Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz nyilasmisi #18049 üzenetére
Manapság mindenhol ezt adják, a T is Technicolor-t osztogat, csak ott TC7200.20 néven fut, még a UPC-nél TC7200U, de itt legalább nincs letiltva a Bridge funkció!
-
adika4444
addikt
válasz Intruder2k5 #18048 üzenetére
Sziasztok!
Érdekes... Ha megtörik tegyük fel a mail fiókomat, gyorsban át a UPC-s jelszót mert ugyan az, akkor 1 napon keresztül bárki be tud lépni! Én is csak gratulálni tudok ennek a neves szolgáltatónak, pedig mostanság nagyon stabilan megy a 13. ker-ben.
@(#18051) Intruder2k5, miért, a T most már tiltja a TC-ben is a britge módot?
Amúgy sajna sokra nem mennénk amúgy sem vele, mert az IPTV miatt kell az a nyavajás belső hálózat...üdv, adika4444
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A garázsba szeretnénk levinni koaxon a upc-t kb. 15m kábelre van szükségünk. A mostani helyzet így néz ki: link eléggé össze-visszaság van. Mire volna még szükségünk a kábelen kívül? (F csatlakozó esetleg?)
Mi a javaslatotok?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
poli27
veterán
válasz nyilasmisi #18049 üzenetére
EPC3208 at vagy 3212-őt is ki tudod sztem préselni belőlük, nekem novemberben sikerült Isaszegen, mond hogy nem kell a wifi és csak modemet szeretnél... Először egy Technicolort kaptam ami kapásból rossz volt, mondtam ha nem csak sima modemet kapok akkor nem kell a szolgáltatás, volt is 3208 egyből....
(#18052) adika4444 A T minden modemben tiltja a bridge módot, az iptv miatt!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18053 üzenetére
Kell a kábel oda vezetve ahova szeretnéd, a kábel két végére csatlakozó. Mivel jelenleg van egy nem használ kimeneted így oda egyből be is tudod kötni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ripla
addikt
na, küldtem levelet a upc-nek, mert ez már egyszerűen tarthatatlan ami megy.
tegnap este egy sima netrádiót nem bírtam hallgatni lagmentesen, mert annyira gyenge volt a ping.ilyen:
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=48 ms TTL=111
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=44 ms TTL=111
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=42 ms TTL=111
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=48 ms TTL=111
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=41 ms TTL=111
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=102 ms TTL=111
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=195 ms TTL=111
Válasz 213.46.242.70: bájt=32 idő=43 ms TTL=111amúgy nagykanizsa-miklósfa még mindig.
bár eddigi tapasztalataimból kiindulva, nagyjából sejtem a választ.
"indítsa újra a modemet, ha ilyen marad, költözzön el" vagy valami hasonló... remélem tévedek ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
anonymus89
addikt
válasz Gubek-Einste #18055 üzenetére
Köszönöm, ma meg is vettem mindent nemsokára összeszereljük.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
szab.tam
nagyúr
hi!
én is megkaptam a ubbe evw3226 modem + routert.
visszaolvasva 1-2 dolog már világos.
pl. hogy használhatom csak modemként, és utána a régi router marad.
ez ok.de pár kérdés még maradt.
1. nálam is eléggé nehezen szétszedős a dolog.
baromira nem esnék neki mostanság.
-> kb. meddig lehet majd használni a régit?
ha jól olvasom, motorola s85101e
( nem egy mai darab.)2. ez kb milyen értéket képvisel?
3. ezt most ingyen kaptuk, ugye?
tehát nem fognak kiszámlázni valamit egy hónap múlva?4. ez most jogilag kinek a tulajdona?
pl. 1 hét múlva felmondom az előfizetői szerződést, akkor mi van?
ha ilyen esetben vissza kell esetleg adni, és nem tudom, akkor mennyit hajthatnak be?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MODERÁTOR
válasz szab.tam #18059 üzenetére
Mondhatni szinte semmit sem ér, mivel a kábelmodemek MAC címének a szolgáltató rendszerében regisztrálva kell lennie, különben nem fogod tudni használni! Na már most, ezek a modemek nyilván csak a UPC hálózatán vannak regisztrálva, és már ott is csak korlátozott ideig, így aztán legfeljebb muzeális, eszmei értékük van! Ezen kívül az ED2-t mindenhol kivezetik! Ha eladod, és esetleg később keresnék rajtad, akkor viszont akár tízezres nagyságrendű számlával is megdobhatnak, amit vagy kifizetsz, vagy bíróságra viszed a dolgot, ha nem értesz egyet az értékkel! Így aztán nem szerencsés eladni...
Nekem anno amikor kiküldték az ED3 CISCO modemet a régi Thomson helyett, megírták levélben, hogy a régit semmisítsem meg a veszélyes hulladékkezelés szabályait szem előtt tartva, ergo azt már rajtam nem kereshetik! Ettől függetlenül kint van a műhelyben, ott figyel a polcon, ha netán bedöglene a CISCO (remélem nem fog), akkor be tudom kötni, amíg kijön a technikus cserélni! Egyszer próbáltam azóta, akkor még működött, persze a 60-as netet nem visz át, de ilyen célra jó...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ok.
értem.
thx.nem akarom eladni. (ugye a régi tiltása után nem is tudnék mit használni...)
akkor már csak 1:
lehet-e tudni, hogy meddig megy a régi?
mert ugye ki kell szerelnem, de akkor már az ezeréves, 100 megás di-524-et is kiváltom, mert ugye ez már 1 gigás. és akkor ugye a 3 gép újbóli hálózatba konfigurása, a port nyitogatások a klienseknek, stb... tehát nekem ez fél nap. és rohadtul nincs ehhez sem időm, sem kedvem.
mert ha van még fél évem, akkor most nem vacakaolok vele.
de ha 1 hónap csak, akkor minél előbb nekiesek.tehát tud valaki konkrétumot?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MODERÁTOR
-
Keem1
veterán
Üdv. Novemberben kaptam a Technicolor 7200 modem-routert. Valakinek esetleg sikerült életet lehelni az USB portjába? Nem létszükség nekem, de ha már ott árválkodik, kezdhetnénk vele valamit, ha már a kedves UPC letiltotta.
-
MODERÁTOR
-
Keem1
veterán
válasz Intruder2k5 #18066 üzenetére
Akkor marad a telefon töltés köszi a választ
-
blakey
titán
válasz Salex1 #18068 üzenetére
Emiatt sd-ben fogod nézni?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szab.tam
nagyúr
én azt hittem, hogy a modemeken lévő usb egy alternatív hálózati összekötés a géppel.
emlékeim szerint egyszer régen (6-7 éve), behalt a hálókártyám, összedugtam az usb-vel, és volt netem.
(a feljebb írt motorola s85101e modem.)
a routerken lévő usb port az már más tészta.lehet, hogy hülyeséget írtam, de szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz poli27 #18071 üzenetére
Azért fáj nekik mert ha működne az USB port a HGW-ken akkor támogatás kellene hozzá nyújtani ami elég komoly feladat mivel rengeteg olyan eszköz van amelyet rá lehetne dugni. Sok olyan hiba jönne elő amely magától az USB-s eszköztől származna de ennek ellenére a UPC-t zaklatnák segítségért. Egyszerűbb ha le van tiltva és ezzel megelőzni a gondokat, más szolgáltató is ugyan ezt csinálja.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
devil-k
nagyúr
válasz Gubek-Einste #18072 üzenetére
Végül is abszolút igazuk van ilyen téren, én sem vesződnék. Amit kell azt biztosítanak, a többit oldja meg a paraszt.
- mozi bolondéria -
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Az nem működne, hogy a UPC megmondja, hogy az USB használható, de ők nem nyújtanak hozzá támogatást?
üdv, adika4444
-
Mate
nagyúr
Ugyan ezért nincs pl. csatornasorrend módosítási lehetőség stb. Mediacard-al is rengeteg gondjuk van mert idiótája elhangolja a tv-t, aztán UPC-t zargatja, miközben köze nincs hozzá.
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #18077 üzenetére
A T nél az usb a Technokolban és a Dlink 704b ben engedve van rá tudsz dugni wincsit és megossza pl a hálózaton!
-
HofiZoli
senior tag
válasz poli27 #18078 üzenetére
akkor is inkább az usb legyen tiltva mint a bridge mód.. azt ugyanis tiltja a T.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
MODERÁTOR
válasz poli27 #18078 üzenetére
Van saját routerem, azt tudom használni bármire amire akarom, van is rajta USB-s HDD, nem vágyok egy Technicolor-ra emiatt (sem), a letiltott bridge módra meg aztán végképp nem! Egyébként is, a legtöbben akik HDD-t dugnak a routerre, a torrent miatt teszik ezt, azt pedig nem tudja sem a D-LINK, sem a TC, DLNA-t meg például a saját eszközömön sem futtatok, így aztán azzal kitörölheti a seggét a T, és persze ugyanezt tehetné a UPC is, ha lenne ilyen funkciójuk!
Az, hogy miért van tiltva, részletkérdés, tiltva van, és kész! UPC--nél egyelőre erről nincsen szó, de gondolom nagyon Te sem örülnél neki, hiszen UPC előfizető vagy, ha jól tudom... -
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #18081 üzenetére
Hát az epc 3208 ban tilthatnák a bridge módot jó sokszor D
-
MODERÁTOR
válasz poli27 #18082 üzenetére
Na igen, amíg modemed van - mint nekem is -, addig ez nem kérdés! De Te már ugye fentebb előre vetítetted a UPC-s IPTV-t is, amiről egyelőre sehol sincsen szó, szerencsére, de ez esetben meg nyilván Neked sem lenne EPC3208-ad, mint ahogy a T-nél sincs már ilyen, esetleg elvétve!
De másképp is kérdezhetem... Ha szerinted ennyire jó és fantasztikus az USB-s funkció a HGW-ben, és netán holnaptól a UPC is engedélyezné azokat, akkor kérnéd a jelenlegi EPC3208 cseréjét Technicolor-ra?
-
zombieman
csendes tag
Bp XIII-ban masszív csomagvesztés van 2 órája... telefon nuku. Üf a telefonszámom alapján azt mondja, hogy a területen probléma van, dolgoznak rajta.
-
HofiZoli
senior tag
-
H4CKmyM1ND
tag
-
zombieman
csendes tag
válasz H4CKmyM1ND #18087 üzenetére
(El ne kiabáljam, de) most jónak tűnik a kapcsolat, a feltöltés is megjavult.
-
zombieman
csendes tag
Elkiabáltam.
-
HofiZoli
senior tag
válasz H4CKmyM1ND #18086 üzenetére
hol van az az ITT?
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
H4CKmyM1ND
tag
válasz HofiZoli #18090 üzenetére
Írtuk, hogy a XIII. kerületben, Budapesten. Azon belül kérdezed?
Jelenleg TV ritkán elmegy, internetnél ping google.hu 16% loss, néha 3000ms-os ping, de 80%-ban normális 7-9ms.
Sajnos fél éve vagyok kényszerből UPC-s. Első hónapban egy héten keresztül kellett könyörögni az ügyfélszolgálatnak, hogy kérem nézzék meg a hálózatukon a hibát, mert elmegy a net órákra. Náluk nincs hiba, jött az általános lekoptató pofátlan válasz. Szerencsére más is megerősítette a házból többször egy hét alatt, e miatt méltóztattak sokadjára kijönni eszközt cserélni. Mediaboxszal szintén problémák. Telefon nem működik, időnként magától villog a LED, mintha beszélnének rajta. Nem sorolom. Az elmúlt fél évben a UPC mindhárom szolgáltatásával sajnos problémák voltak és vannak, szerencsére amint a kényszer szerződés lejár, azonnal váltok.
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz H4CKmyM1ND #18091 üzenetére
Igen.. mivel én meg azt írtam, hogy a XIII. kerületben hibátlan..
-
tornas
őstag
Én megpróbáltam több telefont is tölteni az USB-ről, de nem sikerült. Az az USB port teljesen le van tiltva a TC7200-as modemen és még az 5 V sem jön ki belőle.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
MODERÁTOR
-
H4CKmyM1ND
tag
Megjavulni látszik.
Nagyon köszönöm. -
szab.tam
nagyúr
ha valaki megkapta, beüzemelte, használja, wifi-t tiltotta/engedélyezte, több gépe van, stb.
esetleg pár gyakorlati tapasztalat jöhet.
(sokan fogunk ilyet kapni valszeg, nem árt az előzetes info.)***
más:
kéne egy koax switch.
kapcsolható. olcsó.
2 in -> 1 out.tehát közösítő.
(dvb-t és analóg upc kábel napi 3-10*-i átdugdosása a tv hátán az egy szem bemeneten elég gáz így a vb idején, és az is, ha direkt közösítéssel, antennaerősítéssel esetleg visszaszopatok valakit a házban a kábelesek közül a beerősített, közösített dvb-t jellel...[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Intruder2k5 #18077 üzenetére
Sziasztok!
Ezzel teljesen egyetértek!
(#18080) poli27: Miért vezetné be? Ez a megoldás is jó, ami most van, nem?
(#18082) poli27: Meg a 3212-ben is!
(#18084) zombieman: Tegnap itt sem volt gond, 13. ker
(#18086) H4CKmyM1ND: Ha még nincs, írd át a DNS-t a Google DNS szervereire, hátha keveset de segít.
Végére egy kis érdekes kérdés... Ha nem britge módban van a Tc modem&router kombó, akkor hogy lehet új IP-t kérni?üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest