Új hozzászólás Aktív témák

  • pohár

    félisten

    válasz adrian94 #80409 üzenetére

    ezen :K

    yogi... én mások után megyek csak, 500ft-ot megérte kockáztatni :))

    Egy ötlet mára:
    Vuelta 19. szakasz

    Szóval a lányeg: Ma a 19 szakaszon a cél vége előtt lesz egy kisebb emelkedő 425 méter magas talán. Ez elvileg azért lett idetervezve, hogy legyen egy kis akció a végén. Igen ám, de az út olyan szar, hogy az utlsó 2 km-t törölték a 'hegyből', mégpedig elvileg a meredekebb részt.
    c-cyclingon olvastam
    Szóval a sprintereknek ezt bírniuk kell így. Elvileg Valverde az esélyes, de neki jól volna, ha marad az a 2 km, hogy a sprinterek leszakadjanak. Egy-két éve Gilbert is favorit lett volna de idén nekem csalódás. Elvileg odaérhet, de ezer ilyen szakasz volt idén, és sosem csinált semmit.

    Mivel lecsaptak az emelkedőből, így jön esélyesként Matthews és Degenkolb. Ha a tervezett szakasz lett volna akkor Matthewsra szavaztam volna. Így is nyerhet, de ezt a kis vakondtúrást ki kell bírnia Degenkolbnak.
    Degenkolb 4 szakaszt nyert itt a Vueltán, nagyon erős, és a kisebb emelkedők nem okozhatnak neki gondot. Sajnos a csapata fáradt, de 26-os odds van rá tippmixprón, ami egy olyan szakaszon, ahol sprintbefutó is lehet, elég jól hangzik. (Az utsó emelkedő után még lesz 10 km nagyjából sík szakasz, ami szintén kedvez a sprintnek a végén)

    MAtthews oddsa 10-es, szintén lehet tenni.

    Az ötletemet kivégezheti, ha egy szökés hazaér, de ez minden hasonló kerékpáros tippben benne van. Néztem unibetes és bet365-ös oddsokat, ott 'csak' 13-as odds van Degenkolbra. Tippmixpro még nem kapcsolt, hogy rövidebb lesz az utsó emelkedő, így náluk Degenkolbra egyelőre 25-ös az odds.

    Nekem egy próbát megér.

    GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Új hozzászólás Aktív témák