Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz bunddog #128900 üzenetére
Az én szubjektív tapasztalatom nem mérvadó, mert csak egy natúr, még a UPC által biztosított kábelmodemem van, 1 db LAN porttal.
Nincs szétcseszve a szoftver, nem is jönnek rá frissítések, nincs router funkció, nincs IPv6 mizéria és publikus IP-t sem kell kérni. Ping jó... már amennyire koaxon ez jónak mondható: 10 msnél kevesebbet még sose mértem.
Ha a rendelkezésre állásra vagy kíváncsi, kb. 99%. Az 1% a bejelentett karbantartás. Olyan viszont volt már, hogy haverral ugyanazon a játékszerón játszottunk és mindkettőnknek szokatlanul magas volt a pingje. Tehát (USA szerver) kb. 110 ms körüli a normális nekünk meg 250 körüli volt.
-
-
SzGee
aktív tag
válasz bunddog #128900 üzenetére
Sajnos van, hetek óta szívunk vele páran, hol jobb, hol rosszabb, hol segít az újraindítás, hol nem... hol segít a ipv6 kikapcsolás, hol nem
Ez már szerintem a "nemzeti" céggé válás hozadéka lehet, örülj neki hogy nem kell betárcsázni
Reggel még tuti volt, most megint elkezdett szarakodni, rohadt idegesítő egyébként... viszont a torrent maxon jön, szóval ez nem sebesség probléma[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
lordmynher
csendes tag
válasz kabelmania27 #128884 üzenetére
nekem csak egy ilyen splitter van 3DSS2
[kép] -
mani8106
junior tag
válasz lordmynher #128904 üzenetére
Az a történt vmi úgy hívják firmware frissítés mostmár kikapcsolhatod a ledet cserébe nem megy a net
Hol volt Gondor, mikor Nyugatvég elesett? - Ember akkor jöttünk ki a templomból
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz lordmynher #128906 üzenetére
Ez egy jófajta osztó, rendben van a bejövő jelerősség jól van beállítva a hálózat.
Nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók az osztónál és a modemnél, valószínűleg jól van bekötve az osztó, de ettől független ellenőrizd le, hogy a lakásba bejövő kábel van-e az in bemenetben. -
cocka
veterán
Sebességet mondjuk központilag nem emeltek. Ami olyasmi, amit már évek óta nem tesznek meg. Nem, nem a letöltési sebességre gondolok. A feltöltésire, mondjuk mindenkinek legalább 20 vagy 40. Ennyit az összes régi Cisco modem is tud.
TV nem érdekel annyira, hogy itt hőzöngjek még 86 millió csatornáért, mondjuk sok értelmét nem látom annak, hogy két csomagra van osztva az egész. De minthogy ez a Vodafone/UPC, nincs egységes árazás, tehát igazából még csak azt se mondhatom, hogy legyen már egy csomag, mert annak van értelme és akkor azokhoz lehessen külön rendelni Filmboxokat meg HBO-kat.
Vezetékes telefon meg köszöni jól van. (a szolgáltatás is meg a készülék is)
-
pjen
félisten
válasz cocka #128912 üzenetére
Ezt nem tudhatom, de én 2021 karácsonyán kaptam egy Tv t pusztán azért mert L es netem volt.+ kaptam egy samu A 32 telót mint kettős előfizető. Most emeltek ugyan infláció arányosan, viszont kapok 20% kedvezmény mert 14K fölött fizetek havonta. Olyan nagyon nem lehet veszteséges.
-
gduck
addikt
válasz cocka #128910 üzenetére
A technológiából adódóan, nem fog nagyságrendekkel nőni a feltöltési sebesség! Teljes DOCSI 3.1-es fejlesztés már soha nem lesz, mivel itt van a Digi optikai kábele, felesleges pénzkidobás lenne a koaxot fejleszteni.
Szóval esetleg abban reménykedhetsz, hogy a Digi optikai kábelére raknak majd rá minket is -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ez a helyzet kb azt jelenti, hogy NAT-olva vagyok nem?
ilyen ipv4-et nem is ír a router csak ipv6-ot, azt meg a whatismyipaddress.com nem írja..
Végülis publikus IPv4-et (routerben meg külső hálózatról is ugyanaz a látott IP) ügyfélszolgálaton lehetne ingyen kérni nem?
Koax-os terület ez, Budapest, IX.kerület.
-
cof
veterán
válasz csubuka #128920 üzenetére
Igen. Itt ilyen megoldással megy az IPv6, de nem azt kell kérni, hogy adjanak publikus IP címet mert azt nem értik úgysem, hanem hogy vegyenek ki IPv6-ból mert nem éred el távolról a kamerarendszered stb...
Ha meg azt mondja, hogy saját routert üzemelj be, az se jó mert addig nem tudod áttenni modem módba a cuccukat amíg IPv6-ba vagy. Fenti menüben lesz is modem üzemmód ha kivettek NAT-ból.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz Gyurka6 #128922 üzenetére
Itt ilyenkor nincs saját publikus IPv4-es címed, ezért sem lehet portot nyitni, és modem mód sincs (mert csak úgy van 3 címed, routed módban csak 1), hanem van rajta X előfizető. Ez ilyen korcs megoldás, mert Diginél van rendesen párhuzamosan IPv4 és v6 publikus címed ha akarod.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
-
Gyurka6
őstag
Ok, azt írta, hogy egyezőnek kellene lennie, igazából nem is nagyon értettem miért router módon használja v.ki. Tizen évig voltam upc-nél, első perctől modemmódban voltam (ezekszerint), csak mostanában tűnik fel, hogy mennyi szívás lehetséges router módban (v. régebben nem így volt?).
Gyurka
-
pjen
félisten
válasz Gyurka6 #128929 üzenetére
Attól függ mire használja, én is 10 éve vagyok UPC+ vodánál még sosem ment modem módban. Az egész két szintet telenyomja WIFI vel. Mikor lett DIGI netem is elmentem az MM be tanácsot kérni, hogy milyen routert vegyek. Az eladó srác is azt mondta először próbáljam ki. Neki pont elég az ONT, nekem is.
-
kpityu2
őstag
Sziasztok. Hol lehet panaszkodni a szolgáltatással kapcsolatban? Már egy hónapja nincs kábeltévé/internet/telefon. Be lett jelentve, egyszer volt is kint valami emberke aki a fejét vakargatva nézegette a leszakadt főkábelt, de javítás ügyében nem történt semmi.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
válasz LouiS22 #128932 üzenetére
Az ÜFSZ engem nyomaszt a menükiválasztás - zenehallgatás - operátor1- adategyeztetés- zenehallgatás - operátor2 - adategyeztetés- zenehallgatás - operátor3- zenehallgatás - adategyeztetés - rögzítettük a panaszát 30 napon belül válaszolunk szekvencával... nem lehet ezeket felnyomni valahol a francba?
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
-
ab13
csendes újonc
A XIII. ker.ben meg mindig megy az analog, ma kene ugye megszunnie. Lehet ejfelkor lesz.
-
szanysa
csendes tag
Sziasztok!
Keresem a lehetőségét annak hogy laptopon, WIN10 alatt tudjam nézni a Vodafone TV tv csatornáimat.
Szerintem úgy 2 hete lehetetlen nézni.
Belépni enged a fiókomba de nem nézhető egyik csatorna sem!
Minden csatorna indtásnál ezt dobja ki:
A később lehet a jövő század mert napi szinten ez megy.
A Chrome naprakész
Verzió: 113.0.5672.127 (Hivatalos verzió) (64 bites)Próbáltam FF és Opera alatt is de semmi!
Mire érzékeny ez a csoda hogy nem hajlandó adni a jelet?
Mit kellene beállítani hozzá hogy életre kelljen végre vagy mit kell még telepíteni hozzá?
Köszönöm a segítséget , Szép Napot!
-
MODERÁTOR
válasz kpityu2 #128938 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha nincs szolgáltatás, akkor az első bejelentéstől számított 72 óra leteltétől, szép kötbér illet meg, aminek pontos összege az ÁSZF-ben kell benne legyen, de többnyire a havidíj négyszerese szokott lenni. Szóval ha van egy 8k-s előfizud, akkor nagyságrendileg ~30k megillet majd erre az egy hónapra.
-
szanysa
csendes tag
Szia, laptopon nem igazán változtatok az ami eddig volt.
Nincs róla kivezetve a jel ha erre gondolsz csak a saját display!Netalán drivert kellene frissíteni a video kártyához HA van?
Van hogy nem is enged be:
Ráadásul írja hogy törölj eszközt amit kivitelezni sem lehet, mert a link amire kattintani kell - nem ad eredményt.
Elég hülyén van ez kitalálva.
Érthetetlen ez az egész cirkusz.
[ Szerkesztve ]
-
szanysa
csendes tag
Szerencsés vagy ha nálad megy - Nem hivom öket , nekem gyakorlati segítség kell - nem a halandzsa azzal semmire sem megyek tőlük, köszönöm!
Azért tettem ki ide a kérdésemet mert úgy gondolom vannak itt tapasztalt emberek ezügyben.
Tecnikai segítségre van szükségem amit én oldok meg helyben.
Sajnos ők csak a dolgok bonyolításban jártasak.
Abból nem kérek, üdv!
-
ab13
csendes újonc
XIII.ker- i analognak tenyleg vege. Azt lehet tudni, h meg hany kerulet van hatra?
-
szanysa
csendes tag
Nos, az alap probléma megoldása a fontos!
Néha kiír ilyen több eszközös üzenetet de ez idővel elmúlik majd és beenged ismét!
Tehát a gond maga az hogy ha belépek - nem működnek a csatornák ahogy a fenti képen is látható.
Videó lejátszási hiba. Kérjük, próbáld újra később (WT1806)
Ez az üzenet mit jelent , mit kell tenni hogy ne legyen így , ez a kérdés.
Mert minden egyes csatornát ez fog meg, lehetetlen nézni bármit is.
Köszönöm!
-
Voice24
őstag
Hali!
Végre ma délután (másfél hónappal a megrendelés után) megtörtént a vodás telepítés, kb. 3/4 óra volt a készülékek kicserélése és regisztrálása a kábelek végein (telekomos optikán vagyok). Minden gyorsan ment, elsőre működött minden, az álló Kaon modemet kaptam.
Amiért írok: elkezdtem a csatornák átrendezését a mi megszokott sorrendünkbe, egyesével elég macerás művelet. Ami fura, és nem tudok vele mit kezdeni, hogy a legelső helyre berakott csatorna a 4-es sorszámot kapta, tehát 4-től indul a számozás. Ha egyest, kettest, hármast vagy négyest nyomok a távon, akkor is a négyesre ugrik. Így meg mégsem olyan oké, mert megszoktuk, hogy mondjuk a hetesen vagy a huszason mi van, most meg néggyel arrébb van minden. Ha jól játom a listában, a három rádióadó foglalja el az első három helyet, de a tévécsatornákat nem tudom ezek helyére betenni. Van erre valami megoldás, hogy a legelső tévécsatorna 1-es sorszámot kapjon?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest