Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
Például manuál fókusz módban lehet vele fókuszálni, de a fotózás, vagy videó indítás nem állítja el a fókuszt.
(#14290) Kukcaman: A felszerelés gyűjtésének van egy technomán birtoklási vágy vonala is. Sajnos, (vagy nem), én ezt ismerem. De ezért hobbi a hobbi, hogy nem a megtérülést nézi az ember. Az maradjon meg a profiknak. Azt én is látom, hogy egy mobillal is csodát tesz, aki kreatív és irigykedem is rá. Ez preferencia kérdése is. Én is szeretnék jó filmet csinálni, és amatőr szinten jó a felszerelésem is hozzá, de mégse megy. Nekem pl. saját zenéhez videóklip lenne az egyik cél, de nem készül. Egy játékprogramos pályázatra majdnem beküldtem egy filmet, de akkor tapasztaltam meg, hogy embereket összeszervezni lehetetlen. 3 perc film több napon át készült volna kb. 5-6 jelenet volt betervezve és nem lett kész .
(#14292) Stauffenberg: Továbbra is, az AFC és a Coninuous AF két külön dolog. Az AFS/AFF/AFC a gomb félig lenyomására reagál és a különbség csak fotó módban jön ki, tehát ott kellenek, arra vannak kitalálva, elvégre ez egy fényképezőgép. Videó módban felejtős, csak AFS van és a Continuous AF kérés nélkül keresgél, míg az AFS csak kérésre. GH5-ről tudok beszélni, de ezek az opciók a fizikai gombtól eltekintve csak a fotó menüben vannak.
https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.