Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Crystalheart #15321 üzenetére

    basszus, probalok irni valami vallas temaba vagot, erre megint rakezded a teritest ebben az abszolut nem ideillo valamiben. atfogalmazom amit mar irtam neked ketszer-haromszor.

    ime:

    kerlek akaszd mar ki az agyadat. eleg gyermeteg (amennyiben nem gyerek vagy akkor szanalmas) hogy nem erted meg hogy szoloban nyomod, mert en nem vagyok a beszelgeto partnered ebben a temaban, es nem is voltam egy percig sem.

    te hoztad be ezt a szelsoseges temat es te kezdtel vitazni magaddal, hoztad ki magadat gyoztesnek es mindenki mast aki nem te vagy azt vaknak, szelsosegesnek, gyulolkodonek, jozan esz nelkulinek, nacinak stb.

    ha ennyire nem tudsz leszakadni errol a temarol konnyen felvetodik masokban, hogy valamifele harc dul a belsodben es magadnak sem ismered be hogy latens szimpatizansa vagy azoknak az eszmeknek amiket kulsoleg nagyhangon elitelsz. mennel jobban hozongsz itt mindenfele partner es ok nelkul, annal jobban kilog a lolab, mert azok szoktak igy megnyilvanulni akik ambivalensen ereznek es kulso megerositesre ahitoznak.

    mellesleg: terel a bubanat. kerlek ne vonjal bele a szellemi szennyesedbe amit ide teregetsz mert nincs hozza kozom. ne legyen mar kotelezo errol a szarrol beszelgetni, jo? lathatod, senkit sem erdekel a temad. engem sem.

    [ Szerkesztve ]

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák