Új hozzászólás Aktív témák

  • fonok87

    aktív tag

    válasz -Gabesz- #67199 üzenetére

    Ugyanez történt velem is, először csak a mattuló csöveket vettem észre, aztán a legutóbbi építésnél jött a felfedezés :DDD Nem akartam szétszedni a CPU blokkot, de a GPU-éban láttam némi szmötyit (ami viszont nem volt olyan sok hogy nekiálljak lebontani), ezután mégis szétszedtem az Eisbear XPX-et mert gondoltam finomabb barázdák, akkor ott több lesz... Hát nem csak cián/azúrkék trutymó volt, de meg is maradt a nyoma a nikkelen, pedig sikáltam ecettel izopropillal. Aztán feltűnt, hogy a bay tartály falán is ugyanez van, a fekete, szép matt műanyagról meg se próbáltam leszedni. Mindent újan vettem, szettben volt akciós. A radit citromsavval majd többször vízzel öblítettem beépítés előtt, akkor egy minimális sorja és szemét jött belőle, egyébként tiszta volt a kiöntött "citromlé" negyed óra fürdőzés után.
    Nem tudom Te milyen forrásból szerezted be a folyadékot, de én gyanítom hogy nem véletlen volt ilyen akciós a szett amit vettem. Lehet hogy már régi volt a folyadék, az is lehet hogy egy nagyobb gyárihibás eresztés volt belőle. Mindenesetre úgy tűnik a szín alapján, hogy a radiátort reggelire ette. Szóval az új folyadékkal feltöltés előtt ment is a radik mosása úra savval, meg az egész loopon átkergettem 2l desztvizet a véglegesítés előtt.

    szerk:
    #67204 korcsi:
    A tied nem olyan vészes, mondjuk nem is olyan sűrű a bordázata a blokkodnak. Az AC XPX az egyik "legfojtósabb", a normál fogkefe szőrei be se fértek a barázdákba. Ugyanilyen színű volt az elszíneződés meg a lerakódás is, csak sokkal kiterjedtebben.

    [ Szerkesztve ]

    Truss me, I'm an engineer.

Új hozzászólás Aktív témák