Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
már ott tartok h az 1 perces bemelegítés a játék legizgalmasabb része
megint van plunder[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Indokolatlan permabant kaptam MW/WZ-re. Soha nem csaltam, megnézhetitek a statomat, szerintem látszik, hogy nincs semmiféle kimagasló dolog, ami csalást mutatna:
CoDTrackerA bant azután kaptam, hogy szombaton egy elég high-ping (140-200 ms) lobbyba rakott engem és 3 haveromat RebiResu Quadsban, ahol legalább 2 cheater volt, akiket mindannyian reportoltunk. Legalább egy player volt a lobbyban aki camo-glitchet is használt, mert Nikita AVT-n volt Damascus camoja.
Egyik haverom streamelte is ezt a meccset, mindkét cheaterről van clip:
- Tugo#8605228
- MONKEYNUTS#8489002Ezután megkaptam a bant, nyilván fellebbeztem az activision oldalán a ban appeal résznél és nem sokra rá megkaptam, hogy:
"Your appeal has been reviewed and we've confirmed with our security team that your account has been permanently banned for using unauthorized software and manipulation of game data. As you were the account holder at the time of infraction, your ban will not be overturned."Azt gondoltam először, hogy unauthorized software, azaz jogosulatlan szoftver az MSI Afterburner + RivaTuner, vagy esetleg OBS lehet, de biztos, hogy nem, mivel mindkettőt 2,5 éve használom, miért most kapnám a bant? Aztán googlezás után látom, hogy minden egyes player aki fellebbez, ezt az üzenetet kapja, még azok is akik konzolon játszottak...
Game data manipulation-hoz legközelebb eső dolog amit csináltam az meg max annyi volt, hogy átírtam a Documents\Call of Duty Modern Warfare\players\adv_options.ini-ben a RendererWorkerCountot, mert több helyen olvastam, hogy segít a teljesítményben... Ez game data manipulation? Ne hülyéskedjünk már... Ezt is már legalább 1 éve csináltam.
A ban MW-re és WZ-re is vonatkozik, tehát az MW 2019 Battle Pass Edition-öm kuka, az MW/WZ-ben vett 4 db 2400 CP-s bundle-öm kuka (ez kb 60.000 Ft így együtt), Damascus grind kuka, Obsidian fegyvereim kuka, 2,5 év kemény munkája kuka.
És utána meg azzal hencegnek, hogy 500.000 cheatert bannoltak. Siralmas.... kellett a szép kerek szám, ezért nem volt gond ha ilyen long-time playereket ilyen bagatell indokkal örökre bannolnak?
Próbáltam a supporttal felvenni a kapcsolatot, de nem tudnak mit csinálni, mert nincs rálátásuk a banokra, de "biztosítanak arról, hogy nagyon alaposan nyomoznak mielőtt ilyen akciókhoz folyamodnak"... Az biztos, tekintve, hogy ugyanazt a boilerplate indokot kaptam mint playerek százai...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz geckowize #1457 üzenetére
MSI Afterburnert egy ideje tiltja CoD, simán lehet hogy erre hivatkozva és valaki jelentése alapján banoltak.
Nem tudom amúgy mi ennek az alapja, de laikusként el tudom képzelni hogy MSI Afterburnert azért tették tiltólistára, mert FPS lagot tud okozni.
Nekem asszem tavaly ősszel szűnt meg működni aztán le is szedtem a gépről...[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
geckowize
őstag
válasz radi8tor #1458 üzenetére
"MSI Afterburnert egy ideje tiltja CoD"
Erről volt valami hír?
De akkor BOCW-ből és Vanguardból miért nem permabannoltak? Ott is használtam mindig...
Egyébként is, 2,5 év alatt most detektálták csak h megy az AB?Én pont azért használtam, hogy lássam, milyen beállítással mennyire tudok konstans röccenésmentes FPS-t előállítani, mert a Caldera update után olyan mikrolagjaim voltak, ami miatt muszáj volt több órát beleölni a beállítások finomhangolásába, hogy ne laggoljon már be, mikor pont akció van... Ezt a built-in FPS counterrel lehetetlen lett volna megcsinálni...
Egyébként még egy érv amellett, hogy ez egy bullshit boilerplate szöveg indokként: több száz postot találtam redditen, aki ugyanezt kapta, azok közül jelentős számú player konzolos volt. Ott ugyan milyen unauthorized software lehet? Meg miféle manipulation of game data?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz geckowize #1459 üzenetére
Nem tudom milyen csillag együttállásoknak kell lennie ahhoz hogy banoljanak.
Lehet sokan reportoltak téged mert jól játszol és csak ekkor lépte át a tűréshatárt a jelentések száma.
Aztán mivel használsz megjelenítés módosítására képes szoftvert a játék közben emiatt nem engednek vissza. (megtehetik, biztos benne van valahol mélyen az EULA-ban)⭐ Stella
-
geckowize
őstag
válasz radi8tor #1460 üzenetére
Hát akkor a már ban előtt pre-orderelt MWII-nél biztos nem fogok MSI AB-zni...
Egyébként az még a durva, hogy mikor kiderült a permaban, csináltam egy új acti accot és megpróbáltam azzal WZ-zni és instant shadowbant kapott... aztán belogoltam tesóm accjába még mindig ugyanarról a gépről és az is shadowbanned lett...
Gondolom a csíterek meg továbbra is nyomják aimbottal az 5+ KD meccseket, hogy vinné el őket a rosseb
-
szinesz.bob
senior tag
válasz geckowize #1461 üzenetére
Valamikor tavasszal kaptam én is több shadowbant.
Hogy miért? Válasz soha nem érkezett.....
Reportoltam a csítereket kb ennyi.
És igen gondolom a csíterek továbbra is nyomják....
Élmény a 4 es rebirth csíter lobby (mert csak oda engedett be)
De szerintem ott is csak a résztvevők 30%a csalt, de azok nagyon....[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Ha egyszer engem így bannolnak, akkor 100% hogy befizetek valami jóféle cheatre és széttrollkodom a köröket.
-
Atish19
őstag
válasz geckowize #1457 üzenetére
Csak te kaptál ban-t vagy a társaidnak is kedveskedtek? Egyébként részvétem. Activision support sajnos a leginkompetensebb bandák között aranyérmes. Tőlük egészen biztosan nem fogsz segítséget kapni, de még pontos indoklást sem. Szerintem náluk csak be van állítva egy levelezőprogram automata válasszal. Meglepne ha valaha valódi segítséget kapott volna tőlük akárki is akármikor.
-
geckowize
őstag
válasz Atish19 #1464 üzenetére
Másik 3 haverommal, akik ugyanúgy velem voltak az utolsó meccs partyjában, nem történt semmi, vígan játszanak tovább.
Annyi jut még eszembe, hogy vidéken logoltam be a másodlagos gépemről péntek és szombat este, pénteken minden ment rendesen és szombatra voltam elvileg shadowbannolva, azért talált csak rebiresuban lobbyt és abból is csak ilyen high pingest és azért is voltak ott cheaterek. Vasárnap meg már újra a fő gépemet battlenetbe belogolva ott volt h account banned.
-
laragirl83
őstag
Erre én is felkaptam fejem, afterburner megy nálam is ősidők óta, sosem volt gond
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
geckowize
őstag
Használ valaki Citrix Workspace-t home office-ozáshoz? Arra gyanakszom, hogy a Ricochet azt detektálta aktív VPN-ként...
-
Ace owner
addikt
Jackfrags streameli a betat
Galaxy Fold 4
-
-
senior tag
Ezért van egyre több csaló a játékokban....Ezzel nem a kiadóval b@szol ki, hanem a játékosokkal.
Én is hasonlóan jártam, elbuktam az MW-met és a Vanguard-omat, és ahelyett, hogy nekiálltam volna csalni meg ilyenek, ahelyett megvettem újra a gémet de csak PS-re, így esélytelen, hogy ismét "véletlen" bannoljanak. Azóta is élvezem a játékot, ugyan úgy egér-billel tolom, mintha továbbra is pc-n játszanék. -
Laby
őstag
Azt ugye tudod, hogy pont ugyan ilyen gondolkodású csalóknak anyázol amikor jönnek veled szembe?
Az összes csaló megideologizálja magának, hogy miért van oka arra hogy Ő is csaljon...általában azért csalnak, mert másokra azt gondolja hogy csal (néha joggal, sűrűbben csak nem ért hozzá és nem látja, hogy jól játszik), és ha már ellene is csalnak, akkor nehogy már ne adja vissza a világnak...
Általában elég óvodás, szűklátókörű gondolkodás ez, mert senkin sem áll bosszút az ember, cserébe mindenki más, értelmes ember játékát elrontja. Mindezt úgy, hogy 5 perccel az előtt még anyázott azokra az emberekre akik pont ugyan olyan ideológia alapján kezdtek el csalni, mint önmaguk...érted...IQ 20.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
Én ezt megértem, és engem is iszonyatosan idegesítene, főleg hogy közben tehetetlen az ember és ettől lennék kifeszülve a legjobban...csak tudod sosem jutna eszembe azzal "bosszút állni", hogy csalni kezdek.
Nem értem az elméletet...a játék fejlesztőihez el sem jut ez az infó, és ha eljutna is totál lesz*rnák, szóval senkin nem állsz bosszút, csak elrontod az ártatlan, normális emberek játékát. Vagy ha másnak is rossz, akkor neked már jó, vagy mi az elv?
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz kill_switch #1481 üzenetére
WZ 2 mikor indul? PS5 Beta MWII talán most már megy. Okt 23 környékén kezdés, gondolom WZ csak valamikor később.
-
kill_switch
senior tag
Úgy, ahogy geckowize írja.
Tegnap már voltak stream-ek Warzone 2-ről is, már jóformán kész a játék. Szép is, tágas is, egy két bug még van (beragad valami tereptárgyba, vagy falmászásnál a karakter keze belóg a falba), de azokat leszámítva egészen fluid volt, nem sok röccenést láttam.
A loot system-et remélem valahogy pörgősebbre veszik, mert az eléggé lassítja a játékot a mostanihoz képest. Nem esnek ki cuccok a ládából, hanem menü ugrik fel a tartalmával és úgy kell kiszedegetni. Na meg a botok, azokat nem nagyon tudom hova tenni. Főleg hogy UAV mutatja azokat is, sokan lesznek pipák, ha arra csesznek el egy UAV-t, hogy egy botot kergessenek (főleg endgame-be).
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok .Valaki tud segiteni mit lehet tenni ha bannoltak a játékban?Soha semmi csaló softvert nem használtam ,de az egyik pillanatról a másikra nem tudok belépni .
A fellebbezésedet felülvizsgáltuk, és biztonsági csapatunkkal megerősítettük, hogy fiókját véglegesen letiltottuk jogosulatlan szoftverek használata és a játékadatok manipulálása miatt. Mivel a jogsértés idején Ön volt a számlatulajdonos, a kitiltásod nem szűnik meg.
Biztonsági rendszereink és észlelési módszereink integritásának megőrzése érdekében ez az egyetlen információ, amelyet irányelveink lehetővé tesznek számunkra, hogy megosszuk az Ön ügyét. Ez a döntés végleges, és az ügye most lezárult. Abban az esetben, ha jelenleg bármilyen más Activision-címmel játszik, és későbbi felhasználás céljából kérjük, kerülje el az ilyen típusú jogsértéseket, hogy fiókja jó állapotban maradjon.Jó ,hogy az ember költ a játékra és nem tudok semmit csinálni ... igy már nem merek játszani a warzone 2 vel se ,bármikor kidobhatnak egy ilyen szöveggel és nem lehet reklamálni se..
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Linem
senior tag
válasz Atish19 #1488 üzenetére
Így van. Ha valaki fizet valamiért, akkor legalább indokolják meg, hogy tudjon róla mit csinált rosszul.
Már csak azért is, mert a semmiért nem adnak bant. Főleg, ha felülvizsgálat után is véglegesítik. Szóval biztos futott a háttérben olyan szoftver, amit a rendszer cheatnek érzékelt. Vagy valaki más is használta az accot, feltörték, stb. -
geckowize
őstag
válasz kugli81 #1485 üzenetére
Szia,
Ha itt visszaolvasol kicsit, láthatod, hogy ugyanezt kaptam én is.
MW2019 topicba is írtam, ott is lehet még plusz infó ezzel kapcsolatban.Amit nem teljesen értek, hogy Black Ops: Cold War-ból és Vanguardból nem tiltott ki, holott ugyanazokat a programokat használom (MSI Afterburner + RivaTuner Statistics Server, OBS Studio, Discord) és ugyanúgy belenyúltam az adv_options.ini file-ba performance javítás miatt.
Redditen valaki említette, hogy lehet a Citrix Workspace software-t érzékelte VPN-nek, de azt is ugyanúgy 2,5 éve használom, mint a többi programot, valamint akkor a másik két játékból miért nem bannoltak...
#1489 Linem: "Már csak azért is, mert a semmiért nem adnak bant."
De igenis adnak, már régebben is olvastam, hogy olyat is bannoltak aki camoglitches (MW-s Damascus / Obsidian camo BOCW-s/VG-s fegyveren) fegyvert felvett a földről. Valamint azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy ez az automata detektáló rendszer 100% precízióval dolgozik és nincsenek fals pozitívok...
"Felülvizsgálat"-ról meg annyit, hogy szinte biztos nem emberi erőforrás nézi át ezeket, mivel ugyanazt a boilerplate szöveget küldik utána indoklásnak, még konzolosoknak is! Ha megmondod nekem, milyen unauthorized software futhat konzolon, vagy milyen game data manipulationt lehet csinálni, akkor megköszönöm.
Nálam tuti nem használta más az accot, mert Activision és Battle.net accom is 2FA.
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz kugli81 #1492 üzenetére
Én is csináltam új accot viszont majdnem 1 hétig shadowbanned volt az is, most oldották fel 6 nap után.
Warzone2-t nem kell megvenni, ingyenes lesz, de gondolom MWII-re gondolsz. Én már a ban előtt preordereltem, úgyhogy majd kiderül azzal mi lesz. Mivel mint mondtam BOCW/VG-ből nem bannoltak és MWII/WZ2 is különböző játék, ezért bízom benne, hogy azzal nem lesz gond. De ha tehetném én is inkább más accon venném...
-
csibe1
addikt
válasz geckowize #1490 üzenetére
""Felülvizsgálat"-ról meg annyit, hogy szinte biztos nem emberi erőforrás nézi át ezeket, mivel ugyanazt a boilerplate szöveget küldik utána indoklásnak, még konzolosoknak is! Ha megmondod nekem, milyen unauthorized software futhat konzolon, vagy milyen game data manipulationt lehet csinálni, akkor megköszönöm."
Ebben a kérdésben én is kíváncsi lennék a kiadó válaszára, hogy vajon mi a fene futhatott konzolon ami miatt bannolták.
Ha jól tudom a konzol nem PC, hogy azt futtass rajta amit akarsz."olyat is bannoltak aki camoglitches (MW-s Damascus / Obsidian camo BOCW-s/VG-s fegyveren) fegyvert felvett a földről."
Ez így egyre érdekesebb, mert honnan is kellene tudni, hogy az milyen fegyver amit te felveszel?
Amúgy ha kifogy a lőszer, és pörgés van akkor felveszem amit találok- csapattársét, ellenfelét, mindegy - hátha van benne lőszer. Ha nincs akkor rápacsáltam.Az ilyen húzások után tényleg meggondolandó a következő rész vétele.
A nagy csíter bannolás meg kb. semmit nem ér. Egy magyar srác beszélt erről, youtube-on fent van a videó. Bagatell összegért vesz új accot, akár már felhúzott fegyverekkel, szóval nem a nulláról kezdi vele. (igazából az se lenne gond, de így időt spórol)
A fejlesztő meg a csítgyártók mögött kullog, hiába állítják, hogy nem így van.
Röhej az egész, ez is csak a lehúzásról szól lassan; adsza mani aztán húzz a csába.
Az SBMM meg egy külön cumi, amiről meg bizonygatják, hogy nekünk jó. Háááát persze....Az a baj szvsz, hgy nálunk Európában nem olyanok a törvények, hogy érdemben tudjunk tenni, de körül kellene nézni az amerikai fórumokon, és ott szervezni egy csapatot, pl. csinálni egy petíciót az indokolatlan bann és az SBMM ellen.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
laragirl83
őstag
válasz radi8tor #1458 üzenetére
Most nekiestem netnek, de konkrét hivatalos hírt ezzel kapcsolatban nem találtam, activision részéről, hogy MSI Ab tiltva lenne.
Tudnál esetleg linkelni?
Redditen is van pár topic, hogy AB miatt kaptak perma bant. De ott sem egyértelmű a dolog,
ahogy írják futott háttérben sok egyéb dolog is, szóval érdekelne, hogy mi is konkrétan a helyzet.
Alább mint írtam, lassan 3 éve folyamat fut nálam is AB, de eddig semmi gondot nem okozott, de már felpiszkáltam magam, hogy ne is legyen ebből tré.(Mg azt hozzá tenném, steam-el kapcsolatban is láttam ilyen postokat, hogy VAC bant erdményez. Azzal is ment évekig, ott sem okozott nálam gondot.)
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz laragirl83 #1495 üzenetére
Nem tudok hivatalos közleményről csak ezt tapasztaltam, hogy egyik napról a másikra nem működött CoD alatt. Aztán utána olvastam, és sokan panaszkodtak ugyanerre - na mondom akkor letiltották.
Én csak FPS kijelzés és GPU hőfok miatt használtam. Utóbbit már CoD is ki tudja jelezni egy ideje.⭐ Stella
-
geckowize
őstag
válasz radi8tor #1496 üzenetére
GPU tempet tekintve az a problemam, hogy vannak olyan GPU-k, amelyeknek ketfele homerseklet szenzora is van (pl 6700 XT), a "sima", valamint a junction / hot spot.
Az utobbi szvsz fontosabb, mert ha valaki arra kivancsi mi a max temp, hogy pl javitson a hutesen, akkor neki arra kell alapozni. Viszont a jatekban mintha a "simat" mutatna, de lehet rosszul emlekszem.
-
geckowize
őstag
Update a permabanommal kapcsolatban.
1) Összegzésképp a történtek, hogy tisztább legyen a kép:
- Mivel Bp-n lakom és dolgozom, ezért ott játszok már megjelenés óta (tehát 2,5 éve).- Átlagosan kb. havonta egyszer utazok vidékre ahol van egy másodlagos (lényegesen gyengébb) gépem, és ha összegyűlnek a haverok, akkor arról a gépről is szoktam játszani. Ezen a gépen szinte ugyanazok a programok vannak (MSI AB, Discord, stb), kivéve OBS Studio, mert az a gép a játékot is alig bírja, nem hogy még a streamet közben.
- Múlt pénteken vidéken voltam, a Sticks & Stones game mode érdekelt és haverok is elérhetőek voltak, ezért ezen a másodlagos gépen játszottam, ezen a napon még gond nélkül.
- Másnap este, szombaton már nem volt problémamentes a játék, mivel nem akart találni meccset, csak Rebirth Resurgence Quadsra és abból is 140-200 ms pingeset (utólag már tudom, hogy ekkorra már shadowbanned lehettem). Shadowbanned playereket egy lobbyba gyűjti elvileg, ezért is találkozhattunk azzal a két szégyentelen cheaterrel, meg camo-glitcherrel, akiket természetesen reportáltunk.
- Vasárnap visszaérkeztem Bp-re, elindítom Battle.net-et és akkor láttam a Play gomb alatt, hogy "Account banned". Ezután néztem meg az Activision support oldalán az Appeal A Ban (tiltás miatti fellebbezés) résznél, hogy bannoltak, akkor még nem permanent volt és semmi indok sem volt leírva.
- Ezek után nyilván rányomtam, hogy Appeal (fellebezés), le is lehetett írni egy karakterlimites mezőbe, hogy mi történt. Le is írtam, hogy nem én cheateltem, hanem pont, hogy minket öltek meg cheaterek és reportáltuk is őket, bizonyítékom is van róla. Csak képet lehetett csatolni, videót nem, úgyhogy ezt a bizonyítékot nem tudtam bemutatni, de valószínűleg semmit nem ért volna, mert szerintem ebben a folyamatban egy szál emberi lény egy betűt sem olvas, fullra automatizált lehet az egész.
- Mialatt a fellebbezésről való döntésüket vártam, még aznap este, vasárnap, próbaképpen csináltam a fő gépen egy teljesen új accountot WZ-re és az sem talált meccset, tehát instant shadowbanned lett. Egy ismerősöm, aki már abbahagyta a játékot, megadta a belépési adatait, hogy nyugodtan próbáljam meg az ő accjával, ugyanúgy fő gépemen kipróbáltam és ugyanúgy az is shadowbanned lett. Gondolom azért lettek shadowban-elve, mert ugyanarról az IP címről (vagy ugyanazzal a hardware ID-val) logoltam be kis időn belül, mint amivel a banned accommal logoltam be utoljára.
- Pár órára rá jött a döntésük, hogy na fiam akkor permaban. Ekkor kaptam indoklást is ugye, hogy "unauthorized software" (jogosulatlan szoftver) és "manipulation of game data" (játék adatainak manipulálása) és hogy ez a végleges döntés, semmi mód nincs semmiféle akcióra ezzel az üggyel kapcsolatban.
2) Na és akkor a legújabb update:
Egész héten minden nap csekkoltam mindhárom acc státuszát (enyém, újonnan kreált, ismerősömé) és tegnap az újonnan kreáltról feloldották a shadowbant, ma meg ismerősöméről.Tehát ezek szerint azért permabannoltak, mert a másodlagos gépemen mertem játszani néhány meccset.
Ezt azért tudom így kijelenteni, mert mint mondtam, kb. tényleg ugyanazok a szoftverek vannak feltelepítve, mint az elsődleges gépemre, tehát az "unauthorized software" indoklásnak nincs értelme. Hacsak nem valami Gigabyte alaplapi szoftver (pl App center) számít jogosulatlannak, mert a fő gépemben Asus alaplap van...
Ami meg a "manipulation of game data" indoklást illeti, ugyanúgy van beállítva a Dokumentumok-beli adv_options.ini fájlban az optimalizálás, tehát ennek az indoklásnak sincs értelme, másba meg nem nyúlkáltam egyik gépen sem.
Ahogy már említettem, amikor rákerestem google-n erre a két kifejezésre ("unauthorized software" és "manipulation of game data") és láttam, hogy konzolosok is ezt az indoklást kapták permabanra, úgy mondjuk lehet nem is kéne semmi értelmet keresni benne, de ennyit tudott az Activision odabökni nekem.
Tehát a fő gépem ezek szerint "tiszta", mivel 1 hét után feloldották a két másik accra a shadowbant. Akkor szinte 100%, hogy a másodlagos gépen való játszás miatt kaptam a permabant, de hogy azon belül mi a jó francot detektált a nyomorult rendszerük, azt már soha sem fogom megtudni.
-
laragirl83
őstag
válasz geckowize #1498 üzenetére
Nagyon gáz...
Ilyenkor amúgy mik a lehetőségek. Amennyire értem, abból amit leírtál, meg azért neten is olvastam sok szitut, hogy vki perma bant kap, vélhetőleg hw ID alapján...
Tehát akkor, hogy újra tudj gamelni, új gépet kéne tenni alá? Vagy legalábbis a fő komponenesekből csere vmi? Vicc.
(Nyílván léteznek ezek a spooferek, szóval feltételezem a csibész real life hackerek megoldják, de hogy a vétlen hétköznapival így kicsesznek... érthetetlen. És akkor itt említeném meg a gyalázat supportot, hogy kb. konkrétan esélyed sincs emberrel beszélni, vagy bármilyen módon tisztázni helyzetet...)gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
geckowize
őstag
válasz laragirl83 #1499 üzenetére
Szia,
Tudok ujra gamelni WZ-vel az ujonnan krealt accon, vagy ismeros accjan, de a sajatomon ezek szerint soha tobbet nem.
Ami azert faj, mert a sajatomon meg az MW is megvan, 4 db 2400 cp bundle is volt veve, tehat ~60k huf ertekrol beszelunk, valamint 2,5 evnyi grind is oda, minden MW fegyverre megvolt a gold, nehanyra meg obsidian camo is.Hiaba spoofolnam a hw id-t, hiaba vennek uj gepet, a sajat activision accom orokre ki van tiltva MW es WZ-bol.
BOCW-bol es VG-bol nincs kitiltva, gondolom mert nem jelentkeztem be masodlagos gepen.
Viszont ugy, hogy nem tudok flexelni a fegyvereken uj camokkal WZ-ben haveroknak, ugy nekem nincs ertelme ezzel a szamomra alsobb rendu ket jatekkal MP-zni.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest