Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz boomba335 #6625 üzenetére

    Az újabb panasonicok a 80d előtti apsc canonok képminőségét simán hozzák szerintem, a full frame vázakét meg azért még természetesen nem. A fényértékből nem vesztesz semmit, az az objektíven múlik.
    Ezt a videós jellegzetességet nem tudom mire érted, de igen, utómunkával érdekes dolgokat lehet varázsolni. Ha meg lágyabb képi világot akarsz, meg az olcsóbb canon fixek karakteres képét, akkor irány a manuálok, fillérekért egy milc-re kb. egy kályhacsövet is feladapterezhetsz :D
    Engem a panákban csak egy dolog zavar... hogy nem olyan jó a focus peakingjük, mint a sonyké :D . Komolyan, amióta kipróbáltam az a7s-el manuális obival peakingel, b*rominagy evf-el a videózást, azóta nem hagy nyugodni, nagyon jó. Egy ennyire jó peakingel nekem af egyáltalán nem kell, manuálfókusszal nincs huntolás, gyors, pontos :D . Ha evf-el videózol még stabil is, nem remeg a váz manuál fókuszálás közben. Persze ha natív obikkal videóznál, akkor tökmindegy milyen a peaking.

    Tuninger: Lens turbo-ból a második generációsat érdemes nézni, az nagyon jó lett. Ha meg olcsó kell, akkor irány az ebay, Camdiox, nekem is ilyen van :)

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák