Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
aktív tag
Más platformokon sem megy minden....
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
cocka
veterán
válasz pkaresz #129185 üzenetére
Azért az elég gyanús, amikor haverral ugyanahhoz az amerikai játékszerverhez csatlakozunk és van köztünk 180 km kb. + neki újabb HGW-je van meg úgy mond gyorsabb nete, ehhez képest időnként az átlag 120-as ping felugrik 220-250-re is akár. És órákig így marad.
De traceroute szerint már Frankfurtban elkezdődött a 100 feletti ping mizéria, szóval mire eljut odáig, hogy "átugorja" az óceánt, már rég jóval magasabb a kelleténél. És ez a probléma időről időre előjön, aztán "elmúlik".
-
Tikakukac
titán
Újabb mélységek: eldöntendő és egyszerű kérdésekre olyat írt az ügyfélszolgálat, hogy kamillázok ezerrel. Gyakorlatilag belefejeltek a klaviba.
Másik szebb, hogy átléptük a 20-as álomhatárt lezárt hibajegyekben. A hibáról screenshot elkészítve és feltöltve, Voda szerint a hiba nem létezik.
Tanulság? Na azt még nem tudom.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Adams84
tag
Újra megnéztem, a Tényeket sem engedi nézni a Vodafone TV app, tehát valami nagy probléma lehet ...
Se mobilappon, se weben nem indítható el az élő adás ...
Mobilappon nincs play gomb, weben pedig "Nem lehet lejátszanu a tartalmat web korlátozások miatt." hibaüzenet jelenik meg.
Az is lehet, hogy a Vodafone nem fizetett ki valamilyen jogdíjat vagy nem tudtak megegyezni a csatornával ...
[Web] [Mobil] [Mobil] -
Adams84
tag
válasz boborján2 #129201 üzenetére
Igen, benéztem a Telekom és Sweet TV fórumba is, ott is ugyanez a probléma, az eddig rendelkezésre álló információk alapján valószínűleg jogi eredetű korlátozásról van szó. Állítólag ezt az infót a Telekomnál megerősítették: kizárólag a webes/mobilappos hozzáféréseket érinti a korlátozás, a box-on keresztül történő megtekintést/visszajátszást nem. És ez így is marad ...
A Yettel TV, Direct One és Digi Online viszont megfelelően működik, ők -egyelőre- a kivételezettek közé tartoznak. Mondjuk közös bennük, hogy ők "levegőben" -is- szolgáltatnak ...[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
Nah kaptam választ a hibajegyre, hogy macOS-en miért is nem megy a VTV...
Kb nesze semmi fogd meg jól...
"2023.05.25-én érkezett megkeresésére tájékoztatjuk, hogy némely IOS operációs rendszerrel működő eszközön a Tv.Vodafone.hu alkalmazása még fejlesztés alatt van, így a hibabejelentést lezártnak tekintjük."No comment...
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
tillatrilla
senior tag
válasz kabelmania27 #129164 üzenetére
Olyan létezik,hogy szinte minden weboldal betöltése működik,de a CB felületének betöltése megakad? Van,hogy bejön a CB oldala,de nagyon lassú,és csak a név/jelszó beírásáig jutok el nagyon lassan,majd nem történik semmi,de olyan is előfordul,hogy pl. a -webhely nem érhető el-túl sokáig nem válaszol-üzenet látható.
Egyszerűen nem tudok belépni a felületre...
[ Szerkesztve ]
Üdv: Attila
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz tillatrilla #129213 üzenetére
Itt a topikban volt már hasonló probléma.
Böngészőből töröld ki a sütiket és az előzményeket hátha úgy jobb lesz. -
boborján2
aktív tag
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Augusztusban lejár az Internet+TV előfizetésem, így hosszabbítani szeretnék a weboldalukon. Bejelentkezek, megadom a címem, majd a kiválasztott csomagnál ráklikkelek a kosárhoz adás gombra, de nem történik semmi.. ha csak 1 szolgáltatást TV vagy Internet (mindegy melyik) rendelnék, azt engedi a kosárba rakni, de utána egy másik szolgáltatást már nem.. (ha TV szolgáltatás rakok a kosárba akkor az Internetet nem engedi már hozzá adni és ugyan így fordítva, ha először az Internet szolgáltatást adom hozzá akkor meg a TV szolgáltatást nem engedi)
Nem merem külön-külön megrendelni, mert nem tudom, hogy akkor jár e a csomag kedvezmény ami L-s internettel+HD Családi Tv-nél már 5 500 Ft ...Tud valaki nekem segíteni, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ugyan nem CB, de ASUS routerrel is volt már hasonló, ha jól rémlik ESET Smart Security védelem mellett. Lehet itt is valami ilyenről van szó... Próbáld meg másik gépről, másik böngészőből, esetleg mobilról is.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #129217 üzenetére
Miért?
Hűség lejárta után szabadon felmondhatod bármikor és az ár sem emelkedik (kivéve a januári inflációkövető emlést, de az hűséggel is érintene).
Esetleg a 1401-et/1270-et hívd fel, ott is lehet hűséget kötni. -
woodworm
veterán
Én ilyenkor ip-t szoktam váltani a saját router mac címének a módosításával. Egy darabig jó.
-
tillatrilla
senior tag
válasz kabelmania27 #129214 üzenetére
Szia! Na,nagy nehezen mobilról sokadik kísérletre sikerült belépnem a box felületére. Sütiket korábban töröltem,nem segített. Asztali gépről/laptopokról is próbáltam korábban,sikertelenül. Panda,illetve AVG fut a gépeken,de korábban nem volt problémám a nettel. Most viszont néha a tv box is offline módba kerül.A kinti melegnek nem lehet köze hozzá? Csatolom a box menüjében készült képernyőképeket.
Üdv: Attila
-
woodworm
veterán
válasz mAtThEw0319 #129221 üzenetére
Csak ecsetelte, hogy hűségszerződés nélkül marad a jelenlegi ár és a szabadságod.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz woodworm #129223 üzenetére
Jaaaa, ezt nem tudtam. Amikor még UPC volt, akkor volt valami plusz díja annak, hogy nem volt hűség szerződésed. Akkor ez ezek szerint már nincs!?!?!
Amúgy azért szeretnék hűséget vállalni, mert szeretnék náluk venni egy laptopot, de úgy a webshop weboldala szerint elveszik az adott csomagra [attól függ melyiket választom: TV vagy Internetre] kapott kedvezményem, ezért próbáltam, hogy akkor legyen TV+Internet együtt, de alapból a kosárba se engedi rakni a csomagot, nem hogy utána még a laptopot is a kosárba tegyem.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz mAtThEw0319 #129224 üzenetére
Hat éve szerződtünk, volt öt áremelésünk. Az utolsó kivételével mindig csak pár száz forint volt a max emelés.
-
Rage47
veterán
Esetleg más is 8.kerben lakik és szar a net ma este? 500 helyett 30mbps és szakadozik random.
-
Adams84
tag
válasz Adams84 #129207 üzenetére
Bár ez a részletes infó a SweetTV topicból származik, de elég sok mindenre magyarázatot ad arra vonatkozóan, hogy a TV2 csoport csatornáin futó műsorok nagy része miért nem tekinthető meg mobilappon/weben sem.
[link]
Nem fest túl fényes képet a jövőre vonatkozóan, akár a többi csatorna is követheti ezt a példát. -
cocka
veterán
Vannak itt a streaming szolgáltatásokkal kapcsolatban érdekes dolgok:
Az RTL+ Active sincs nálam meg TV2 Play Prémium sincs VTV boxon. Nálatok van? Bár ez utóbbira azt írja, hogy csak a középső csomagtól érhető el. (családi, plus stb..)
A honlap szerint az RTL+ Active minden TV csomagukhoz elérhető. Hát ezek szerint nem.
Van ugye három, ami meg sincs említve a honlapon, de a boxon elérhető:
Youtube (meg a kids-t, de azt most innen kihagyom meg a Selfcare-t is), Prime Video, France24
A Youtube, France24 és a Da Vinci Kids regisztráció nélkül is nézhető.
Netflixnél érdekes, hogy ahhoz képest, hogy leginkább TV szolgáltatáshoz hasonlítható, mobil előfizetés kell hozzá. Mármint ahhoz, hogy kedvezményesebben használhasd.
Da Vinci Kids elvileg szintén csak a középső csomagoktól érhető el, ehhez képest simán bejön nekem is.
-
cocka
veterán
válasz mAtThEw0319 #129217 üzenetére
Augusztusban lejár az Internet+TV előfizetésem, így hosszabbítani szeretnék a weboldalukon
És miért olyan egyértelmű, hogy egy újabb hűséggel jól is fogsz járni? Ha lejár, az kb. annyit jelent, hogy a hűségidő lejár, emelni meg max. 2-szer emelhetnek évente (ha jól tudom).
Nálunk pl. az a helyzet, ha most bármire hűséget kötnénk, jelentős áremelkedéssel kéne számolni.
Tud valaki nekem segíteni, hogy mi lehet a gond?
Pl. hogy nem vártad meg míg lejár a hűségidőd. Hűségidőn belül minek próbálkozol?
-
cocka
veterán
válasz Miska0330 #129230 üzenetére
A pirossal bekarikázott, ellipszisen belüli részek akkor mit keresnek ott?
Plusz az elérhetőség és az elérés módja sem egységes. Pl. nekem is mutatja az HBO Max appot, meg a Filmboxot is, mégis azt írja, hogy ezek csak magasabb csomagokban vagy extra csomagokban érhetők el. Szóval ha alacsonyabb csomagokban meg nem adnak hozzájuk kódot, akkor mi a fenének vannak ott?
Tehát lassan táblázatot kéne írni arról, hogy melyik érhető el és hol. Ennek az keszekuszaságnak így nem sok értelme van.
Mondjuk azok után, hogy a rendszerükben még mindig lehet vezetékes telefonhoz extra adatot rendelni, már igazából semmin sem csodálkozok. Az maga lenne a csoda, ha átlátható és következetes lenne a rendszer, minden téren.
-
G48
senior tag
Tudja vki miért marad bekapcsolva, minden csatorna váltásnál a felirat? Csak tv2, rtlnél.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Kötözés miatt otthoni szolgáltatót kell váltani, Vodafone és THome áll rendelkezésre.
Érdeklődnék, hogy
- a Vodafone 1000-es net is koax kábelen érkezik be a routerbe, ill.
- Saját router(eket) (asus) használnék egy Synology NAS-sal. Van erre lehetőség? (Korábban valaki azt írta, hogy problémája volt saját routerrel)
Köszönöm -
tillatrilla
senior tag
válasz kabelmania27 #129214 üzenetére
Szia! Fentebb bemásoltam az adatokat,amit tegnap este tudtam kiolvasni. Remélem,valamit kiszúrsz benne
Köszi előre is!Üdv: Attila
-
PeL
addikt
Üdv!
Érdeklődnék újfent, hogy másnál is akadozik esténként az RTL adó? Érdekes hogy nap közben semmi probléma, este a híradó alatt meg össze vissza akad, ugrál, pattog a hang stb. Nagyjából nézhetetlen, mert a felét nem érteni a hírblokkoknak.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Srácok ez a Vodafone egyre gázabb. Hibabejelentésre már egy automatikus emailt sem küldenek, hogy megkaptuk a nyűgödet foglalkozunk vele. Múlt hónap elején beküldtem a hibám pár nap múlva lezárták, hogy a hiba nem tapasztalható, tényleg jobb lett pár napig, bírt kb. 2 hetet most ugyanaz a gond, lassú sávszél, oldalak betöltése 20-30mp vagy épp eldob DNS hibával, tegnapelőtt bejelentettem még semmi....
-
lordmynher
csendes tag
válasz kabelmania27 #128909 üzenetére
Megnéztem jól voltak meghúzva a csatlakozók a bemenet a bemenetre kötve.
Egy kollégámtól kértem kölcsön egy wi-fi routert így a connect boxot modem módba kapcsolva szinte azonnal betölti az oldalakat.
Szóval most már nem kell várni egy-egy oldal betöltésére de a hiba nem oldódott meg. Egy extra eszközt kell használnom amit nem akartam. Meg hát a kölcsön eszközt vissza kell adnom és pénzt kell adnom olyanért amiért alapból nem kellene. Ennek nem örülök -
kabelmania27
Topikgazda
válasz tillatrilla #129222 üzenetére
Értékek rendben vannak, két letöltési csatornán több a hibás csomag.
24 letöltési csatornát használ a modem, elvileg csúcsidőben is rendben lesz a letöltési sebesség.
Nézd meg áramtalanítás után, hogy alakulnak a post rs hibák.
Meg kellene nézni, hogy az osztóknál és a modemnél nem lazultak-e ki az F csatlakozók.
Ha jól emlékszek két kettes osztó van a modem előtt, rendben van a bejövő jelerősség, jól van beállítva a hálózat, mert két osztó után is jók az értékek.
1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot hátha úgy stabilabb a modem.[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Hali!
Pár kérdésem lenne, hogy mi okozhatja ezeket:
- néha, szerencsére nem sűrűn, megfagy a kép és a hang, átlépve másik csatornára már nincs fagyás,
- a bekötés óta eltelt durván egy hétben mindkét box egyszer kiírta már, hogy elértem a csatlakoztatható eszközök maximális számát, olyan, mintha besokallna a rendszer. Pár másodperc után vagy épp csatornaváltás után már jó lesz.
- Rtl-nél tűnt fel, hogy kicsit késik a hang a képhez képest. A menüben a hangformátum auto-ra van állítva, a tévé-re pedig egy soundbar van kötve hdmi kábellel.Telekomos optikai hálózaton vagyok a vodás eszközökkel, Telekomnál pl. hangcsúszás nem volt, ahogy fagyások sem. A médiaboxok sara ez a pár hibajelenség vagy a KAON modemé?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest