Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tido
aktív tag
És ha észrevettétek, most a szokásos havi levelezés is elmaradt
szerintem rájöttek, hogy pár emberen kivűl a többiek vagy nagy ívben tojtak rá, vagy nem is tudták, hogy kaptak ilyen levelet.UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
-=RelakS=-
veterán
Újabban rászokott a box arra, hogy a kép szétesik, a hang megakad.
Korábban, mikor ilyen volt, akkor lazák voltak az első elosztóban a kábelek. Ezt most nem volt gond.
Hol tudok utánanézni pl a jel erősségének?Lehet az gond pl, hogy az egyik lakásban felújítás folyik, és esetleg ott rontottak el valamit?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #17954 üzenetére
Menü + 1789, majd lefelé gomb nyomogatása.
Ha piszkálták a kábeleket a felújítás alatt akkor igen, lehet ez is a gond forrása.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Gubek-Einste #17955 üzenetére
Frekvenciák minősége 7% felett (3db 100%), erősség 50%-65% között.
Ez nagyon gáz?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #17956 üzenetére
7%-os minőség??? Ez nagyon rossz, itt valami nagyon nagy gond van.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Gubek-Einste #17957 üzenetére
egy 0 kimaradt, szóval 70% felett
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #17958 üzenetére
Milyen osztóval van elosztva a koax? Van csillapító bekötve?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz kabelmania27 #17959 üzenetére
Mindjárt összenézem.
Az érdekes, hogy csütörtökig semmi baj nem volt, azóta csinálja...
Anyám takarított (erre gyanakodtam is ), de ugye a csatlakozók nem lazák, az analóg tv-videóban meg most mindent megnéztem, visszadugdostam.
Épp nem látok bajt, de eddig is csak időnként "csuklott" a képCsuklik, mint akit emlegetnek...BZT 2-way splitter (G687 655D) az első. Kimenetek: videó, másik splitter
Teleste 2-way splitter DSS2 (-3,5dB mindkét kimenete): Kimenetek: Box, router[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #17958 üzenetére
Az már mindjárt más, kicsit gyenge de még elmegy.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #17960 üzenetére
Nézd meg a modem jelszintet.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz kabelmania27 #17962 üzenetére
Ott mi az érdekes?
Lefelé 38-40dB jel-zaj, 3-6 teljesítmény
Felfelé 46-48 teljesítmény.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #17963 üzenetére
Rendben vannak az értékek, 63-66dBkörül kap a box, ennyivel nem akadhat, próbálj meg egy újraindítást, ha nem jön helyre akkor egy újratelepítést.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz kabelmania27 #17964 üzenetére
Rendszeresen újra kell indítani, mert a vinyóról nem akarja lejátszani a felvett anyagot.
Lehet esetleg, hogy a vinyó megy tönkrefelé? Gondolom, először lementi a doboz is a stream-et, és utána visszajátssza.
-
wmati
addikt
válasz -=RelakS=- #17965 üzenetére
Leírtjaid alapján ez box hiba lesz.
-
-=RelakS=-
veterán
Az egyedüli zavaró dolog a takarítás (illetve részben a felújítás), és a hiba megjelenése közti összefüggés. Ennyi erővel mondjuk véletlen is lehet.
Ha nagyon eldurvul, legfeljebb kérek egy cserétAzért köszönöm a segítséget
-
blakey
titán
válasz -=RelakS=- #17967 üzenetére
Ne habozz, kérj cserét.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jamboo529
senior tag
válasz Gubek-Einste #17945 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, a TC-n megtaláltam a jobb oldali kapcsolót. Valóban ki-be kapcsolgatja a wifit. A wifi elrejtés már eddig is megvolt. Azt, hogy az új wifis chipek miért nem szeretik a 3 antennás routereket arról gőzöm sincs. Majd megvárom, míg vargalex válaszol a Tp-link fórumán, hátha tud valami okosságot.
-
Jamboo529
senior tag
válasz Jamboo529 #17969 üzenetére
Újabb fejlemény van a TC- wifivel kapcsolatban. Úgy látszik, sokat nyomogattam az oldalsó gombot, mert tegnap este már hiába nyomkodtam, hiába állítgattam a netes felületen is a wifit, nem világított a kis wifit jelző kis led a modemen, és nem is találtam meg a wifi hálózatot (teló, laptop, inssider stb.) Elrejtéssel, elrejtés nélkül, mindenhogy próbáltam. Volt reset is. Ha hazamegyek meló után nekiesek "kisbaltával", ha úgy sem megy, hívom a 1221-et.
[ Szerkesztve ]
-
Syd69
aktív tag
válasz kabelmania27 #17915 üzenetére
Tesztelgettem, de a dvd sem ment, vettem egy másik TV-t (most így megy - lehet vaklárma volt a topikban ).
Alma
-
ripla
addikt
upc, nagykanizsa, átlag 50-60 közötti ping, néha felmegy 70-80 közé..
ez így azért nagyon csúf.
ennek nem szabadna többnek lennie 10-12-nél.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
-
-=RelakS=-
veterán
válasz blakey #17968 üzenetére
Lehet, hogy más volt a probléma.
Ma nyomát sem láttam akadásnak képen/hangon.
Hozzá tartozik, hogy tegnap estefelé volt egy teljes hálózatleállás pár másodpercig, meg később egy kisebb jel eltűnés, az csak a boxból. Lehet, hogy nem nálam volt a hiba, és megoldották?
-
Ranagol_5
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, ha hűség szerződés lett kötve, akkor a hűség alatt lehet emeltetni az internetet meg a tv csomagot?
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Handball94
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg 10990Ft-ot fizetek (Trió XL felvevős boxszal, HD-val, 120-as nettel szóval igazából a TrióXL 1 év hűséggel az eggyel ezelőtti árszabással, talán még augusztusig tart).
Az szerintetek megoldható lenne, hogy olyan egyedi csomagot rakjanak nekem össze - a hűség lejártakor és az új hűségszerződés megkötésekor - ahol maradna a fullos digitális TV (HD-val,felvevővel), azonban az internet 120 helyett csak 60 lenne, nyilván csak kedvezőbb áron érdekelne, ha ugyanannyiért adnák akkor megelégszem a 120-al is ?
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? -
spider80
őstag
válasz Handball94 #17983 üzenetére
Ha esetleg van T-Home optika elérhetőség is nálatok,akkor említsd ezt meg nekik,hogy oda szeretnél átmenni. Egyből mindent engednek majd
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
ripla
addikt
válasz kabelmania27 #17978 üzenetére
technicolor modemem van, azt cseréltessem le, vagy az a jó?
-
ripla
addikt
válasz kabelmania27 #17986 üzenetére
na és az normális, hogy átlag 40-50 a pingem? illetve néha szakad 1 pillanatra, de utána továbbmegy, illetve ritkán, de egyszer-egyszer felszalad 150-180 környékére is, majd egyből vissza 40-50 közé.
csak mert ahol eddig laktam, másik szolgáltatónál, 8-12 között volt átlag, és 5 év alatt kb. 3 alkalommal kellett őket felhívnom netes problémák miatt. -.-tényleg előfordulhat olyan, hogy a magasabb pingnek köze van ahhoz, hogy legalább 8-10 éves vezetékek vannak a házba behúzva?
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz kabelmania27 #17989 üzenetére
arra gondoltam, hogy mivel egyelőre albérletben vagyok, és még nincs meg az új lakás, addig várok.
majd ha ott is ezt csinálja, akkor kicseréltetem, mert mi van ha tényleg köze van hozzá a 8-10 éve a falban rohadó vezetékeknek.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Egyedi csatornasorrend miért nincs? Hát ezért:
jelen pillanatban technológiai akadályai vannak.
2014 év vicce díjának nyertese a UPC...
Legalább megoldották, hogy színesben menjenek az adások... -
tomp
félisten
Jót nevettem ezen tegnap:
A mediabox szoftver frissítései folyamatosan történnek. Lehetséges, hogy nem a te általad javasoltak kerültek elsőre javításra, de kollégáinknak fontossági sorrendben kell haladniuk.Megkérdeztem, hogy most mit frissítettek de nem kaptam rá választ...
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Pozitívan csalódtam a UPC ügyfélszolgálatában.
Két nappal ezelőtt nem ment a modem, semmi jel, hogy áramot kapna. Felhívtam a 1221-et, értelmes srác, elmondja, hogy esetleg tudom-e, hogy a modem lett a rossz, vagy a kábel? Mondtam, hogy nem tudom. Erre mondta, hogy menjek fel, nézzem meg, hogy forró-e a kábel. Mondtam neki, hogy nem. Mondta, hogy kiküld, akkor egy szervizest, de ha van kedvem, akkor menjek el a legközelebbi UPC irodába. Meg is tettem, vittem a kábelt. Mondtam nekik, hogy rossz. Szó nélkül a kisasszony hozott egy újat, és azóta tökéletesen muzsikál.[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Üdv,
találkozott valaki már hasonló hibával?
"In DS-Lite mode, IPv4 forwarding is only allowed for single port settings."
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest