Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz #65675776 #47188 üzenetére

    Itthon is lehet amúgy alkudni boltban is, persze. Ha most teszem azt valami olyat vennél amiből 3 heggyel van a nagykernél, profit meg van rajta így is, akkor lehet engedni egy keveset, ha mondjuk visztek kettőt (megesik) akkor simán. Kiegeken is mindig lehet adni kedvezményeket, ha belefér. Ha a nap vége jó akkor a főnök örül. Teljesen mindegy hogyan, de ha pörög a bolt, az mindig jó. Kis pofátlanság kell meg rámenősség.

    Nyugatabbra ez sokkal könnyebben megy. Vettünk legutóbb 3 fénygépet, mindegyikhez kaptunk U3-as 64 gigás kártyát és egy elég jó tanfolyamos kupont. Mivel én még itthon vagyok, így azt elajándékoztam a kintieknek, de ez ott alap volt, nem is nyitottam a számat érte. Más a kereskedői múlt, na.

    Most én is kicsesztem magammal, itt áll egy rendesebb első genes használt Swift ára ebben a qrva vízhűtésben is, meg fél tucat laptopban de no para. Itt a nyár, lent van légkondi, irány dolgozni ;]

    Sapphire ebből jobb volt, ott a tetejére ment a keret, de ha EK így tolta akkor így, azért havonta csak nem vált platformot a jóember. Annyi előnye van, hogy így tartja a blokkot, tehát amikor felteszed és húzod le a rugókat, nem mozog a keret és tutira csak 1 irányt tartasz ellen.

    3 hét múlva ha belefér megpingelsz aztán meglátjuk. Vagy ha valaki rendel innen az is opció felezésbe, csak nézd a topikot. Keleti gyerek vagyok én is, nyiregy-debi tengely nálam alap ha hazamegyek, ha mégis úgy jönne ki az már free móka.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák