Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz kisselandras #3600 üzenetére
lehet kapni accot is neten kifullozva akár
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
csákány.
aktív tag
válasz kisselandras #3600 üzenetére
Ha ezt a videót láttad már, vagy megnézed, akkor tudni fogod, hogy csak a hardveres ban nem megoldás, mert azt kijátsza már a csíter szoftver! Valami "valódi" anti-cheat szoftver kellene, ami valós időben elemzi a meccseket, plusz statok és reportok alapján rövid időn belül meghozza a döntést - tiltja a felhasználót! És persze hardveresen tiltani kellene a Cronus-t és társait, és persze még az egér macrot is! Biztos lenne megoldás a csalás ellen, de az én véleményem szerint ez egy mocskos üzletpolitika a kiadó részéről, nem elég hogy manipulálják a játékot, hogy minél addiktívabb legyen, de még a streamerekkel is összejátszanak, hogy növeljék a game népszerűségét és az eladásokat, és a csalókat sem akarják azonnal és végérvényesen kibannolni, mert azt ők is tudják, hogy akkor a játékosok lehet egyharmadát(lehet keveset mondtam) tiltani kéne, és akkor azzal befellegzett ennek a játéknak!
-
steewcv65
őstag
válasz csákány. #3602 üzenetére
Sziasztok
gyors kerdes...
Neketek is szokott egy kis ido utan mikrolaggolni vagy stutteringolni a jatek?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
kisselandras
senior tag
Vicc az egész tegnapi nap folyamán is fent volt a heli a levegőben menekültünk erre 1200 m ről 17 szintű uj profilos sima sniper fegyverrel ki szedd signal50 es alappal
vondelen nem tudom mi lehet ez az új fajta cheat egyik pillanatban elöted van 2 m re utána hátad mögött secc perc sokan panaszkodnak már fórumokon is hogy brutális ami megy ennyi csaló nem voltPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
BerserkGuts
őstag
disrespect segítőinek is engedélyezve van csóri csak statisztált mellettük múltkor is 30kill a csíter segítőinek ő meg 6killt össze szenvedett xd
meg ha olyan az acc hogy regi akkor sok reportot elbír
csak ne headshot legyen az aimbot habem centermass-ra van állítva finoman lockolva nem probléma
mert aimassistre is elég sok van engedve es az autoban benézi főleg ha az egér rejtve is van cronuszen meg hasonlókkal apexsim12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
kisselandras
senior tag
Macro a nem legális nem is volt az soha úgy mint a cronus se bár valaki ezen éli világát. Mai nap láttam tiktokon az ujjabb cronust csávó elég szépen lőtt vele semmi fegyver mozgás pontos 100 %célzás magyarok többsége is használ cronust s macrot 😁 kapjon mind sztrokot
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
BerserkGuts
őstag
válasz kisselandras #3610 üzenetére
Játék készítői most aránylag jol megcsinálták mert vannak legal norecoil fegyók a játékban szoval nem kell ilyen szarokkal elvileg feltétlen játszani.
Viszont az interceptort nerfelném panikgombra rakod 5öt lősz mintha csak véletlen 6ikra benyomod az aim key-t bumm már fekszik is és totál véletlennek tűnik ezzel szórakoznak sokan még a dr.dissmiss doki is amikor megunja hogy félre lő egykis csalás ki látja na
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
juliensorel
senior tag
Nagyjából ugyanígy vélekedek erről én is.
Továbbá a mindenféle elérhető csalás (nevezhetjük iparágnak) még sokszor akkor is kedvez a kiadónak ha egy idő után lebukik és BAN-t kap egy játékos, ugyanis a legtöbben annyira függők és olyan hiányérzetük keletkezik egy BAN után, hogy újra megveszik a játékot majd pedig újra költenek benne, hogy megpróbálják pótólni az elvesztett acc hiányát és újraépíteni egy hasonló szintű profilt mint amit tiltottak. Tudom, hogy a WZ pl alapvetően ingyenes de nem feltétlen erre a játékra gondolok csak (persze tele van ez is fizetős tartalommal), hanem az összes hasonló multiplayerre. Anno mikor még pörögött a BF3 , BF4 hány ilyet olvastam, láttam...tele volt olyan alacsony szintű játékosokkal akiken meccs közben látszódótt, hogy nem ez az első accountjuk. Wz-ben is felismerem ezeket, de szerintem bárki más is aki tisztán és régóta játszik fps multikkal.[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
válasz csákány. #3613 üzenetére
[tessék ] s akkor ők a profi játékosok
Apropó tegnapi nap olvastam a magyar callof duty csoportban valaki árulja a komplett setupját vele a cronus zent : akkor a magyarok ugye bár nem csalnakPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
dudu5130
őstag
válasz kisselandras #3614 üzenetére
Meg az is érdekes, hogy kb minden konzolos már pc-n tolja de kontrollerrel, mármint a nagy sztrimerek.
-
dudu5130
őstag
válasz kill_switch #3616 üzenetére
Nyilván több fps meg jóval több előnye van, de más téren is több lehetőséget ad. Mondjuk én sose fogom tudni megerteni, hogy lehet kontrollerrel így játszani
-
juliensorel
senior tag
válasz csákány. #3613 üzenetére
Igen, call of shame is tett ki erről videót.
Amúgy most, hogy lassan egy éve játszom folyamtosan a játékkal (tavaly februárban tölöttem le a wz-t aztán később az multit is megvettem, életem első cod-ja) ,2-3 kérdés jár a fejemben minden meccs után.
(Mivel továbbra is húzom az új fegyvereket inkább lockdown-t játszom, meg néha resu)
1. Ha bent van a ghost perkem és folyamatosan mozgok, hogy a francba találják meg tűpontosan a helyzetemet spottolás nélkül, főleg pl egy több emeletes házban?!
2. Miért van az, hogy ugyanaz a fegyver engem pár találat után azonnal down-ol, míg ha én lövök valakit akkor hiába kapom végig a fehér hitmarkert (tehát nem lövök mellé) csomó idő mire downolja az enemy-t?! (Nyilván nem olyan helyzetre gondolok amikor mellélövök, azt szoktam látni és olyankor nyilván érthető, hogy miért fekszek előbb)
Pl van most ez a meta wsp swarm, látom a killcamen, hogy ugyanazt használja a gyerek, a szokásos a builddel / L4R flash hider, long barrel, 100as tár stb./ párat belém lő és már fekszem, hiába a 3as plate, bezzeg mikor én használom ezt a fegyvert rohadtul nem ezt tapasztalom...
3. Miért van az, hogy a killcam alatt sokkal jobban hallani a lépéseket, zörejeket, a sajátomat és az ellenfelét is?! Ide tartozik az is, hogy pl egy lépcsőházban számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy a lépések amiket hallok azok fentről vagy alulról jönnek, más persze tökéletesen tudja ezt is és még véletlenül sem másik irányból vár. Sokszor semmit nem hallok az enemy mozgásából, nemhogy azt, hogy honnan jön, killcam alatt pedig kristálytisztán, ha ugyanúgy hallanám játék közben simán tudnék rá reagálni. Ez régen is így volt még mielőtt lett ez az új perk amitől elvileg jobban hallani.
4. További hasonló finomságok...Természtesen ezekre a kérdéskre nem várok választ, mert tulajdonképpen tudom az okát, csak azért b@ssza az ember csőrét állandóan
Egyébként ez a lockdown egy full idióta játékmód, persze xp-t farmolni meg kezdőknek ismerekedni az egésszel arra jó, saját loadout, lőszer/pajzs van dögivel, konstans megy az UAV stb 10-20 közötti kill még nekem is meg van általában, persze nem amikor a kispisztolyt húztam meg a borzasztó lasssú marksmanokat...távoli fegyverekre plunder jobb volt. -
nggabi
félisten
válasz juliensorel #3618 üzenetére
a wsp swarm nálam se adja úgy mint a videókban. vajon miért? költői kérdés volt. használtam a strikert sokáig, de mostanában nagyon elgyengült. átálltam AR-re optika nélkül. ram-7 nem rossz de nekem a favorit a bas-b smg-ként overpressed golyóval mondják még az M4-et smgnek, de még nem próbáltam.
töltényből melyiket érdemes választani?
"szenyor dzsíííí"
-
pHantom x
tag
Sziasztok,
esetleg valaki tudja, hogy ezt mi okozhatja?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
gigabites neten ne mondjátok már h ez normális az utolsó 200mb kb 10 perc
"szenyor dzsíííí"
-
dudu5130
őstag
Csak nekem nem akar belépni a warzone-ba?
-
Arcképgyáros
Káosz a játék most.
-
BerserkGuts
őstag
Nagyon jo hogy végre valakik készítenek erről a tabu témáról is videókat.
A magyar nadja =riri beszóltam neki twichen ne erőltesse már ezt a kompetitive fps-t kicsit megijedt amikor megemlítettem a CallOfShame-t
-
gordonfreemN
addikt
Ne haragudjatok a nagyon láma kérdésért, de a juggernaut módot a ládából, hogyan tudom magamra ölteni? Hogyan kell azt aktiválni?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
shotika
őstag
1 kérdéshez: van olyan perk, ami kiuti a ghostot.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
kisselandras
senior tag
Nálam simán le jőt igaz bele telt neki 20 percbe 2000 mbt
#3627-secret- eddig is tiszta káosz volt kár már vele játszani
jelölés sokszor nem látni ,csapattársad se látod merre van ellenségnek jelöli stbPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Arcképgyáros
válasz kisselandras #3633 üzenetére
Tegnap a lodi készített ki. Mondjuk így már értem, hogy hogyan tudtam a lodi mellett annyi ellenséget megölni.
Pedig az első 2 alkalom után megfogadtam, hogy nem megyek érte, de csak oda mentem megpróbálni kiszedni...
[ Szerkesztve ]
-
Glaz-dozfhut
őstag
Biztos most kezdenek terelni a még meg sem jelenő 4. részre. Szétbarmolják, hogy ne is akarj vele játszani. Ahogy az elődökkel tették.
- Glaz-doz-fhut -
-
kisselandras
senior tag
Ki a fasz.. Ez a macek aki mecset szervez 🤣ase tudja mi a k/d arány olyan mecset szervez hogy 2k/d arány de halvány fogalma sincs mi az 🤣
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
nggabi
félisten
nerfelték az arany hurkatöltőmet
amikor az optikás fegyvert magadhoz emeled kihagy pár képkockát, jól sikerült a frissítés
"szenyor dzsíííí"
-
BerserkGuts
őstag
Mcw is kapott nerftet még régebben de elég nagyot semmit nem sebez hiába jo pontos muszáj mindent elbaszni :/
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Dmz. ashika vondel Ben kibaszot erősek lettek a botok 🤣eddig is azok voltak de most már meg se lehet mozdulni toweren még utánad is jönnek fel a torony tetejére
-
nggabi
félisten
válasz BerserkGuts #3643 üzenetére
én is erre jutottam. az új taq hurkatöltő milyen? sajna nem tudom feloldani kb lehetetlenek a küldik
az új smg viszont elég ütős igaz csak földről felkaptam de adta rendesen.
"szenyor dzsíííí"
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #3631 üzenetére
Esetleg peóbáljam meg másképp leírni mit is szeretnék kérdezni? Tehát az érthetőségével van a gond, vagy megtalálható máshol a válasz és ne itt untassam a népet?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Arcképgyáros
FJX Imperiumot, hogy lehet feloldani?
One Shot One Kill Sniperrel nem?
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz gordonfreemN #3631 üzenetére
Sose próbáltam, de ha jól látom simán lehívod mint egy loadoutot vagy shopot aztán ládanyitás után magára ölti a játékos.
[link][ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest