Új hozzászólás Aktív témák

  • SzZrt.

    újonc

    válasz tomrRRR #60156 üzenetére

    Kedves tomrRRR!

    Mobiltelefonról kétféle lehetőség van SMS-fogadást játékba küldeni.

    Az első lehetőség a 1756-os számra küldött sms-sel lehetséges. Ekkor mobilszámod univerzális (virtuális) egyenlegének terhére történik a fogadás, azaz a játék díját a későbbiekben mobilszolgáltatód fogja kiterhelni a következő mobilszámlán.
    Amennyiben nyereményt érsz el, akkor arról sms-ben küld rendszerünk értesítő üzenetet és ez esetben a név és számlaszám megfelelő formátumban történő beküldésével lehet kezdeményezni a nyereményösszeg bankszámlára utalását. A bankszámlaszám megadásához vagy megváltoztatásához a beküldendő SMS formátuma: UTAL*név*számlaszám*
    Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a * megjelölés elengedhetetlen karaktere a beküldendő formátumnak, szóközt sem az üzenet elejére, sem közben, sem a végére nem szabad tenni! Az SMS-t ugyancsak a 1756-os telefonszámra kell elküldeni.

    A másik lehetőség a 0670/700-70-06-os számra küldött sms-sel lehetséges. Ezt a lehetőséget azonban csak akkor tudod igénybe venni, ha rendelkezel Internetes Online regisztrációval, ahol mobiltelefonszámod rögzítetted a beállításokon belül, mint „Mobiltelefonszám SMS fogadáshoz”. Ezt követően regisztrációd belső egyenlegét fel kell töltened.
    Ha regisztráltál, telefonszámod megadod a regisztrációban sms fogadáshoz, és feltöltötted belső egyenleged, akkor már tudni fogod a 0670/700-70-06-os számra küldött sms-sel fogadni, és a játék díja a regisztrációd feltöltött „belső egyenlegből” kerül levonásra.

    Viszont szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy ezen fogadási lehetőségekre az SzZrt. saját applikációt is létrehozott, melynek neve: Okoslottó. Az alkalmazást okostelefonokra lehet letölteni, és használata megkönnyíti az sms-ben történő fogadást, valamint az alkalmazás lehetőséget biztosít mindkét féle sms-fogadási módra is.

    Üdvözlettel,
    a Szerencsejáték Zrt. csapata

Új hozzászólás Aktív témák