Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz MPowerPH #69566 üzenetére

    DDCbol van tobb varians ugyanugy, ahogy a D5bol is. jellemzoen 7/12/18W, eltero nyomassal a harom karakterisztikan belul. EK par eve arult 6Ws DDCt is, az kb a regi EK DCP 2.2ot valtotta kompakt pumpakent.

    D5nel ugyanez van, ha jol tudom a gyengebb modellek 13W korul mozognak, normal modellek 24W korul (pumpa 18), aztan ha jol emlekszem talan volt egy 2.5As varians is (a ketto kozul az egyik nekem elvileg az, de nem ferek hozza az aljukhoz megnezni a specifikaciot). elvileg van valami ipari 55Ws varians is, de olyat szerintem nem lattam sehol.

    D5 PWMnel 1000rpm a min, 4000 a max, konkretan nalam 1000 rpmen meg se tudta mozditani 2 GPU es 4 radi mellett a folyadekot. 4000en kb negyed ora volt a feltoltes es legtelenites 1.8 liter folyadek mellett. szoval szamit a modell. a fullos EK vario es PWM D5 mondjuk csereszabatos, persze vezerlesre nem.

    Demo07: en a hatso ventin is szivnek be es etetnem friss levegovel a radiatort.

    GPU + CPU fogyasztas mennyi lenne kb?

    fboldog: ok, akkor egyrol beszeltunk :R. [link] aztan van ilyen is, de ennel tippre a radi legtelenitoportjan at kellett feltolteni a rendszert ahogy nezem.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák