Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz gyiku #38683 üzenetére

    Első kör: Tartály-szivattyú-proci-alaplap-hátlapradi(30)-padlóradi(30)-tartály.
    Második kör: Tartály-szivattyú-VGA-felsóradi(30-45)-tartály.

    Ventik a felső radira meg a hátlapra, így alulra nem kell, a vákuum szellőztet. Szivattyúnak DDC vagy vmi kisebb. VGA-ra nem kell nagy kraft, zéró ellenállása az egész körnek. Tartály egyedi készítés, ahogy a hely adja.

    A másik lehetőség, hogy a tápegységet áthelyezem a ház elejébe középre, így az ott felszabadult helyen elférnek a tartályok, lehet rakni nagyobb radit (ha szükséges) és még ami fér.

    Ha 48x42x10cm-re virtuálisan be tudtam préselni egy komplett ATX rendszert két VGA-val, és csak azért nem lett két körös, mert nincs (nem volt) slim radiátor légtelenítővel a valagán, akkor egy kétszer akkora házba is bele fog mindez férni!

    Ez a ház térfogatra alig tér el attól, amit mostanság tákolgatok itthon, csak más a kiosztása. Az legnagyobb kompromisszumot itt az jelentené, hogy dobni kéne a 420-as radiátort, ami jelenleg van. Meg persze ki kell csengetni azt a 32-48k-t, amibe a kuckó kerül.

    sz: Berajzolást nem tejlesen értem hogy gondolod. A ház ahhoz képest irdatlan nagy, a modern VGA-k a 30cm-t se érik el, szóval az előlapnál középen van hely benne bőséggel és a tápegység mögött is keringőzni lehetne.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák