Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Noddy #11016 üzenetére

    szoval a regiek nem hulyek.

    csak az erdekesseg kedveert irom, nem nagyon emlekszem a reszletekre.
    valami aztek vagy maya romokban talaltak egy halom (30-40-50) kis aranyfigurat (kb tenyerben elfero nagysaguak). volt kozottuk jopar ami urhajos fejet vagy urhajost mintazott. bukosisakkal, csovekkel, egyiknek meg darth vaderes biztositektabla is volt a mellen.

    volt egy tucat szobrocska ami repulogep alakot abrazolt. nem teljesen mai alakut, de volt szarnya meg hatul farka. nomost nem madarak voltak az biztos, mivel a madaraknak vizszintes a farkuk es a hatukbol no ki a szarnyuk, ezeknek meg fuggoleges farkuk volt es a hasukra volt "rakva" a szarnyuk. (ne feledjuk a regiek nem hulyek hogy ezt elrontsak)

    ami erdekes az az hogy ezeket lemertek, felnagyitottak es megepitettek az egyiket (talan tobbet is), es raktak bele modellezo motort, meg valami kereket az aljara. es repult rendesen. mekkora az eselye hogy aerodinamikailag helyesen modelleznek repuloket ezek az emberek akik elvileg nulla ilyet lattak? szerintem zerus. pl nem hiszem hogy en meg birnek formalni egy fekete lyukon keresztul mukodo intergalaktikus charter urhajot, pedig lattam mar "sima" urhajot meg hallottam mar fekete lyukrol. hat meg csinalni fel tucatnyi verziot?

    aztan ami meg erdekes volt, hogy talaltak repulo objektumokrol leirasokat, rajzokat, szobrokat meg hasonlokat indiatol kezdve egyiptomig meg ausztraliaig, mikor elvileg ugye semmilyen konnekcio nem volt azokban az idokben a kulonbozo foldreszek kozott.

    nos, ezek utan mikor leirjak a bibliaban hogy az egbol fem alkalmatossag szall le a foldre ami fenyes es fustol es nagy hangja van, akkor en azt mondom hogy ez repulo vagy urhajo. mivel fem. repul. hapog.

    nomost, itt parszor kitargyaltuk mar (foleg a doktor urral), hogy isten betartja a kozlekedesi szabalyokat fizika torvenyeit meg akkor is ha "csodat" tesz. ugy latszik a repkedesben is vannak torvenyek amik ra es a haza nepere vonatkoznak. ha valamifele kozlekedesi alkalmatossagokat hasznalnak akkor azok gepezetek, valamilyen technologiaval. vagy ures femdobozok lennenek amiket isten mozgat? akkor minek a doboz? ulni azert lehet benne vagy csak kapaszkodok vannak? mit gondolsz errol?

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák