Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz JJános #4959 üzenetére

    Neked lehet. Mert így egyszerű. Fekete, és fehér. Tegnap láttam egy szivárványt. Két szín nem volt csak benne: fekete, és fehér.

    Nem kell "bevenned". Megmaradhatsz a saját "világosságodban". Nem is tudnálak kihozni belőle. Nyilván egy megfelelő tekintély személy képes lenne rá.

    Nem kell hinned a radiokarbon kormeghatározásban. Nem kell hinned egyéb, működő, és a világegyetem törvényei szerint működő dologban sem.

    De az gyanús, hogy te megad is írtad, hogy 1 nap az Isten számára ezer év. És így kell felszorozni. Én nem találtam a Bibliában ilyen matematikai képletet, sem azt, hogy 1nap=1000 év. Innentől pedig te is saját szájízed szerint értelmezed a Bibliát, úgy, hogy az a te igazadat támassza alá. Legalább konzekvens maradnál... tényleg sok ilyen, és ehhez hasonló hiba van a hozzászólásaidban.

    Csak a tagadás, és a "kamu". Így a legkönnyebb élni. Nem kell semminek utána járni, nincsenek kérdések, mert ami kicsit is meggondolandó, az számodra kamu, hülyeség, összemosás, stb. De le lehet élni így az életet, homokba dugott fejjel. De nem érdemes. Főleg, hogy van más út.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák