Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz jones965 #29037 üzenetére

    egyebkent van errol valami oldal ami kb leirja melyik radi milyen deltaT mellett kb mennyit tud? a Black Ice GTSen van specifikacio, de az EK radikrol nincs.

    --

    tegnapi eredmeny.

    kb kesz a csovezes, bar meg lehet az also es a felso radi koze beepitem a leereszto portot (OCCOOL T elagazassal). bar elkezdtem agyalni, hogy mennyire kell, vegulis a hatso EK XTXen is van. ami visszatart, hogy az EK CSQ nikkel csati ami az also radiban van nagyon szorul a primo csovon.

    ugy nez ki az EK CSQ nickel szeriaban volt valamikor osszel egy szeria ami picit szukebb. a primochill csovek tokeletesen passzolnak az EK CSQ black csatikhoz, tokeletesen passzolnak a decemberben vett nickel csatikhoz, viszont kinszenvedes oket osszehozni a szeptember vegen az L120as szettel vett csatikkal. pedig elvileg egyforma meretuek.

    tap es kabelezes meg nincs bent. a videokartya az also x16os pciE helyre kerult, egyebkent a ramokhoz nem lehetne hozzaferni a backplate miatt a vidkari leepitese nelkul.

    a sorrent tartaly+pumpa - kulso EK XTX - CPU - VGA - EK CS - Black ice - tartaly+pumpa.

    a szenzorokbol ketto kerult a GPUblokkra es egy a tartalyra.

    hat ahogy nezem eleg jol meg lesz toltve a Cosmos a vegere:). egyebkent itt latszik mekkora a haz, a videokartya kb 28 centi es elveszik benne. ja es most ertettem meg minek harmadik kabellyuk par vizhuteses hazra, avagy valahol a venti kabelet es ki kene huzni. oh well.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák