Chereiose
addikt
válasz Találtgyerek #2546 üzenetére
Full HD-n.
-
craftsman01
senior tag
Ez milyen nyelven íródott,vagy csak én nem értem mit akar.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest