Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Tegnap pont 3-at lőttem a levegőben...
Youtube: [link]Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
csákány.
aktív tag
Na, ilyenkor szoktam hosszan és válsztékosan káromkodni, amikor a hozzád hasonlók már a levegőben leszednek! Én elvből ritkán élek ezzel a lehetőséggel, és nem is vagyok jó benne, de te nagyon ügyes vagy - gratula!
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz csákány. #707 üzenetére
Tegnap nekem és még 3 haveromnak (mind PC) gondjai voltak az indítással, és ez fixálta meg:
If you are getting scan & repair issue after the update...
Röviden: A ModernWarfare.exe-t, ModernWarfare Launcher.exe-t, valamint a Battle.net.exe-t és a Battle.net Launcher.exe-t be kell állítani, hogy rendszergazdaként legyen futtatva... -
Laby
őstag
Szerintem legalább annyira a játék része, mint bármi ami a földön történik. Ha nem lenne az, akkor nem lenne pisztoly a kezünkben a levegőben.
Egyébként ha csak a hangra figyelsz, hallod mindig ha mögéd ér valaki. Ha valaki nem hagyja hogy lelőjék, akkor lehetetlen megölni bárkit is a levegőben. Max akkor ha csatázni kezd Veled, akkor mennie kell.
Ha mögötted vannak, akkor meg ütemre nyitsz, elvágod, nyitsz, elvágod...és így tovább addig amíg nem éred el a kellő távolságot a landolási céltól, így nincs esélye lelőni senkinek. Ha meg messzire repülök, akkor nem csak a hangot figyelem, hogy valaki mögém szállt-e (ha igen, akkor azonnal elvágni és menekülő, vagy mögé kerülök), hanem G-vel (PC) nézelődök közbe hátrafelé is.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
venom8888
őstag
Az uj fegyvereket meg nem lehet Save-ni?
-
kill_switch
senior tag
Azért ha kicsit is messzebb van, azt nem igazán hallod meg ha mögötted van valaki, lézer fara és társaival meg nem nehéz messzire pucolni. A sniper puskákról nem is beszélve, főleg azoknál, amit úgy be lehet állítani, hogy alig van bullet drop, azzal jó esetben csak 1 hit kell. Csak meg kell várni a megfelelő pillanatot amikor nyit a másik és ha nem vágja el rögtön megint, akkor lesz idő a tiédet vágni és célozni.
-
Laby
őstag
válasz kill_switch #712 üzenetére
Ja igen, a Plunder az más kávéház, azt nem szoktam játszani. Mondjuk ott nincs nagy baj, mert újraéledsz egyből.
Ott nem kell valóban annyira közel repülni, mint a pisztoly öléshez.
Marad az ernyő nyitogatás, meg a hátra kukkolás.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
geckowize
őstag
válasz venom8888 #711 üzenetére
Ahhoz, hogy Warzone-ban BOCW fegyvereket el lehessen menteni custom mod-ként úgy emlékszem, hogy a WZ-BOCW integráció után kb. fél évet kellett várni... Úgyhogy majd talán júniusban elérhető lesz a funkció Vanguard fegyverekre is..
Prioritásban a béka segge alatt van a Ravennél ez valószínűleg.
-
allin00
csendes tag
Csapattársat keresek, nyugodt, nem srtesszelős játékhoz!
ID pm-ben -
radi8tor
MODERÁTOR
Dehogynem, én pl a map szélén szeretek földet érni aztán miután mindenki lehentelte a másikat haladni befelé.
Olyat is csináltam párszor hogy végig reptettem magam a helivel, megvártam, hogy kiugorjon magától, majd földetérés pillanatában lemészároltam az AFK ellenfeleket.⭐ Stella
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy gamer, április óta be sem kapcsoltam a One-t.
Megjelent az új Warzone map, és kíváncsi voltam.
Sima, régi ONE gépem van.
Játék menüjében a grafikát ha High -re állítom, és adok neki unlimited tárhelyet, akkor mit tölt le?
Amerre barangolok olyan textúrákat rajzol ki, amit nem tudna kiszámítani, de valahogy még is is odastreamel felhőből egy szebb textúrát, vagy még is hogy képzeljem ezt el? -
Délután felmentünk triózni... 2-2 crash és irgalmatlan lag PS5-ön, ezen felül villog feketén a kép, néha mellső végtagok nélkül rohangáltunk...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
Ez eddig elkerült, de most naívan megpróbáltam a Vanguard-ból indítani egy warzone-t, update lenne, erre ezt írja ki: Blzbntagt00000960
Pofámleszakad
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
venom8888
őstag
dev 6068 mit lehet vele csinalni?
-
venom8888
őstag
Hogy lehet az hogy nekem az a cooper carabine fegyver nincs a listaban?
-
-
kill_switch
senior tag
Imádom az ilyen kontrolleres rinyákat, csak azt nem értem miért nem vesztek egyet és játszotok ti is azzal? Féltek, hogy mégsem lenne olyan és akkor indokolatlan lenne a további fröcsögés? Több mint 20 éve használok PC-t, régen csak azon játszottam, de már kb 10 éve átálltam a játszással kizárólag konzolra és eszemben sem lenne még egyszer egerezni, mert sokkal kényelmesebb kontrollerrel játszani. De elárulhatnátok, hogy a 10 év játszás után, amiben rengeteg FPS volt (!) hogy tudok még mindig mellé lőni, ha annyira mágnescélzás van konzolon?
(Lehet balfasz vagyok, de én nem így érzem, pubg-be is több 100 órát raktam és vígan karoztam benne, pedig ott végképp nem volt aim assist.) Mikor kijött a warzone, kíváncsiságból kipróbáltam az aim assist-ot, de az mindent tudott csak segíteni nem, azóta ki van kapcsolva. Aim assist mellett is olyan vígan lősz mellé, hogy öröm nézni.
És persze valahogy ezeknél a kommenteknél nem jön elő, hogy PC-n ott a FOV állítás, a pontosabb/gyorsabb célzás, nincs FPS lock etc... De ezek nyilván rendben vannak a konzolosokkal szemben, ez alap.Nem mellesleg +1 érv a PS mellett, a crossplay kikapcsolás. Minden platformra elérhetővé kéne tenni, hogy el lehessen végre felejteni ezeket az, "ez ezzel, az meg azzal csal" szintű értelmetlen megmozdulásokat.
-
D1N4
tag
válasz kill_switch #736 üzenetére
Egyetértek bírom, amikor az aim assist az aim bothoz van hasonlítva... Köze sincs hozzá. Sokszor nem is veszem észre, hogy be van kapcsolva az aim assist, mert nem segít rá semmit. Így is úgy is körbe lövöm az enemyt
A FOV-ról ne is beszéljünk, hulladék. Legalább 60-80-100-as csúszka lenne...de még az se. Apexben is van, pedig az se mai... PC-sek mindig előnyben lesznek, én is onnan jöttem konzolra, de nincs kedvem visszamenni. Egyszerűbb lenne összeereszteni a pst az xboxal, a pc-sek meg maradjanak maguknak :)XSX, SteelSeries Arctis 3 2019
-
gjung44
tag
válasz kill_switch #740 üzenetére
Lehet hogy ti nem tudtok úgy bánni a kontrollerrel hogy az előnyt jelentsen, de amikor szembe jön egy olyan játékos aki rendesen érzi és közelharcban kell megküzdeni vele egérrel, az teljesen unfer összecsapás lesz. Ezt megmondja nektek a világ legjobb egeres játékosa is. Nem véletlen hogy minden világrekordot kontorlleres játékosok tartanak ebben a játékban.
-
nsrking
senior tag
Két azonos szintű játékos közül biztos,hogy a kontrolleres lesz a nyerő, közelharcban mindenképp! Távolra egérrel sokkal jobb lőni. Mindkét oldalnak megvan az előnye és hátránya. De az amit a kontrolleresek élből tagadnak a legtöbbször az egy vicc. Igen is rengeteget segít az aim assist ha jól van beállítva(close fight). Én sem tartom fernek hogy van egy ilyen segítségük ,mikor egérnél minden kis mikro mozdulat a kezeden múlik.
-
H14
csendes tag
jujj... ne vedd támadásnak, de fogalmad sincs az egészről! közelharcban sem (!!!) nyerő a kontrolleres, ha két egyforma játékos küzd! papa, kontrolleren nem ugrabugrálsz csak úgy... nem fordulsz meg ugrás közben 180 fokot és már célzol/lösz, egy pillanat alatt... ha tudsz ugrabugrálni, mert úgy állítod be a gombokat, h könnyen elérhető legyen az ugrás, akkor valami fontos egyéb nem elérhető könnyen ( alapkontroller, nem pedig az ezergombos...)! és ez csak egy teljesen triviális dolog, amivel nem vagy tisztában! semmi baj, csak vagy Pc egérrel, vagy kontroller-rel nem játszottál eleget! gyanítom, egyikkel sem, azért nem vagy képbe....
az aim assist említésre sem méltó! kikapcsolva is pont olyan játszani vele, mint anélkül! ez is egy olyan dolog, amit csak akkor tudhatsz, ha eleget nyomtad kontrolleren.... közelre, távolra, az egér kezelhetőbb, ez TÉNY! a crossplay nem azért baromság, mert a kontrollereseknek hűdeszuper, hanem pont azért, mert írtózatos hendikepp irányításban IS, egy Pc-s ellen! ezek triviális dolgok, dühítő valahol ilyen bugyutaságot olvasni! heti két három órát hobbijátszó Pc-st 10 ből kilencszer legyalázom, de csak mert sokat játszom! onnantól kezdve, h az ellen már mondjuk napi egy-két órát játszik, onnantól kb esélytelen a kontrolleres ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek)!
ektonak, nem csak neked: nincs olyan játékhelyzet, ahol könnyebb vagy jobb kontrollerrel! nincs! max egál, ha a ládanyitást nézed.... ami fontos, abban (alap)kontrollerrel esélytelenebb!!!
fura amúgy, mert Cod kapcsán sem olvastam ilyen véleményt, semmilyen fórumon... valamit nagyon nem értetek ( ami nem baj!!!! csak ne osszátok az észt :) ) -
Dewo
Topikgazda
Szörnyű ez a új map...el tűntek a közel harcok úgy veszem észre,sok a fa a bokor..rengeteg kemper.stb
De szerencsére ott van nekünk a Rebirth kis map ott aztán lehet darálni és nem unatkozik az ember!A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
nsrking
senior tag
Te nem vagy képben sajnos. Akár magyarok, akár külföldi nagyok közül nézz pár streamet/videót. Jó páran elmondták a véleményüket a témában...Amiket írtál szinte mind hatalmas tudatlanságot sugall. Egy kontrollerrel fogsz hamarabb kegyetlen moveokat nyomni és forgolódni ,ott nem fogy el az egérpad mint egérnél..Hiába mész el akármeddig aim assist témában, ebben "sajnos" nincs és nem is lesz igazad. Ha gondolod linkelhetek pár videót ami a mi véleményünket alátámasztja és a tiédet magasan cáfolja... (tudatlanul ne oszd az észt! )
-
nsrking
senior tag
[Az aim assist semmit nem ér ]
[Az aim assist semmit nem ér 2]
[Az aim assist még mindig semmit nem ér]Aim assistot nem OP-nak tituláló emberek tekintsék meg az alábbi videókat, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest