Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz zolee5016 #60799 üzenetére
Lefordítom:
Leicester - Doncaster H 1,50
Manchester Utd. - Sunderland H 1,32
Dinamo Zagreb - Slaven Belupo H 1,30ZRK Vardar - Buducnost V 1,81
Bolton - Birmingham H 2,40Reading - Burnley H 2,05
Everton - Manchester City V 1,70
Rennes (H) vagy Guingamp (V) nyeri a Kupát V 1,96„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolee5016
őstag
válasz yogibear #60801 üzenetére
egy meccsben nem értek vele egyet...na de ez van.....És egy kivételével rájöttem ezekre a tippekre egydül is..lásd feljebb
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
2.3 Pénz vissza fizetési garancia nincs! (kivéve ha különleges ajánlat nincs érvényben)
2.4 Az előfizetési csomagokban tárolt szelvények, szigorúan titkosak, azokat 3.fél javára közzétenni szigorúan tilos, és jogi következményeket vonhat maga után.
2.5 A szelvények nyerési százaléka, statisztikán alapul! Ennek ellenére lehetnek hibás tippek/szelvények, amiért a Szolgáltató nem vállal semmiféle felelősséget /kárpótlást.
-
yogibear
addikt
válasz #38464487 #60808 üzenetére
Torquay - Wycombe HT/FT 2/1
Millwall - Bournemouth HT/FT 2/1
Nottingham - Brighton HT/FT 1/2
Blackburn - Wigan HT/FT 2/1
Leicester - Doncaster HT/FT 2/1
Hartlepool - Exeter HT/FT 2/1
Morecambe - Bury HT/FT 1/2Ingyen adom...
De!!!
A szelvények nyerési százaléka, statisztikán alapul!
Lehetnek hibás tippek/szelvények, amiért a Szolgáltató nem vállal semmiféle felelősséget /kárpótlást.Ez ne feledjétek.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
crazyszab
újonc
Sziasztok Szabolcs vagyok 8 éve tippmixezek inkább online szeretek fogadni és szeretnék csatlakozni hozzátok
Mára ezt a kettőt raktam mi a véleményetek?
És még gondolkozok egy olyan szelvényen, hogy
Newcastle - Cardiff Newcastle (1X2)Odds: 2,00
Malaga - Elche Malaga (1X2)Odds: 2,15
Manchester Utd. - Sunderland Manchester Utd. (Hendikep 0:1)Odds: 1,90
Leicester - Doncaster Leicester (1X2)Odds: 1,40
Groningen - Heracles Groningen (1X2)Odds: 1,70
erről mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
A West Ham - Tottenham annyira megosztja az embereket, hogy a GG szerintem sima ügy lesz, 1,55x.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
crazyszab
újonc
-
pohár
félisten
-
crazyszab
újonc
Srácok hogy szoktátok megbeszélni a tippeket vagy mindenki kiír valami tippet és arról írtok véleményt vagy mit szoktatok? Mert raktam ki 3 szelvényt kértem róla véleményt de nem kaptam :/
-
zolee5016
őstag
válasz crazyszab #60833 üzenetére
ált mint te belinkelgetjük a szelókat...véleményt vársz?
Ha feladtad ...izguldd ki a nyereményt... mi is azt tesszük....
most hiába írnám hogy ez lesz vagy az lesz...de a 8-as oddsz-od az szép lenne ....igaz nem látom mennyiért toltad....2-3 k-val értelmes összeg lenne....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
-
törölt tag
Qpr-töl félek megint, Így mai nap kihagytam sorozatba 4 szer vitte a szelvényem
-
Prien
addikt
Bemelegítő mixem:
E. Frankfurt - Leverkusen 1X2 Leverkusen 1,76 Nyitott
Honvéd - Videoton 1X2 Videoton 1,95 Nyitott
Galatasaray - Genclerbirligi 1X2 Galatasaray 1,35 NyitottA kevés is több a semminél.
-
janos1988
addikt
A Reading úgy tűnik, hogy biztosra veszi a rájátszást. Kíváncsi lennék a pofájukra, ha a Nottingham eladná a meccset... Megérdemelnék.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
giigz
veterán
Kerülendő:
Leverkusen 1,76
Atma 1,23
Fürth 1,55300 -> 1k
-
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
Tottenham elintézte magát......
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Tottenham piros lap, szelvény kuka...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
És ott a WH gól
-
zolee5016
őstag
válasz Silent77 #60849 üzenetére
nana Reading egy x-ig visszajön ám!
Blackpool,reading,és 2 wigan találat kellene még.....
Jajj és a Leeds!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest