Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz narumon #11710 üzenetére

    Galaxy S7 képe, újratömörítve (kivágtam a jelenetet).
    Ez 50 Mbit-es UHD videókat tud rögzíteni, a felvétel 1/60s zársebességgel készült. Pár jelenettel később vettem csak észre és állítottam át 1/50-re.

    Tudom, hogy szar minőség, ezért fogok venni egy kamerát. :DDD

    (#11709) narumon
    Digital Anarchy's Flicker Free
    DR-ben egy magon présel ki annyi fps-t előnézetben, mint Premierben négy magon és teletöltve a ram-ot (semmi más módosítás nem volt a képen, se LUT, semmi). Plusz nincs is előnézet, mert vígan játssza a hangot kép nélkül. DR-ben meg van rá opció, hogy ne ugorja át a képkockákat. Itt ilyet nem találtam. Egyedül a képkocka léptetés csinál vmit, de így meg nem lehet dolgozni. Amúgy abból a pár képkockából ítélve Premiere alatt is hatástalan a plugin - bár a support azt írta neki jó volt az egyik preset-tel. Na mindegy. Elengedtem ezt a plugint.

    (#11705) cinemazealot
    Játszadoztam én is a compositing funkciókkal, de még nagyon új nekem. Ha jól értelmezem, akkor DR esetén a Lighten csinál ilyet, hogy a kettő pixel közül a fényesebbet tartja meg. Ez egy-egy képkockával eltolt rétegeknél remekül működik a háttéren, de a táncos szétesik. Kb olyan a hatás, mint ha a szellemképeknek vennénk a metszetét. Csak az marad meg, ami mindkét képkockán rajta van.

    A kivonás és felerősítés részt már nem tudom követni, nem tudom melyik funkciókról van szó pontosan. Talán volt egy 2-3 rétegű (1 képkockával eltolt) Lighten, majd ezt compound klipként kivontad (subtract) az eredeti klipből és az eredményt hozzáadtad saját magához (add)?

    Illetve még nem egészen tudom, hogy kell ilyen maszkokat használni. Ha jól láttam erre a Screen composite lesz jó talán. Viszont hogy tudnék létrehozni egy homogén maszkot? Vagy itt elő kéne vennem a paint shop pro tudásom? Illetve azt hogyan animáljam a sávok mozgását követve? :B

    Egyelőre a felé hajlok, hogy hagyom a fenébe az egészet és ráhúzom a szellemképekre az "ezt így akartam" címkét. :C

    szerk: mi a f... Bocsi, mindjárt hívok vkit takarítani. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák