Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Speedhs #87395 üzenetére
csak most olvasom.
valencia.
előbb tettem juve hendit, tottenham-et, mtk-t...
tettem még mellé diósgyőrt, los angeles-t.
12.79* eredő
hiába nézegetem, nem látom, hogy valamelyiken egyáltalán el tudna menni.
igaz, holnap ilyenkor valszeg okosabb leszek ebben a témakörben, és látni fogom, meyik volt a bukta...***
másikat nézek.
az 5.5 under ment el a 93. percben téma?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zolynet
veterán
válasz Speedhs #87395 üzenetére
ez az info megvan : Aduriz out
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
-
pohár
félisten
-
nagyúr
válasz szab.tam #87402 üzenetére
83.-ban, azzal a ronaldo potyával. A kapus megfogta de továbbcsorgott a lába között.
A csúnya az egészben hogy megérdemlem, mert 1600 volt a tét, és 1937 ft-ot ajánlott fel hogy kivehető a várható 4900-ból, és már rajta volt a gombon a kezem, mondom ha felmegy 2100-fölé akkor kiveszem, mert nem nyerek de legalább nem is bukok.
Ha hiszed ha nem mikor a megindult a realos roham, már rányomtam, de a szokásos forog forog dolog volt és persze hogy közben gól, és már nem engedte kivenni.Nem is ezt bánom, mert saját hülyeségem volt, kivehetettem volna már előbb is, de az basz fel hogy pont egy ilyen hugyos gólon megy el a 4900.
(#87408) pohár
Ezt mi alapján?
Ahogy nézem a Heat nincs most akkora formában... viszont a -4 az 1.50x és lehet megdobnám(#87410) pohár
Bet365
A kép az kb rendben volt, a kiirások voltak késésben.
Amikor rányomtam a kivételre (isteni sugallat) akkor még a 16-os előtt voltak, és még rá tudtam nyomni a kifizetésre. Ha annyival előrébb lett volna az élő meccs akkor már nem kellett engednie sem, mert azt már megfigyeltem, hogy elsőnek eltűnik a kifizetésre adó lehetőség, aztán eltűnnek az oddsok aztán jön a gól.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #87409 üzenetére
Sport2-n, vagy beten nézted a meccset? mert a TV olyan ~10mp-es hátrányban van a betes streamhez képest (de még az is késleltetve van picit szerintem)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz choco01 #87406 üzenetére
pont azt néztem, hogy még a pro-n is az x2-k 2* felett vannak.
a 2 olasznál pedig 2.5* fölött.roma kikapna, az kemény meglepi lenne, de az inter talán annyira nem.
csak én már bánom, hogy hülyén raktam meg.
ha jönne a gladbach, és bukna az inter, hiába a jó gondolat, pont egy ruppót sem nyerek.
de már nem akarok + rakni.2/4-ben kellett volna, csak hülye voltam, kapkodtam...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
Ment egy kis apró:
Celta Vigo
Malaga
Mem. Grizzlies
Coritiba GG
7x pénzÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
choco01
addikt
válasz szab.tam #87411 üzenetére
Beten is 2.30..
Elég hihetetlen lenne hogy dmund újra kikapjon, a jelenlegi helyzetén mondjuk már nehéz rontaniuk.. de ideje mutatniuk valamit..viszont ellenfelük jó formában van...
PSG-Marseille X2-ben is van fantázia szerintem..
Az olaszokból max interen gondolkoznék ilyen téren..Holnap tudsz még újat rakni..
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
szab.tam
nagyúr
válasz choco01 #87413 üzenetére
"Elég hihetetlen lenne hogy dmund újra kikapjon"
ez a gondolat szerintem az 5*-ös odds kb. felét teszi ki.
mert ha ezt elvesszük, akkor ottmarad a reális 2,5-2,8...****
dormund meccs.
Vendég vezetést szerez és hazai
8,25
Vendég vezetést szerez és döntetlen
8,25értem én a logikát, de akkor is fura....
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Szeretnek fogadni a Malaga - Eibar meccsre AH-ba nem tudom , hogy most mar melyik mit jelent!
( Mar Dani Alves sincs itten -- nem akarok ugy jarni mint az elobb a Barcanal :S )[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz szab.tam #87414 üzenetére
Nem tudom mi lesz a kimenetele a mérkőzésnek..Dortmund BL-be bőven stabilan van..így lehet jobban rányomnak a bajnokságra..de kitudja, kihagyom holnap inkább..ki tudja mi lesz.
De PSG-n még gondolkozom, meg talán interen.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz lacy86 #87415 üzenetére
"AH +0.0 - ez lényegében a DNB (draw no bet) fogadás ázsiai megfelelője, hiszen döntetlen esetén visszajár a tétünk. Akkor nyerhetünk, ha az általunk választott csapat megnyeri a találkozót."
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
nagyúr
Kernek 1 golt a celta meccsre ha ketto jon meg egyenesen boldog leszek
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz choco01 #87419 üzenetére
ez akkor érvényes, ha épp döntetlen az állás, ha valamelyik csapat épp vezet, akkor máris már értelme van az AH0.0-nak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Annyira adná magát [link] ez vendégre, de mégis félek ettől az oddsmozgástól. Pedig nem találok infot, Polumalu kiesésén kívül.
PSN: xszabikax
-
Vincent-Vega
tag
Na,már csak egy tuti tipp kéne,legalább 2xes szorzóval visszaszerezni a minuszt..
Ez a Valencia+atletico elég papírformának tűnik 2.87-el.Bár nemtudom,mit gondoltok? -
nokia párti
őstag
Lazio szerintetek behúzza?
-
domnorbi
csendes tag
válasz nokia párti #87431 üzenetére
Sztem be, empoli egész rossz formában van, utolsó három meccsét bukta, míg a lazionak nagyon megy a szekér. Még vendégbe a Genoa jó lehet az olaszoknál szerintem, mondjuk ez már neccesebb azért.
-
nzsolt77
tag
raktam egy ilyet:
valencia-bilbao H
Real soc-Atl Madrid V
Heracles-Psv V
Tét:4000 várhato:21095 -
Deck
titán
válasz nzsolt77 #87438 üzenetére
Köszi! Ha megnézzük, hogy kiktől kikapott a dortmund akkor a gladbach simán veri őket, főleg, hogy azt nyilatkozták folytatni fogják a dortmund rossz szériáját. Utolsó 5 egymás elleni meccsükön a gladbach 3x-or nyert 1 döntetlen, 1 vereség. A 3 győzelem a legutóbbi 3 találkozásuk volt.
Bízom bennük
PS5
-
giigz
veterán
B-L-A-C-K mára ötlet?
-
jpm
senior tag
Dinamo Moszkva - CSZKA Moszkva 3.10 D
első blikkre ezt éreztem mára.... sajna nem érek már oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest