Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz kill_switch #3451 üzenetére
Ugye ez csak egy vicc, hogy mostantól mindig el kell indítanom egy olyan játékot amit meg sem vettem, csak azért, hogy utána annak a főmenüjéből kilépve elindulhasson az a játék amivel játszani szeretnék?!
Nevezhetik ezt COD HQ-nak vagy akárminek, ez akkor is szánalmas és total értelémetlen így.[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz juliensorel #3452 üzenetére
Várjátok meg még megjelenik az új rész, ha utána sem rakják rendbe, akkor nem vicc.
-
nggabi
félisten
válasz juliensorel #3452 üzenetére
az még haggyán, de ha joinolsz valakire aki épp mwzik akkor kérdés nélkül kilép az asztalra és vissza. szóval ez így pc-n gáz.
megszoktam az újat de nem egy caldera
"szenyor dzsíííí"
-
kisselandras
senior tag
Ennyi retek csalót ez egyre rosszabb lesz játék is szar lett a frissítés óta
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Laby
őstag
válasz kisselandras #3455 üzenetére
Frissítés óta imádom...elindítod az alap CoD-ot (HQ) nyilván minden nap van frissítés ami miatt újra kell indítani a játékot. Visszatölti az alapot, utána átkattintod a Warzone-t ahol szintén ki kell lépni a frissítés miatt...2023-ban 5 perc egy játék elindítása, elképesztő.
Régen is volt ez a főjátékból warzone külön indulás, de ez még arra is rátett egy lapátot amire már egyszer rájöttek hogy nevetséges...Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
Downloading blueprint-nél nekem 2 alkalommal jött elő, de akkor semmivel sem tudtam eltűntetni bármennyiszer is indítottam újra.
Egyiket megoldotta a fájlok csekkolása és a rosszakat újra letöltötte, a másiknál az sem segített csak a teljes játék törlése->újratelepítése.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
-
nggabi
félisten
a g3c1 kva anyját frissít minden nap 2x már a cod hq-n és a warzoneon is?
"szenyor dzsíííí"
-
csákány.
aktív tag
Kezd egy kicsit elegem lenni!
Kb. egy hete 1000+-os lettem, és lehet hogy csak én kötöm ehhez, de azóta mintha csak olyan lobbykba dobna be a játék, ami tele van überpro-kkal és ilyen "száradjonleaf@sza" aimbotos csalókkal(alig győzöm reportolni őket)! Amúgy Lockdown Quads Vondel. Azóta számomra teljesen élvezhetetlen a játék!
Nem tudom, változott valami a játékban, vagy nektek mi a tapasztalatotok?[ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
válasz csákány. #3465 üzenetére
Nekem 1,5 éve csak esportolókat dobál be. Ez az egyetlen dolog amit gyűlölök a játékba, ez a fostalicska SBMM…
Olyan jó volt 3 napig rankedezni, amikor elkezdtük barátokkal. Nem teljesen fogalmatlanok ellen mentünk, de voltak bénábbak is, meg ügyesek is, tök vegyes volt. Ilyenre vágynék, és boldog lennék. Mint régi Cod2-4-5 amikor felmentünk egy pub szerverre játszani. Ott nem volt ilyen SBMM meg ilyenek.
Ehelyett 10-ből 9 szerveren egyszerre 3 esport józsi ugrik ránk pedig mi csak hobbizni mennénk be barátokkal… Pont olyan K/D ratingem van, hogy feldob az elitbe ahova kevesek vagyunk, de az átlaghoz meg már nem dob le. Szóval ezt én is gyűlölöm, élhetetlen, nem az a könnyed munka utáni közös szórakozás heti 1-2 alkalommal.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
csákány.
aktív tag
Sajnálom, hogy nálad is hasonló a helyzet. Nem tudom, hogy nálam változni fog-e valami idővel, de ahogy mondod - ez ebben a formában nem igazán szórakoztató
Most átváltottam sotira(MX Guadian) - pedig nem vagyok egy nagy sotis, talán majd így könnyebben elbírok a sok nyakamba-ugró "esport józsival" -
BerserkGuts
őstag
vicces mert a shadowbannolva voltam akkor kevesebben csaltak
most szinte bármit játszok mindig 100% hogy az első kettő csal fullba és a többi is tolja a wallhacket pedig úgy szeretném kikapcsolni
de felbasznak agyilag amikor azt látom hogy mindegyik a mentalistát játssza
jobbról egyből balra néz 2 embert kiszed mert megérezte pedig hallótávon nincsenek aztán vissza rámfordul mert pont megérzi mikor bújok ki kicsit a fedezékből gondolván hogy most végre már nem ide figyel és igen mindezt szempillantás alatt mert nem hibázik 3ból 3 kill de ezt csak azokkal tudja eljátszani aki próbál nem csalni mert nekünk nyilván a k/d 0.2 lesz így ilyenekkel szemben de egymással alig bírnak mert megy a verseny12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz BerserkGuts #3469 üzenetére
ó igen végre helyére rakta a symfunnyt is máris nem megy a game ha más is csal de hivatalosan csak ő is pró gémerek ellen játszik persze mint veterán [link]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
juliensorel
senior tag
Ugyanez. Én lényegében végig DMZ-ztem az évet de mostanra meguntam, így kb egy hónapja elkezdtem Resu. quadot/triot játszani inkább.
Kb 1100 küröl van a szintem (ami főleg a dmzben gyűjthető rengeteg xp miatt tart itt), 1-es a KD-m resuban, ehhez képest egyáltalán nem érzem azt, hogy hozzám hasonló esti hobbi játékosok lennének a lobbykban. Arról már nem is beszélve, hogy tele van minden meccs kb lvl200-400 közötti arcokkal is akik úgy tolják mintha napi 10 órában ezt csinálnák, csak éppen a számszerűsítet szintjük nem ezt igazolja, akkor mégis hogy van ez? Őstehetségek biztos.
Pontosan emiatt kipróbáltam már egy vpn szoftvert is (Sweatvpn), 4,5 usd volt egy 7 napos kulcs, gondoltam egy próbát megér. Hát elmondanám, hogy kb semmi különbséget nem tapasztaltam, hiába választottam akármilyen régiót, akármilyen napszakot, sőt a vicc az volt, hogy sokkal több magyar játékos (és európai) volt a lobbykban mint amúgy, rendszeresen dobált be mellém magyar, német, francia stb randomokat és a proxy chat is folyamatosan ezt igazolta. Számomra csak az derült ki ebből, hogy kb mindenki vpn-ezik, de köszönöm nekem elég volt az a 7 nap, hogy lássam én nem fogok ezért fizetni újra, mert semmi előnyét nem éreztem.
Nekem amúgy a halloweeni éjszakai massive resu pl sokkal jobban adta nagy pályán, vondelen úgy érzem túl tömény ennyi játékos, túl sok a tető, emelet, ablak stb és sokszor nincs sikerélmény emiatt se. -
csákány.
aktív tag
válasz juliensorel #3471 üzenetére
Én a warzone kezdete óta java részt plundereztem, meg amióta van a dmz, azóta azt is nyomom, a hagyományos BR egyáltalán nem érdekel. Én is csak egy pár hete kaptam rá a Lockdown Quads-ra, mert rájöttem, hogy milyen könnyen lehet szintezni a fegyókat (rengeteg fegyvert kiaranyoztam), és nem mellékesen elég intenzív is
Soha, semmilyen csalást nem használtam, még az enyhébbeket sem (bár lehet, hogy most titokban sokan felnevetnek - hogy nézd a hülyét...)!
Nekem amúgy kb. 1,3 K/D-m van plunderben, az egyéb játékmódokban kb. 0,9-1, de nem szégyenlem, mert így 40+-osan már nem olyanok a reflexeim Viszont, most hogy beraktam egy automata sotit primary-nek, most az egyhén 1 alatti K/D-m az utolsó 10 meccs alatt felugrott 1,21-re Vondelen - így kicsit könnyebben elbírok a sok pro-val
És nem tudom, hogy ti hogy látjátok ezt, de szerintem ilyen 3+-os K/D-ket nem lehet elérni tiszta eszközökkel(főleg nem multiban, vagy ahhoz hasonló játékmódokban), max ha az emberünk körbebetonozza magát és csak egy akkora lőrést hagy, amin ki tudja dugni a fegyvere csövét, és ott kempeli végig az életét enemyre várva Szóval a felett kb. mindenki csal valamilyen módon, csak valakiről már kiderült, valakiről meg még nem - ez látszik a folyamatos streamer-lebukásokból is!
"tele van minden meccs kb lvl200-400 közötti arcokkal is akik úgy tolják mintha napi 10 órában ezt csinálnák, csak éppen a számszerűsítet szintjük nem ezt igazolja" - ezt én is így látom! Nálam az utóbbi időszakban egyértelműen látszik, hogy komolyabb lobbykba kerülök, de azzal még nem is lenne baj - mert legalább fejlődök és amúgy tudok veszíteni is, csak az egyértelműen aimbotos, wallhackes, norecoilos k@cs@g@ket nem tudom elviselni[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
segítsetek mer' felgyújtom.
van egy laptopom 13700hx 4060 130W ezzel szoktam jáccani ugye nem is keveset. mostanában h ne szálljon fel gém közben leveszem a procit meg a vgat is olyan 40% körülre, így kb 100 fps és 2900rpm venti volt. tegnapig jött egy bios frissítés, de nem hinném h köze van hozzá, mert már próbáltam a régivel és azzal is sz@r. szépen megy a gém 100-120fps, amikor jön enemy leesik 40-50re és laggol mint a dög. próbáltam a régi nvidia drivert visszatenni, újraraktam a warzonet is már. ha nincs lefojtva a proci 150fpsről esik le 100ra kb. viszont hangos a gép 3500as ventikkel. pls help
"szenyor dzsíííí"
-
pekoka
tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, ami hetvegen meg nem volt. A hang teljesen megvaltozott. A kozeli neszeket, hangokat nem hallom, a tavoli, foleg a ladakat iszonyat hangosan. Konkretan, mikor lovok, azt is alig hallom. Ez miert lehet?
O->-<
-
kisselandras
senior tag
Ez a játék wz2 ben el szaporodtak a csalók a kurv... Any... T
Vondelen brutálisan sok lett shotgun csávót 1m re tőlünk kapja de olyan mintha csak röhögne rajta egyre szarabb ez az egész az ember nem bír egy jót játszani dmz el baszták úgy ahogy van ott se lehetPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
nggabi
félisten
válasz kisselandras #3478 üzenetére
Haverom azt mondja itt egy csaló. Onnan tudja h egymást lőtték és egyikük sem kapata... csal mindenki
"szenyor dzsíííí"
-
juliensorel
senior tag
válasz kisselandras #3478 üzenetére
Nem mondom, hogy túlzottam komolyan venném a játékot de tényleg brutális ami vondelen megy resuban, egyre több a lvl 50, esetleg lvl 100 körüli játékos és olyanokat tolnak, ami hihetetlen olyan lvl-nél, nyilván mind sokadik account mert gondolom az előzőket banolták,természetesen korábban is csaltak. Tegnap respawnbol visszatérve már eleve saját loadouttal a kezében ugrott rám a gyerek kib@szott lila-szivárványos fegyverrel (ez már tényleg nem tudom, hogyan lehetséges?!) pontosan akkor és pontosan oda ahol én kijöttem egy többemeletes üres épületből a tetőtre (láttam a killcamen az előzményeket, nem drónról ugrott!). Ja és persze a debil gaia skin nélkülözhetetlen kellék minden ilyen játékosnál is.
Mióta meguntam a DMZ-t azóta nekem ez tényleg már csak egy cél nélküli esti lövölde, resuban elbohóckodok, ezért nem sok minden zavar, de két dologtól a falra mászok mai napig, a nagyon gyanus csalók és ezek az idióta operátor skinek. Komolyan már szinte alig látni normális "emberi" skineket a meccsek során, mindenütt macskák, fák, szuperhősők, androidok, szörnyetegek, stricik, ribancok stb. amivel nem lenne baj egy más műfajú játékban (amilyenekkel én pl nem játszom), de itt valahogy engem rettenetesen felb@sz.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz juliensorel #3481 üzenetére
Ghiat elvileg már tiltották, de még is maradt warzoneban. Leeten okvastam, nem tom mennyire megbízható az info. Stricik és kurvák maradnak
"szenyor dzsíííí"
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! Ha csak warzone-nal tolom es nincs meg az MW 2 vagy a 3 hogy tudom a legjobbak az fegyvereket húzni, hogy jobb loadoutot tudjak összerakni?
-
csákány.
aktív tag
válasz dudu5130 #3486 üzenetére
Legjobban szerintem Vondel Lockdown-on, aztán Plunder és DMZ. Én VL-on aranyoztam ki egy csomó fegyveremet, gyakorlatilag egy ejtőernyős multiplayer, sőt néhány multi játékmódnál még intenzívebb is, a sok player kis területre való bezsúfolása miatt! A fegyvereket viszont elég gyorsra és hatékonyra kell hangolni, mert piszok gyorsan a nyakadban lesznek az enemyk!
[ Szerkesztve ]
-
-
dudu5130
őstag
válasz juliensorel #3489 üzenetére
Amúgy most melyik fegyverek a meták?
-
kisselandras
senior tag
válasz juliensorel #3481 üzenetére
Az a baj hiába bannolja a rendszer őket csinál másikat.
ezzel sokra nem mennek ezek a idióta fejlesztők Fizikai cim alapján kéne ezeket tiltani
Bf4 ben vannak olyan szerverek amik védetek itt is azt kéne csinálni
ez már csak rosszabb lesz
szerintem ha belekezdnének egy kis tisztogatásba 70% ki esne
dmz ben ritka de nagyon ritka aki nem csal
ami még az agyamra megy az az hogy játék közben át kéri magát a másik csapathoz menetközben ezt be tiltanám azt is hogy 4 squad legyen
azt is észre vettem hogy magas pingel dob össze ezt se sikerült nekik ki küszöbölni
egy valamit nem értek még előttem van 2 m re de közeledve már 6m re utána 30m ez valami perk ?Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
juliensorel
senior tag
válasz dudu5130 #3490 üzenetére
Vannak appok ("codmunity" pl) mobilra amik mutatják, én nem annyira követem csak amikor új season van esetleg pár napig, de inkább végül mindig azzal játszom amiket szeretek használni: taq56, m13b két nagy kedvencem, aztán lachann sub,bas-p, vaznev....iso 45 és iso 9 se rossz.
Sniperezni csak talált fegyóval szoktam resuban, még annyira se követem melyik meta, dmz-ben mcpr-t használtam az év folyamán.kisselandras
Tegnap vondelen a gyerek Iso 9mm-rel aprított a víz alatt ez megint olyan amit már nem hittem el, hogy erre komolyan van egy glitch vagy cheat, vagy mi a franc volt ez?! -
kisselandras
senior tag
válasz juliensorel #3492 üzenetére
Sajnos ez a játék meg érett a pusztulásra
nem rég nyomtunk egy dmz-T hát brutális volt az hagyján hogy hogy a francba tudták hogy mi hol s mikor jövünk miközben ők a pálya közepén voltak helivel s csak azt láttad hogy irtják a népet de azé hogy engem meg a másikat is leszednek oké de a 3 dik társunk úszót a vizben majd nem 800 m fel se jött levegőjéé majd fel jött be ment egy házba s jöttek le szedték tudták hol van nem volt semmijük amivel tudták volna hol van vicc kategóriaPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
dudu5130
őstag
válasz kisselandras #3493 üzenetére
A dmz-ben nem csak botok vannak?
-
BerserkGuts
őstag
válasz tupacamaru #3495 üzenetére
jó volna xd
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Norbi14
senior tag
jaaa hogy most rank reset volt, hát fasza
-
kisselandras
senior tag
ez az uj mw3 plunder ez 2d ben játszható csak vagy nálam a hiba? olyan mintha csak 2d ben tudnék
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
nggabi
félisten
az haggyán h az 5 gigás frissítés fél óra volt, de nem talál meccset a tegnap beállított fegyók mára eltűntek. de legalább a 7es rankom megmaradt
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest