Új hozzászólás Aktív témák

  • ponix

    aktív tag

    válasz Dalai Láma #4396 üzenetére

    Nem tudom, hogy milyen emberismerő vagyok, csak a megnyilvánulásaidra válaszolok! Nem is nagyon kell emberismeret! A szavaid beszélnek rólad :DD Az Ateista minősítés, arra az adott megnyilvánulásodra vonatkozott amiben az evolucionista elképzelést tartod rendkívülinek! Ez nem egy Isten hívő ember véleménye, miközben állítod, hogy te bizony Isten hívő vagy! Ezt így ellentmondásosnak érzem!

    Nem állt szándékomban megbántani, inkább örülök, hogy sikerült egy értelmes emberrel összefutni, így virtuálisan, bár kétségtelen, hogy a kereszténységgel kapcsolatos elképzeléseink sokban eltérnek egymástól, de attól egy kis eszmecsere még hasznos dolog!

    Szóval mond meg a véleményed azért is! Legyél kicsit harciasabb bátran :DD Tudod, ez is meg van írva: Az erőszakoskodóké, mennyek országa! Te egyébként is nagy előnyben vagy velem szemben! Te megtaláltad az utadat, én meg még mindig kereső stádiumban leledzek!

    Szóval harcra fel ;)

    A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

Új hozzászólás Aktív témák