Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz #72445440 #112603 üzenetére
Azért ez így nem igaz. Linux alatt sem tudod kilőni a DRM védelmet pl. az RTL Most-ról sem... Az, hogy nem csak böngészőből használható, nem azt jelenti, hogy nincs rajta védelem.
Ráadásul nem lehet mindent a tartalom szolgáltatóra fogni. Nagyon sok esetében minden védelem nélkül elérhető akár a live, akár a visszanéző.[ Szerkesztve ]
Alex
-
-
pjen
félisten
válasz #72445440 #112606 üzenetére
Nagyon szépen Leírtad pár Hsz el előbb ez üzlet.A műsor szolgáltató ránk kényszeríti a kódot boxot és ezzel egy csomó + bevételhez jut, amiből gondolom juttat a tartalom szolgáltatónak.is.Viszont van szolgáltató aki nem akarja ezt a + bevételt mert egy sokkal olcsóbb rendszerben túd szolgáltatni.
-
betyarr
veterán
válasz kezo0 #112553 üzenetére
még annyi,hogy kell kérni,hogy ipv4-es címet osszanak?vagy bármi mást (natolás feloldását stb.),hogy zavartalanul beállíthassam majd a saját routeremet,ha átrakták a szolgáltatói eszközt bridge módba?
amúgy mi a tapasztalat?bridge mód és saját router esetén zavartalanul jön a net?vagy vannak azért gubancok? -
MadMancs
veterán
válasz betyarr #112616 üzenetére
Modem módban csak publikus ipv4 van, sőt egyből 3 (3 LAN por 3 különböző IP-t ad).
Stabilitás. Terület függő. Van ahol sehogy se lesz igazán jó, van ahol hibátlan.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
Ezek az értékek rendben vannak? [link]
Már egy hónapja, hogy a sebességem az 500 helyett folyamatosan 250 körül van. A feltöltés rendben. Írtam a vodanak és hívott a gép, hogy megoldották, de amennyiben gond van kérjek visszahívást. Nem az zavar, hogy "csak 250", mert elég nekem, de akkor ne az 500-t fizessem már na. És ugye a garantált minimum sincs meg.
Itt egy lista az elmúlt időszakról. [link]-- PSN_ID: GerY2123
-
norbertoth
senior tag
A myvodafone-ban meg lehet nézni hogy mennyivel lenne több a havidíj egyel nagyobb csomagú nettel?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
MA csak úgy se szó se beszéd jött a postás és hozott nekünk ilyen új tv boxot...érdemes kicserélni? jobb mint a regi mediabox?
vagy ha nem cserélnem ki akkor valami gondom lesz belőle?
előre is köszönöm a választ! -
degec
senior tag
ez egy vicc.. hol kapok számlát..hol nem..pdf-ben elektronikusan.. jön értesítés fizess. jó oké befizetem, mert mindig egyezik, de a számla már meg sem jön utólag sem. szabályos ez így számvitelileg egggggyáltalán?
-
gery2123
őstag
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Mások is mondták, és itt is olvastam, hogy elkezdte a UP...akarom mondani Voda a régi médiaboxokat lecserélni. Én pont a nyáron váltottam médiacardra, de az ékezet és egyéb problémák miatt lehet, hogy visszatérek boxra.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy javították a médiabox random időközönként való bekapcsolási hibáját, illetve úgy rémlik, hogy boxon keresztül a HD adások csak felskálázott adatfolyamot jelentettek, miközben card esetén valós a HD. Ez igaz?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
gery2123
őstag
válasz kabelmania27 #112629 üzenetére
Nincs, áramtalanítás után sincs. Ez lehet gond?
-- PSN_ID: GerY2123
-
Adams84
tag
válasz gery2123 #112619 üzenetére
Lehet, hogy jelszint problémák vannak, HÍVD FEL telefonon az ügyfélszolgálatot és ott azonnal rá tudnak nézni, hogy mi lehet az alacsony/ingadozó sebesség oka. Sajnos lehet, hogy néhány tíz percet várni kell az ügyintéző kapcsolására, viszont utána azonnal kiderülhet a hiba oka.
(Az automata telefonhívás csupán azt a célt szolgálja, hogy minél több hibát lezárhassanak, jellemzően mindenfajta érdemi vizsgálat nélkül. Ha ilyen hívást kapsz, és a hiba még mindig fennáll, akkor a megfelelő gomb megnyomásával kérni kell egy visszahívást.)
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz aleister #112628 üzenetére
„boxon keresztül a HD adások csak felskálázott adatfolyamot jelentettek, miközben card esetén valós a HD” – nem tudom, honnan ez az infó, de szerintem ilyen nincs, és nem is volt soha. Egy kisebb körzet kivételével koaxon keresztül érkezik a tévéjel a boxokba is és a mediacardos (vagy akár card nélküli) tévébe is, és minden HD adás 1080i felbontású/minőségű.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Holnap jön az új címre a Vodafone, ahova költöztettem az internet és tv szolgáltatást. Ezen a címen még hűségünk van a Parisat szolgáltatóhoz november elejéig.
Vajon nem lesz gond, ha hűség lejárta előtt pár héttel már bekötik a Vodafone-t? Gondolom a Parisat helyére az oszlopon. Vagy ez nem tudom, hogy működik. Természetesen ha pár ht múlva lejár a Parisat hűsége, akkor lemondjuk. Csak remélem nem lesz gond, ha már a Vodát holnap bekötik a "helyére".
-
kezo0
addikt
válasz cocka #112637 üzenetére
Hááát, tudtommal a csatornák streamje interlaced, ez a digitális televíziózásban egyfajta kvázi-szabvány, ha HD-ról van szó, szóval ha a box progresszív jelet ad ki, az feltehetőleg egy konvertálás eredménye.
De majd kijavít valaki, aki jobban tudja.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz rayoliviero #112640 üzenetére
Üdv!
Ha az előző szolgáltató leköti a kábelt akkor előfordul, hogy felhasználja a technikus a meglévő légkábelt. -
UnSkilleD
senior tag
szevasztok
a múlt héten postán kaptunk új modemet mi is, be is üzemeltük, nem vált be, szerettünk volna visszaváltani a régi modemre, vissza is szereltem
hívtam a 1270-et ahol közölték hogy nem tudják visszaállítani a régit, én meg nem értettem, hogy mit nem tudnak ezen? szerintem inkább csak nem akarják
most ilyenkor mit lehet csinálni reálisan?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Roland8622
aktív tag
Na megoldva végre. Mivel nem tudtam a már meglévő utp kábel mellett a gégecsőben még 1 szálat lehúzni az emeletről és a meglévő végére hiába raktam switchet, azzal sem tudtam osztani a netet, így vettem egy ilyet akciósan: Xiaomi-Mi-WiFi-AC1200
Az utp kábel meg maradt a x96 mini médiabox-nak.A másikról meg megy VTV box egy rövid Cat7-essel (az volt csak itthon ami nem több méter hosszú). És minden megy rendesen ahogy kell, a 2 HDMI között kell csak váltani a TV-n.
Bizos van olcsóbb cucc, de boltban ez volt a leggyorsabb.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
UnSkilleD
senior tag
válasz kabelmania27 #112645 üzenetére
köszi a választ
a régi modemhez kapott szerződésben keressem vagy az újon lévő is jó? a régi papír már nincs meg sajnos szerintem
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
pkaresz
őstag
Tisztelettel kérdezném, aVTV boxon lehet nézni Netflix et? Nem Vodafone , hanem Netflix regisztrâcioval?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?