Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsohi

    őstag

    válasz Melorin #70889 üzenetére

    A ventilátorok különféle zajaira éppen olyan érzékeny vagyok, mint amilyen te vagy minden másra, ezáltal egy rahedli kerepelő megfordult már a gépeimben a teljesség igénye nélkül néhány említésre érdemes darab: Silent Wings 3, Noctua A12x15, Noctua S12A, Noctua F12 industrialPPC, Noctua A12x25, ARCTIC P, LEPA LP-BOL12R, Cooler Master SickleFlow, Corsair ML140 és kb az összes olyan ventilátor ami ajánlásra került, mint csendes alternatíva különböző fórumokon, illetve az a rengeteg gyári ami a házakkal együtt érkezett.

    Az egyetlen egy olyan ventilátor amire tényleg azt tudom mondani hogy halk, az a Noctua A12x25. Szó szerint egy ligával feljebb játszik, mint bármelyik más piacon is kapható venti. A lapátkereke nehéz és vastag, a nagyobb tehetetlenségéből adódóan így nem vibrál, maga a "Sterrox" anyag is jó energiaelnyelő és ez igaz a keretre is. A gyártás minősége szinte minden más felett áll, nincsenek öntési sorják amik sípolnának, a lapátkerék egyensúlyban van, a ventilátor egyéb aerodinamikai megoldásai se szenvednek csorbát gyártás közben, ilyen például a "Inner Surface Microstructures", "Stepped Inlet Design" és az áramlást meggyorsító kialakítás a lapátok végén. A motor elektronikájának nincsen zaja, nincsen kattogás. Szükség esetén, pedig 2000-es fordulatig felpörgethető.

    A szódával elmegy kategória: Corsair ML széria, Arctic P széria(mondjuk ebből 10-et meg kell venni, hogy találjon az ember benne 3-4 olyat ami nem kerepel :DDD).

    A Silent Wings 3 idétlenül drága és se teljesítményben se a hangja tekintetében nem kiemelkedő.

    https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Új hozzászólás Aktív témák