Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz kymco #10721 üzenetére

    Volt alkalmam közelebbről is bekapcsolódni kutatásokba. Alapvetően genetikai témájúakba. Nem tartom magamat teljesen kívülállónak ilyen téren. Persze van még hová fejlődnöm.

    Tehát a vita eldőlt. Azok a tudósok, akik kétségbe vonják az evolúciót lúzerek, mert nem tudnak továbblépni magukon.

    Senki nem állított ilyet, ezt te is tudod. Nem kell a hiszti :) A tudós kicsit tág fogalom. Szorítkozzunk a biológusokra. Vajon hány %-uk vonja kétségbe az evolúciót?

    Nagyon izgalmas lenne, ha például az történne, hogy egy tudós a tudományos eredmények láttán jutna olyan következtetésre, hogy itt bizony teremtés volt, méghozzá 6 nap alatt. Mindezt úgy, hogy az illető kutató(k)nak nincs előtte semmi féle vallási előképzettsége.

    Mert az evolúcióban is az az izgalmas, hogy nem egy előfeltevést akartak bizonyítani, hanem a darabkákból az állt össze, hogy itt egy olyan folyamatnak kellett végbemennie, amit ma evolúciónak hívunk.

    Nem tudom, hogy a médiamogulok hogy jönnek a képbe. De a média inkább az elbutításra hajlamos, mintsem a felvilágosításra. És elárulom, hogy az evolúció ténye nem csak előemésztett formában áll szilárd talajon, hanem a kutatólaborokban, egyetemi tanszékeken is.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák