Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz simlisgumis #45797 üzenetére
A prociblokk átfestéséből,arra következtettem, fontos az esztétika is....meg ha már adott minden hozzá miért ne legyen szép?
A hosszúcsövek megszüntetésének, a tartály felállításának, (talán a radi fentre helyezésének is) nem csak esztétikai fontossága van. Feltöltésnél egyszerűbb fentről önteni,mint valamelyik bemenetnél. A vga-tól bőven elférne, könnyen tudnád cserélni.
A hoszú csövek nagyobb ellenállást eredményeznek, bár a 2xD5 elbírja, több folyadék,több szutyok a rendszerben.
De a lényeg, hogy a te elképzelésednek megfeleljen...[ Szerkesztve ]
-
simlisgumis
tag
Igazad van! Én fogalmaztam rosszul! A blokk átfestése nem volt tervben először ,csak találtam itthon valami maradék mattot. Egyébként hogy a két radi alul van milyen hátrányt okoz az egyik lent a másik fent elrendezéshez képest? A feltöltésnél meg arra gondoltam ,hogy kipattintom a tartályt és állítva a tető leszedésével töltöm fel.
-
Atke
senior tag
válasz simlisgumis #45803 üzenetére
Gondoltam hogy így akarod feltölteni, de szerintem az necces a felső hurok miatt, hogy egyenesedik annyit...
A két radi egymást melegíti,kisebb a légáramlás is, mivel telítettebb a tér. Sokat biztos nem számít, de külön elszeparálva tuti jobban átjárja a levegő. Hogy vannak amúgy a ventik? szívnak fújnak? -
TaaT
nagyúr
válasz simlisgumis #45803 üzenetére
"Egyébként hogy a két radi alul van milyen hátrányt okoz az egyik lent a másik fent elrendezéshez képest?"
Give them hell Ukraine!
-
Atke
senior tag
válasz simlisgumis #45806 üzenetére
Szerintem inkább 7, 6 csak nem szendvicsben. De ezzel a megoldással az egyik radiról lefújt levegő, a másikon keresztül távozik.
De nem akarok tovább érvelni egyik általam írt opció mellet sem, te így csinálod, én úgy csinálnám... Jó is ez így, legalább nem egyformák a gépeink
Kíváncsian várom a végeredményt! -
duc
aktív tag
Két olcsó slim radit használok 3-3 ventivel. 4V-on mennek, egy gtx1070-et és egy 4790K-t hűtenek (húzva mindkettő) és eddig ez a legjobban bevált hűtési konfig. Radik alul, rajtuk a ventik pull-ban, alaplap elforgatva 90 fokkal (csatlakozók felül) így a 6 venti átszellőzteti az alaplapot is egyúttal. Szerintem a következő case buildem is így fog készülni annyira rendben van.
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
válasz Walter_White #45813 üzenetére
Szép lett.
Amúgy milyen kuckó ez?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
gyiku
nagyúr
-
CMST2015
tag
EK Water Blocks, the market leader in high-end liquid cooling for PC products, is proud to introduce the EK-CryoFuel, the most chemically stable coolant that provides enthusiasts and gamers with the best possible level of performance, color stability, and thermal efficiency.
marketing megy már ez is gamer ....
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Modst3R
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Szerintetek mi lenne a helyes sorrend ennél a konfignál?
7700k (delid), gtx 1080, körben az ő 2 nickel blockjuk és egy 360 közepesen vastag radi.Pumpa - vga - radi - cpu - tartály v. Pumpa - vga - cpu - radi - tartály?
Előre is köszönöm annak aki segít!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Frenky89
addikt
válasz Modst3R #45821 üzenetére
Szinte teljesen mindegy. Illetve, azt azért szokták javasolni, hogy a pumpa előtt közvetlen a tartály legyen, valamint, hogy ha modern jetplate-es, mikrobarázdás CPU blokk van a körben, akkor azt talán érdemes rögtön a pumpa után kötni. Egyébként ahogy a csövezés jobban kiadja.
szerk.: lassú vagyok
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz Modst3R #45821 üzenetére
Nálam pl alaplap - cpu - vga - pumpa - radi - radi - alaplap lesz majd ha elkészülök a csövezéssel (Az előző is ilyen volt, semmi gond nem volt vele.), amivel rendesen copok. mert egy nyamvadt z alakú csövet nem tudok rendesen lehajtani plexiből. Eddig kb 1,5 csövet b@sztam el rá, de a két hajlítandó ív igen közel van egymáshoz, melegítés közben a kész ív mindig elmászik. Ahhoz meg túl hosszú, hogy egybe letekerjem a két ívet...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Omli85
őstag
Tegnap nekem is megjött a Ryzen (1700) @ 3.9 1.35v.
A húzott FX hőfokaihoz képest elég baráti így kezdésnek minden finomhangolás nélkül. (EK "szupermaci" MX blokk)
h264 encode:
[kép]ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
válasz DigitXT #45827 üzenetére
Beállítások:[kép]
Többnyire 720p 4-5K-s bitrátáról -> 720p 2000-2100k-s bitrátára + felirat égetés. Jelen példában legalábbis ez volt.
Csak teszt miatt indítottam 3 process-t bár így is teljesen jó. Valószínű a 2 lesz az optimális ha egy fut nem végez fele annyi idő alatt mint mikor kettő vagy három fut szóval nem éri meg csak egyet indítani.
Ezek kisebb fájlok többnyire 20-30 perces videók pár kivételtől eltekintve. Beállításoktól függően 5-7 perc max ha 2 vagy 3 megy. FX-el 10-15 volt ha 1 ment nem tűnhet soknak a különbség de ha éppen be van listázva 30-40 videó akkor azért nyerek vele pár percet :].[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Omli85
őstag
válasz Plasticbomb #45829 üzenetére
Bocsi nem volt fent a fontossági listán ^^
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Weareus
addikt
válasz Walter_White #45824 üzenetére
Valahogy úgy. Nekem annó egy 7970 cf és egy I7 2600 k volt egy körön. Játékok alatt (Metro 2033, Crysis 3) a következő hőfokok voltak:
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Azon agyalok, hogy a házam s*ggében lévő 120-as radira felrakok két venit push/pull-ba, a mostani push felállás helyett. Talán nyerek valamit hangban és hőmérsékletben is.
Viszont csak két AF ventim van itthon egyforma amit fel tudnék dobni. Utánanéztem a neten, és azt találtam külföldi fórumon, hogy ilyen alacsony FPI-s radinál (12FPI) igazából teljesen jó az AF venti is, nincs túl nagy különbség.
Szerintetek?
Szerk.: jelenleg egy Aplenfoehn Wing Boost 2 van a radin pushba, ehelyett tennék fel két Be quiet! pure wings 2 -t push/pullba.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
fuvi
senior tag
válasz Tikakukac #45832 üzenetére
igen, 2011-ben de utána jött be az EN (Electroless Nickel) jelölés
EK improves nickel plating to solve corrosion issues
nekem ilyen van, rajta is van a matrica a dobozon
-
Walter_White
senior tag
válasz Weareus #45831 üzenetére
Azigen! Hát ezt sose gondoltam volna! Mondjuk összehasonlítási alapot egy Arctic 240-es kompakt ad (tudom nem 1 kaliber...) de ez igy nagyon korrekt.Tetszik.
Sőt kipróbáltam ventik nélkül is a Radit, és hideg... full passzívban, akkor se emelkedett annyira fel...
Bekötésnél, figyeltem hogy a prociblokk kimenete rögtön a radib bemenetébe menjen, hogy a meleg viz ne érje a pumpát, (elővigyázat miatt... kompaktom elektronikája szerintem biztos amiatt adhatta meg magát)
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Remek. Hát, nekem nincs rajta a dobozon, meg a blokkon se. Ennél jobb technológia a fillérb@szás okozta mélytorkos kikerülésére nincs a mai napig szerencsére. Matricákról meg én is tudok mesélni, javítóiparban vagyok, reményeim szerint termelőben folytatom, aztán kicsit én is segíthetek rajta, hogy ne termeljünk ennyi szemetet meg kamut.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Weareus
addikt
válasz Walter_White #45840 üzenetére
Látom a te radiátorod sem picike ott a gép elején. Mekkora is pontosan?
Mondjuk az én morám sem kisded.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Laraxior
titán
válasz Weareus #45843 üzenetére
...és még ettől is van nagyobb mora a 420-as?
Ugye ezekre 12-es ventik mennek, a 420-asra meg 14-es?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Weareus
addikt
válasz Laraxior #45844 üzenetére
18-as ventik mennek rá, de "csak" 4 db, tehát ez a 360-as mora. Ha jól tudom, van olyan 360-as is, amire 12-esek mennek, de értelemszerűen 3x12=2x18, tehát abból 9 db.
Igen, van 420-as is:A "főszörny"
9 db 14-es venti...
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz TESCO-Zsömle #45848 üzenetére
Na jó legyen, de akkor az már pull-push.
De mit is kellene 18 ventivel lehűteni? Paksot?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest