Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Én az ingyenes hétvégét arra használtam, hogy unlockoltam meg szinteztem az összes fegyómat ami DMZ-ben hónapokig tartott volna, itt meg 2 nap alatt szinte minden fullos...
Ettől eltekintve jók ezek a játékmódok de nem az én világom. Ez a Shipment map is...
Inkább egy jó DMZ vagy BR.
-
bepken
veterán
én magam is meglepődtem, hogy bejött nekem a multi
tegnap viszont nagyon kiakasztott a DMZ.... én nem tudom, hogy mi alapján dobja le a botokat, de az szerintem nem normális, hogy egy tűzharcban egyszercsak abból az irányból is elkezdenek spawnolni, amerre próbálunk menekülni és addig senki sem volt ott... és ezt egymás után többször játszotta el abban a körben, végül be is nyaltuk sajnos.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
válasz Tsebacsi #2253 üzenetére
Biztos, hogy nehezítettek rajta, ami kár, mert sokat levon a játékélményből, amikor egy mob mögött 30 méterrel kilépek egy erkélyre, háttal áll, de azonnal megfordul és már lő is, pontosan. És ez sima, armor nélküli mob.
konci79
Minket már lőttek le úgy mobok, hogy egy homokdűnében voltak, nem volt mire visszalőni, rendszeresen lebegnek is, de a kedvencem az volt, amikor egy tégla kerítésen keresztül hittelt...[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz Tsebacsi #2257 üzenetére
UPDATE | DECEMBER 19
RECENTLY IMPLEMENTED
Below we’ve included a list of items that were recently addressed and communicated via Trello and Twitter.
Bug Fixes
-Fixed an issue that resulted in base AI Combatant difficulty being increased across DMZ that was only intended for a specific area.(értsd: jelenleg a "specific area" a pályán belüli random hely.... bárhol! )
szerk.: szerintem majd 1-2 patch és lebutítják ténylegesen őket. reálisan nézve nyilván nekik se érdekük, hogy mindig mindent kihozz...de gondolom hosszabb távon úgysem tartható ez a nehézség.
az a fura amúgy, hogy nem minden kör ilyen! szóval tök olyan érzésem van, mintha valamk triggerelné ezt a nehézséget. csak nem tudom, hogy mi az[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kill_switch
senior tag
Nem az a fő probléma, hogy erősek, elég lenne ha visszább vennék az érzékelésüket. Mert az, hogy lelövök valakit egy hangtompítós fegyverrel, a másik 3 meg bokron keresztül kezd el lőni úgy, hogy nem hogy ők nem látnak de még én se őket, na az a szar. Ugyanez mikor rájuk se lősz, csak elmész a közelükbe és az egyik kiszúr, utána megindul rád az egész lakótelep. És az se érdekli őket, ha lemerülsz a víz alá és pár száz méterrel arrébb bukkansz fel, instant látnak és lőnek.
-
bepken
veterán
válasz kill_switch #2260 üzenetére
nekem mondod? havert múltkor falon keresztül lőtte le az egyik ráadásul úgy, hogy alapvetően ő bentről tartotta le őket és mi voltunk kint (ergo őt elvileg nem látta egyik se, mert akit látott azt leszedte)
de tegnap volt egy másik furcsaság is: ketten mentünk be + 1 random...gyakorlatilag 2 percen belül ütköztünk is az első player squad-dal, engem leszedtek, haver felszedett majd nagy nehezen kilőttük őket...ez után sniperrel kiszedett egy tök másik player haver fullra halt én még vergődtem a földön. odajött a gyerek, látta, hogy kiirtottunk egy squadot gondolom és küldött egy join requestet én meg nyilván elfogadtam.
na most...haveromat miután felszedtem, ő gyakorlatilag hang nélkül játszotta végig a kört! azt mondja olyan volt, mintha csak a háttérhangokat hallaná, tehát ilyen bombázások, repülő, stb.szóval vannak itt bajok, de ilyenkor néha pihentetni kell pár napig és akkor úgy jó
-
konci79
őstag
Ezt most is tapasztaltam, sza..á lőtt valaki épületen kívülről, utána meg megint belefutottam valami k.va kemény csapatba, egy 60-as tár nem ölte meg a csávót... Így azért ez elég érdekes.
Meg a kilóméterről szétlő a gépi ellen... És azt se látom honnanEladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
kisselandras
senior tag
válasz Találtgyerek #2249 üzenetére
Hát nem tudom te mivel tolod de dmz ben kurva sok van nem tudom mit élveznek rajta most is volt 1 squad akik csaltak példa ez valami hack féleség lehet mert 2000 m re voltak de 5 másodperc alatt ott voltak
azt is észre vettem ha csaló van a szerveren bent ragad a nevük de ez mindig igy volt eddig vagy másnál is bent ragad a cheat ball oldalt?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
BaLee
addikt
A vonat lett iszonyú bugos... Ha kinyitom a ládát a vonaton, mindig bezáródik, olyan mintha elmászna ahogy megy a vonat. Vadásztam egy playerre aki szintén a vonaton volt (tettem le aknát és láttam, hogy belesétált) felmásztam, hogy tartsam a tetőt, jött is a srác, megsoroztam, de beugrott a vagonba, dobtam 2 frag gránátot, úgy viselkedett a gránát mintha álló helyzetből dobtam volna magyarul nem úgy viselkedett, mintha a mozgó vonat sebességéhez képest számolta volna a gránát sebességét, majdnem visszaesett rám.
Ezután mondom jó akkor elkapom a srácot, beugrottam a vagonba ahol tudtam, hogy lehet, ott is volt, épp a plateket pakolta magának, beletoltam az arcába az SMG-t 30-as tárat kiürítettem rá, semmi (egy platet sem lőttem le róla) majd még tárazás helyett nekiálltam ütni, mintha a 4-5 ütés sem ért volna semmit, kergetőztünk 1-2mp-ig végül lelőtt.
Tuti nem csalt, szerintem valamit nagyon elrontottak a vonattal. -
xundyingx
tag
Nálam a mai új patchel -40 fps.... más tapasztalt ilyet? Előtte fix 144 megvolt.
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
konci79
őstag
Én a zsákját nem tudtam kipakolni, lelőttem egyet a vonaton, de csak felvillant a tartalom, nem lehetett kifosztani...
De szerintem a gépi ellenfelek is mintha többen is lennének, meg erősebbek is . Már lassan mindenki elől menekülökEladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
shotika
őstag
válasz tupacamaru #2250 üzenetére
Nincsen. Sőt, semmilyen tuning nincs a gépen.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
nagyúr
válasz konci79 #2266 üzenetére
A zsákot nekem ma sikerült kipakolni többször is másból, de a vagonos bug itt is megvolt, mindig bezárta a ládákat amiket megnyitottam.
A lelőtt operátortól a nagyobb táskát nem lehet elvenni? Ma vagy 4 operátort lőttem le de egyiktől sem tudtam nagyobb (medium vagy large) táskát elvenni. Nem emlékszem, hogy ez normális, vagy szintén bug?!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Bubaaa
aktív tag
Én a helikopteren nem tudtam kinyitni a zsákokat,pedig az utolsó helivel kifelé jövet,két csapatot is leszedtünk,ott volt a hat hátizsák,egy pillanatra láttam hogy mik vannak benne,de mindig visszazáródott.
A másik kedvenc,hogy beállítom az összerakott fegyverem,bemegyünk,és eltűnik a kezemből a fegyver. Kukázok össze a földről fegyvereket,olyankor nem engedi váltani őket. Találok egy jobbfajta fegyvert,kihozom,és azt mutatja hogy az összerakott M4 van bent,amit kihoztam sehol... Ebbe két naponta belefutok.. -
kisselandras
senior tag
vicc kategória kezd lenni ez a dmz hogy a csalókat nem tudják tiltani
csávót 3 an lőjük erre kis szaros pisztollyal leszed mindenkit s röhögPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Warzoz
senior tag
válasz kisselandras #2247 üzenetére
Na most történt velem is hasonló. Spawn után rögtön, a második épületben nyitogattam a ládákat amkor megtámadtak minket. Egy 6 fős csapat...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Összebeszélnek többen discordon és a 2 csapat összeáll, sajnos ez egyre gyakoribb lesz. Viszont dombon ülő fűcsomó legyek, ha ez a készítőknek nem jutott eszébe. De úgy látszik az ilyenek IS le vannak szarva részükről...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tupacamaru
veterán
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Warzoz
senior tag
válasz tupacamaru #2273 üzenetére
Attól függ a furkósbot melyik végén van az ember.
Amúgy nekem már egy az egyben The Division Dark Zone utánérzésem van. Bár ez nem feltétlen negatívum. Ami a legjobban zavar, az az időlimit amit a térképen tölthetünk. -
kisselandras
senior tag
-
nagyúr
válasz kisselandras #2275 üzenetére
Nekünk 1x sikerült még warzone 1-ben az egyik zombis játékmódban
Szerintem itt is megoldható csak ügyesnek kell lenni.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nggabi
félisten
válasz kisselandras #2275 üzenetére
tegnap nyírtam ki henx-et sokat játszunk együtt mostanában. engem meg puszító vmelyik nap...
"szenyor dzsíííí"
-
Polllen
nagyúr
válasz Tsebacsi #2272 üzenetére
Nem kell discord-n összebeszélni. A héten 2x is csináltunk randomokkal 6 fős csapatot. Megtámadtuk egymást, 1-1 meghalt, beindolt a voip beszélgetés, hogy mi lenne, ha inkább összefognánk. Ment is utána a darálás, mivel 6v3 nem túl fair harc. Viszont baromi jó élmény két lmg-s LVT-vel konvojban vonulni.
Simán invite-t kell küldeni a másik csapatnak.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BaLee
addikt
Hű ezt meg kell osztanom...
Egyedül DMZ-ztem, mert a randomok csak felhúzták az agyamat mindig meg amúgy sem tudok napközben mikrofonozni. Megkaptam a küldetést, hogy csináljak meg egy secure intel küldetést, majd utána öljem meg a commandert. Utána keresgéltem, hogy hol lehet a commander amikor leesett, hogy a zónában lévő Juggernaut az ami a weapon caset is dobja...
Láttam egy videóban, hogy felmentek az Observatorynál lévő rádiótoronyra és onnan beejtőernyőznek a csillagvizsgálóba és ott lesz emberünk. Fel is másztam, amikor látom, hogy a commander már kint mászkál, nekiálltam sniperrel lőni, szerencsére épp saját loadoutom volt SPX 80-al szóval nem volt nehéz dolgom, majd látom hogy egy 3 fős squad próbálkozik ellene, pontosabban inkább csak menekülnek. Egyik tagot leszedtem de végül hagytam őket, hisz ők is lőtték. Majd elbújtak valamelyik épületekbe a Juggernaut meg rámfordult, még ilyen távolról is kaptam tőle pár lövést, de utána csak állt egy helyben szóval agyaggalamb lövészet következett. Sok lövésből lelőttem a sisakját majd kinyírtam, meg lett a küldi, szuper! Weapon case mellette a földön mondom majd vadászok arra aki fel akarja venni, eltelik 2-3 perc, sehol senki. Leugrottam ejtőernyővel, felkaptam, bepattantam a páncélozott félig sz*rrálőtt kocsiba, majd mentem egy közeli kivonási pontra, ami pár 100 méterre volt csak a hegy alatt, hívtam a helit, még 4-5 npc rámjött, megizzasztottak, de nem gondoltam, hogy playerek nem fognak rám vadászni. Simán beugrottam a helikopterbe és kihoztam a case-t egyedül.
-
Skynet258
veterán
-
venom8888
őstag
Hello. Az mitol van, hogy WZ2 ben neha akad egyet a game? Futok pl, es par sec enkent akad egyet, hiaba van magas fps. Nem ertem, valami megoldas, vagy valakivel elofordul-e ez?
-
konci79
őstag
Volt valami kis frissítés, elsőre kirakott vagy 10 qva gépi ellenfél mellé, ráadásul nem tudom mit ettek, de gyorsan ledaráltak minket... Ez annyira nem élvezetes, ha a gépi is egyre keményebb...
Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
venom8888
őstag
Van itt valakinek 4080 es 1440p ben jatszo? Milyen FPS eket csavartok ki a jatekbol BR es DMZ alatt?
4080 al es 5800x2d vel sehogy nem tudok kicsavarni belole 160 fps nel tobbet, atlagban. Nyilvan van hogy felmegy 190-200 ra ha kurvara semmi nincs ott, vagy az egre nezek.De atlagban 160 fps van.[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz Találtgyerek #2289 üzenetére
Minden Low on van es ugy van 170 fps em kb. Es dlss balanced.
Ha fent mindent ultrara allitok, akkor van 75-90 fps em[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
válasz Találtgyerek #2289 üzenetére
Szerintem CPU bottleneckem van, a 4080 om eszik kb 140w ot ami nagyon keves. Es kb 90% on megy, a CPU-m pedig 40% on, de megis. Ez a rohadt jatek nagyon CPU igenyes ugy tunik a 5800x3d keves neki,
-
kisselandras
senior tag
Ezek a botok tényleg kibaszott erősek lettek 3 as armort úgy kilőnek mintha nem is lenne egy lövessel igazi kihívás a játék
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
-
venom8888
őstag
válasz Találtgyerek #2296 üzenetére
Azt is hallottam hogy 1080p re van optimalizalva, egyik munkatarsam bugokat javít a játékban ő mondta.azert is ugyan annyi az fps em 1080p ben. Csak szar a game szerintem. Ez a vga 4k ra van kb készitve,nem hiszem hogy nem bírná.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest