Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadcoca

tag

válasz szab.tam #14277 üzenetére

Köszönöm az info-t. :) Ezt a könyvet én is olvastam.
    Ugyanarról beszélünk:
    a test meghal. a lélek tovább létezik.

Pont erre mondom, hogy ez a szirén szimfónia egyik témája.

(#14284) DrGonzo22

Ezeket azóta nem veszem komolyan (nem is nézem) mióta, egyszer azt találták mondani, hogy csernobili atomrobbanás. "Alig" szenzációhajhász baromság. Ha az a pár száz tonna hasadóanyag (akár részben) tényleg beindult volna... De aki kicsit sincs képben az adott témában, az simán megkajálja.
    Így ha valamiről nincs információm, azt ezekből sem tudom megszerezni, sőt esetleg masszívan félrevezetnek. Ha meg van, felesleges néznem.
    Itt a legkezelhetetlenebb az "esetleg". Mert ha tudnám, hogy mindenben félrevezetnek, akkor egy szimpla invertálás, és máris van valós információm. :) De így, hogy hol igen hol nem, ezt max ignorálni lehet.

Ez mondjuk pont témába vág: kellő mennyiségű igaz vagy "jó lenne ha igaz lenne" kijelentést kell keverni "A Könyv"-be, és kész is a bestseller. (A nagybetű is fontos :) )

Mindezek kicsit az asztrológiára is emlékeztetnek. Van egy apró valóságmagja, ami valaha a gyakorlatban is hasznos volt. Tehát a kiindulópont egyáltalán nem volt marhaság.
    Így (ha kiderül) még érdekes is lehet, hogy mindezt miből is "főzték". Pl. a Szíriusz helyzete és a Nílus áradása között valóban volt/van szinkron.
    De amit ebből később összekotyvasztottak, hát....

[ Szerkesztve ]

6x9 = 42

Új hozzászólás Aktív témák